Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlan valla sensiz olmuyor .. Merak ediyorum sizi yazdiklarinizi halinizi hatrinizi:) Bazen olur oyle gecer gider Insallah. Tes.dis.aslan pençesine baalicaktin naptin
Bende hormon tahlili yaptırdım muayene oldum
Prolaktin yine yuksek cikti ilac yaz di onu kullanacagim yan etkilerinden biri cok fazla alisveris yapmaymis esime soyluyorum kafayi yedirtiyor yani diyor :KK53: ilac agir diye baska bisey yapmim diyorum bakalim
Prolaktin ilaçla kolay düşer diyorlar, inşallah hemen hizaya gelir canım. Stres kaynaklı bir yükselme olabilir.. Benim testere yalan oldu.. Düzenli içemiyorum, pek etkili olacağını sanmıyorum. Senin yan etki de çok iyiymiş, at kendini çarşıya, gez dolaş, kafa dağıt... Ne demişler: Alın, verin, ekonomiye can verin :KK5:

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Aminnnn Allah razi olsnn cnm

herhangi bir sorun varmıydı canım

Aslında var sanırım kan pıhtılaşma problemi çıktı canım
Doktora gittim 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdim daha sonra doktor da dedi bana seni daha fazla yipratmayalim klomene başlayalım dedi öyle başladık ilk denemede senden umutluyum dedi ama olmayacak gibi sanırım hiç öyle hissetmiyorum

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤

Aminnn canım Rabbim seninde her ne dileğin varsa kabul etsin inşallah bu cuma gununun yüzü suyu hürmetine :dua:

Amin inşallah..

Aminn güzel kalpli arkadasim:) Allah razı olsun senden:)

Aminnn

Bu sabah randevumuz vardı eşimin işi sebebiyle yarın sabaha aldık,son dk golü olunca garip oldu:KK51:

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..

Canım allah razı olsun . Hamileliğin nasıl geçiyor ? Kalp atıslarını duydun mu bebişininn nasılsınız

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..

Gecmis olsun canim.
Insallah sonraki beklediginiz gb cikar❤
Allah yardımcınız olsun.

Kızlarrrrrr ❤️❤️❤️❤️
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı :KK70:
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişlinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim dedim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :)))
Canım. Bugün gebelik testi yaptın mı? Insaallah test pozitiftir:)

Bi de kizlar bnm her ay yumurtm catladiginda mutlaka sseffaf o uzayan akintim gelirdi..dun oglen 12.de catlatma ignemi oldm ama hala gelen giden yk catlamadimi yaa her ay olan durum bu ay olmamasi normalmi.yasayan varmi :KK43: her ay olunca bu ay garibime gittii
canım iğne olunca ne tür etkilerde bulunuyor onu kestiremiyorum. ancak internette uzayan akıntı göremeyebilirsiniz, az su içmek dahi etkileyebilir falan diyordu.. ya da bir iki güne olacaksın belki, iğnenin etkilerini bilemediğim için fazla bir şey söyleyemiyorum:sus:

Haccımız çıktı :mad: İnanamıyorum hâlâ :KK61:
canım ne güzel haber, bol bol dua et hem kendine hem bize :KK54:

Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
tatlım ben göremedim ya

Misafirim vardı uğrayamadım gündüz. İyiyim aslında sağol sorduğun için :KK19: şöyle biraz kendimi dinledim, evet biraz düşüğüm bu ay.. belki önümüzdeki günlerde canlanırım.. sen nasılsın güzelim? Bu ay için planlar var mı?
vosvoscum ben de senden inanılmaz güzel elektrik alanlardanım =) modu düşürmek yok! güzel düşünelim güzel olsun :KK74:

AMİN! canım. ne güzel dilekler bunlar

Back
X