Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akintilar da kesildi dün cok akınti oldu ve karnım ağridi ates basti tam öle olunca hep hastalanirdim Yine olcam sandim ama olmadi smdi yine kuru günler basladi sadece peçete ye 1 damla bile değil pembelik geldi bidahasi yok

Yerlesmenin lekesidir insallah canim.
Tam bu zamanlarda aslinda rahime gömülüyor

Yumurta akı geliyor canım sinyali aldık :KK66: hakikaten bu ay biri anaç moda girsin çeksin sipocanları kendine :KK36: senin regl bitti mi?
Aynen agirligini koysun :KK11: Bitti cok sukur ne ocak bitecek gibiydi ne benim regl :KK49: hersey gibi oda bitti aya basladik bakalim testi siparis ettim gelsin yine baslasin cizgiler siliklesmeler :rapci:

Senin böle belirtiler var miydii

Benim 4 gun once sabah idrarinda silik cikti normal testte.Battan 2 gun oncede kan vermistim 65.97 cikmisti.
Akintim vardi ara ara bisy geldi gb hissettiren türden.Alt karnimda tatli tatli sızı hep oldu

İzmir yine sallanmaya başlıyooorrr:KK48:
@P u d i n g nerelerde acaba?
@Efe2014 de daha iyidir insallah❤
İzmir birinci dereceden deprem bölgesi malum :KK48: sallanır arada :ıslık:
@P u d i n g geri sayıma başladın mı annem? @Efe2014 bu ay da serbest stil çalışıyor :KK69:

Sen hangi gün gideceksin kontrole? Kese görünür belki :KK36:

İzmir birinci dereceden deprem bölgesi malum :KK48: sallanır arada :ıslık:
@P u d i n g geri sayıma başladın mı annem? @Efe2014 bu ay da serbest stil çalışıyor :KK69:

Sen hangi gün gideceksin kontrole? Kese görünür belki :KK36:

Sallayın yeter ki böyle sallansınnn :KK19:

Bu sabah gidecektik ama esimin işten sebep degisiklik oldu planda.Yarin sabaha aldim randevuyu :)
Insallah görürüz❤

Aynen agirligini koysun :KK11: Bitti cok sukur ne ocak bitecek gibiydi ne benim regl :KK49: hersey gibi oda bitti aya basladik bakalim testi siparis ettim gelsin yine baslasin cizgiler siliklesmeler :rapci:
Ovulasyon yapmak da zevkli ama yaa.. koyu çizgi görünce insanın içi gidiyor :) hem zaman da geçiyor, oyalanıyor insan

Cümlemizden razı olsun bitanem.Bazen zorlanıyorum kusma baş ağrısı çok oluyo onun dışında güzel geçiyor.kalp atışını duyalımz çok oldu çok şükür.Şimdi cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz.Her gün dua ediyorum rabbim insallah bu duyguyu cümle isteyenlere nasip etsin bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah

Bu kdr az yerlesme lekesi olur mu ??

Olabilir tabii canim
Senin vucuduna özgü birsey.
Kiminin hic olmaz,kiminin az olur devam etmez,kiminin devamda eder;)
Sen şu gununu atlatta hayirlisiyla sabah testle sevinelim insallah❤

Olabilir tabii canim
Senin vucuduna özgü birsey.
Kiminin hic olmaz,kiminin az olur devam etmez,kiminin devamda eder:KK66:
Sen şu gununu atlatta hayirlisiyla sabah testle sevinelim insallah❤
İnşallah canımm yaaa ne bilim umudum yok hep test yaptim aksamlari ama hiç silik bile cıkmadi ondan bende dedim yok heralde

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Aminn inşallah

Çok heyecanlııı
Hiç heyecanlı değil, hastane randevularımı sıraya dizdim, çünkü geçen ay da geciktim ama göğüs ağrımdan biliyodum olcağımı. Bu ay tık yok. Randevuyu adetin 3.gününe denk getirmeye çalışıyorum ama 6 sı mı 7si mi olur karar veremedim :(

Hiç heyecanlı değil, hastane randevularımı sıraya dizdim, çünkü geçen ay da geciktim ama göğüs ağrımdan biliyodum olcağımı. Bu ay tık yok. Randevuyu adetin 3.gününe denk getirmeye çalışıyorum ama 6 sı mı 7si mi olur karar veremedim :KK43:
adetin 2. günü de muayeneye uygun diye biliyorum

Aynen bende bakiyorum dua ediyorum :) hadi bakalim ay olacak olacaak. HoppaZaten senin adın hamislerde olmalı en cok oraya yakisir Allahın izniyle
Belirtilerde tamamsa catlamaya hazir olan yumyumlarina sesleniyorum bu ay anlasın aranizda tutunun biriniz.:KK73: insallah ablacimm seviliyorsun :KK200: :KK15:
Ayni kanidayim ablam seviliyosun :) yumyumlar akilli olun :)

Bata dört gün kala idrar testi yine negatif.bu ay yedinci ayımızdı.ya doktora gittim hormonlar sperm normal demişti.ama yumurta takibi yapmadı özele gittiğim halde.niye önemsemiyorlar anlamıyorum.korunmasız kaçıncı ayda hamile kaldınız Kızlar.bide geç döllenme olmadan da idrar testinde geç öğrenilir mi gebelik.lütfen cevap verin iyice strese girdim.günde on tane gebelik testi yapılır mı ben yapıyorum

Back
X