Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sinirda senin riskli olabilir . gecen ay 41 di bu ay 32 bu sekilde gebe kalman zor dedi.
Regl olmussun hayirlisi olsun canım insallah bu ay olur
Allah allah peki ilaç verdim canım,29a kadar normal diyor benim test araligim.
Bende incir kürüne basladinmi baslamasammi tereddütteyim yaaa :kusmuk:
Az yükselirse sorun yok ya çok yukseltirse :KK43:

Gecen ay doktor sorun olmaz daha yeni evli sayilirsin dedi. Bu ay baska doktora gittim bu sekilde olmaz ilac yazdi . haftada bir tane yarım yarım icmeye başladım canım. Peki senin baska turlu sorun varr mı incir kurunu neden yapmayi dusunuyorsun prolaktinin yukselmesinde aman dikkat et

Merhabalar Kızlar
Geçen sene aktifdim bu grupda umreye gittim geldim ve tekrar denemelere başlayacağız inşallah.

Ben FATMA ANA ELİ OTUnu aldım.
Bilgisi olan var mı nasıl uygulanıyor bu ot?

Ve BAT 28 Şubat seymaka seymaka
Allah kabul etsin dualariniz kabul olsun canım.

Merhabalar Kızlar
Geçen sene aktifdim bu grupda umreye gittim geldim ve tekrar denemelere başlayacağız inşallah.

Ben FATMA ANA ELİ OTUnu aldım.
Bilgisi olan var mı nasıl uygulanıyor bu ot?

Ve BAT 28 Şubat

Allah kabul etsin❤
Canım benim bildigim senin yumurtlama doneminde gece yatmadan esinle 2şer rekat namaz kiliniyor.
1 surahi suya ot konuluyor.Nas,Felak,Fatiha,Ayetel kursi,Meryem suresi (azı cogu sana kalmis) okuyorsunuz ikinizde.
Sabah aksam 1er bardak iciyorsunuz ,bitene kadar suyu.Sonra otu kaldiriyorsun.
Sudan cikinca yine toplaniyor kurudukca.
Dogumuna kullanmayi nasip eder insallah Allah❤

Bir de hacet namazi var biliyorsundur.Ben onu da kılmıştım.

bu haliyle kür için sakıncalı değil gibi geldi bana. sezson sezson un da dediği gibi niçin kullanmak istiyordun o önemli

Arkadaşlar benim denemedeki 4.ayim bu aydan sonra olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum sormak istediğim adetin 3.günü mü gitmeliyim?

Arkadaşlar benim denemedeki 4.ayim bu aydan sonra olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum sormak istediğim adetin 3.günü mü gitmeliyim?
Insallah olur canım ama olmazsa evet adetin 3. Gunu hormon tahlili icin en uygun zaman . buyuk ihtimalle alttan muayene edilirsin o yuzden kasma hazirlikli git . 35 yas alti icin bir yila kadar olmamasi normal diyorlar cok ilgilenmezse sasirma :KK45:

Aynen bende bakiyorum dua ediyorum :) hadi bakalim ay olacak olacaak. HoppaZaten senin adın hamislerde olmalı en cok oraya yakisir Allahın izniyle
Belirtilerde tamamsa catlamaya hazir olan yumyumlarina sesleniyorum bu ay anlasın aranizda tutunun biriniz.:KK73: insallah ablacimm seviliyorsun :KK200: :KK15:
Yumurta akı geliyor canım sinyali aldık :KK66: hakikaten bu ay biri anaç moda girsin çeksin sipocanları kendine :KK36: senin regl bitti mi?

Back
X