Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vosvoscum ben de senden inanılmaz güzel elektrik alanlardanım =) modu düşürmek yok! güzel düşünelim güzel olsun :KK74:
Teşekkür ederim canım benim :KK19: ben de senin nicki gördükçe küçük beyaz tavşan görmüş gibi oluyorum, içim açılıyor pozitif yorumlarını görünce.. arada hava değişiminden modumuz düşebiliyor ama pes etmek yoook :KK73:

Prolaktin ilaçla kolay düşer diyorlar, inşallah hemen hizaya gelir canım. Stres kaynaklı bir yükselme olabilir.. Benim testere yalan oldu.. Düzenli içemiyorum, pek etkili olacağını sanmıyorum. Senin yan etki de çok iyiymiş, at kendini çarşıya, gez dolaş, kafa dağıt... Ne demişler: Alın, verin, ekonomiye can verin :KK5:
Aynen :KK70: bakalım iyi etkisi olur insallah
Yumurtlamana da var senin takibini yapıyor musun

Aynen :KK70: bakalım iyi etkisi olur insallah
Yumurtlamana da var senin takibini yapıyor musun
Bugün yarın çatlar benimki :KK70:bu ay test almadım ama kendi haline bırakınca 12-13.günlerde yumurtluyorum. Geçen ay bal+tarçın+çörek otu yedim 14.gün çatlamış ama iki gün ovulasyon pozitifti. Zorlandı biraz çatlarken herhalde :KK70:bu ay o kadar takmıyorum güya bakalım başarabilecek miyim :KK3: ben de aklıma geldikçe birinci sayfaya bakıp canlarımın batına göz atıyorum :KK19: takipteyim :KK55:

Amin inşallah canım inşallah darısı senin başına olsun hayırlısı ile
İnşallah canım. Benim bu ay yumurtlama günüm yakın ama eşim gribal enfeksiyon sonucu antibiyotik ve başka ilaclarlar daha kullanıyor. Bebeğe etki eder diye erteleyebiliriz. Bu konuda bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi

Bugün yarın çatlar benimki :KK70:bu ay test almadım ama kendi haline bırakınca 12-13.günlerde yumurtluyorum. Geçen ay bal+tarçın+çörek otu yedim 14.gün çatlamış ama iki gün ovulasyon pozitifti. Zorlandı biraz çatlarken herhalde :KK70:bu ay o kadar takmıyorum güya bakalım başarabilecek miyim :KK3: ben de aklıma geldikçe birinci sayfaya bakıp canlarımın batına göz atıyorum :KK19: takipteyim :KK55:
Aynen bende bakiyorum dua ediyorum :) hadi bakalim ay olacak olacaak. HoppaZaten senin adın hamislerde olmalı en cok oraya yakisir Allahın izniyle
Belirtilerde tamamsa catlamaya hazir olan yumyumlarina sesleniyorum bu ay anlasın aranizda tutunun biriniz.:KK73: insallah ablacimm seviliyorsun :KK200: :KK15:

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..
Aminn canım Allah yardımcınız olsun insallah bi once hersey normale doner. Ne olmazlari oldurur Rabbim sizinde olacak insallah umudunuzu yitirmeyin güçlü bir kadınsın belli bunun da ustesinden gelirsiniz :KK60:
Verdigin bilgiler icin de sagol canım Allah gönlünüzce versin

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..
tatlım 6 ay olmaması çok büyük bir gösterge değil. aslında keşke hepimiz şu sabırsızlığımızı yenebilsek de, 1 sene deneyip olmazsa o zaman tedavilere yönelsek.. ama işte yaş vs durumları derken boşuna mı bekliyoruz düşüncesiyle adım atmadan da duramıyoruz:temizlik:
sizin problem de inşallah geçici bir süreçtir. daha sonra yapılacak tahlilde durum net bir şekilde belli olur. o zamana kadar bebecik olmazsa doktorların yönlendirmesine göre bir yol izlersiniz :KK68:

Canım allah razı olsun . Hamileliğin nasıl geçiyor ? Kalp atıslarını duydun mu bebişininn nasılsınız
Cümlemizden razı olsun bitanem.Bazen zorlanıyorum kusma baş ağrısı çok oluyo onun dışında güzel geçiyor.kalp atışını duyalımz çok oldu çok şükür.Şimdi cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz.Her gün dua ediyorum rabbim insallah bu duyguyu cümle isteyenlere nasip etsin bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İzmir yine sallanmaya başlıyooorrr:KK48:
@P u d i n g nerelerde acaba?
@Efe2014 de daha iyidir insallah❤

Hayirlisi olsun canım:) sıkıntısiz olsun da bir gun erken gec sorun olmaz insallah

Insallah kuzuum :) vardir bi hayır

İyiyim canm çok şükür çok güzel geçiyor ara ara kötü olduğumuz günler oluyor tabi ama onun dışında iyiyiz sen nasılsın senin nasıl gidiyor

Eh en iyisi bile standart sıkıntılarla geciyor gebeligin :) saglikla devam etsin insallah.
Iyiyim bende cok sukur,kizimda olmamisti ama bu kez mide bulantilarim basladi.

ayy ne güzel telaşlar, keyfini sürün :dua::KK49:

❤❤sizinde guzel haberlerinizle keyfimiz3 keyiff katalimmmmm

İzmir yine sallanmaya başlıyooorrr:KK48:
@P u d i n g nerelerde acaba?
@Efe2014 de daha iyidir insallah❤

Insallah kuzuum :) vardir bi hayır

Eh en iyisi bile standart sıkıntılarla geciyor gebeligin :) saglikla devam etsin insallah.
Iyiyim bende cok sukur,kizimda olmamisti ama bu kez mide bulantilarim basladi.

❤❤sizinde guzel haberlerinizle keyfimiz3 keyiff katalimmmmm
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız canm sağlıklı olsunlarda biz bu acıları çekeriz bunada şükür

Back
X