Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında var sanırım kan pıhtılaşma problemi çıktı canım
Doktora gittim 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdim daha sonra doktor da dedi bana seni daha fazla yipratmayalim klomene başlayalım dedi öyle başladık ilk denemede senden umutluyum dedi ama olmayacak gibi sanırım hiç öyle hissetmiyorum
inşallah tutar canım hiç belli olmaz bendede sorun yok ama doktor en son rahim filmi dedi bu ay olmazsa adetten sonra gidecem

Gecen ay doktor sorun olmaz daha yeni evli sayilirsin dedi. Bu ay baska doktora gittim bu sekilde olmaz ilac yazdi . haftada bir tane yarım yarım icmeye başladım canım. Peki senin baska turlu sorun varr mı incir kurunu neden yapmayi dusunuyorsun prolaktinin yukselmesinde aman dikkat et
Yok kuzum hiç bir sorun yok,hersey normal
sadece incir kürü yapanlarda genellikle hep olumlu sonuç alınmış yumurta kalitesini inanılmaz artırıyormuş ondan denemek istedim

Bata dört gün kala idrar testi yine negatif.bu ay yedinci ayımızdı.ya doktora gittim hormonlar sperm normal demişti.ama yumurta takibi yapmadı özele gittiğim halde.niye önemsemiyorlar anlamıyorum.korunmasız kaçıncı ayda hamile kaldınız Kızlar.bide geç döllenme olmadan da idrar testinde geç öğrenilir mi gebelik.lütfen cevap verin iyice strese girdim.günde on tane gebelik testi yapılır mı ben yapıyorum
Yapma canım :/ Daha kötü oluyor insan. Eşim bana aldırmıyor artık :(

bu haliyle kür için sakıncalı değil gibi geldi bana. sezson sezson un da dediği gibi niçin kullanmak istiyordun o önemli
Valla 4 ay denedik olmadi herkes incir küründen çok memnun,yumurta kalitesini artırdığı için kolay hamilelik oluşuyor dendiği için deneyeyim dedim yoksa bir sorunumuz yok aslinda.
Ümit işte

sadece incir kürü yapanlarda genellikle hep olumlu sonuç alınmış yumurta kalitesini inanılmaz artırıyormuş ondan denemek istedim
Bal + tarçın + çörek otu da aynı işi görüyor sanırım hayatım denedin mi? Bat listesinde göremedim seni, kaç gün kaldı?

Hiç heyecanlı değil, hastane randevularımı sıraya dizdim, çünkü geçen ay da geciktim ama göğüs ağrımdan biliyodum olcağımı. Bu ay tık yok. Randevuyu adetin 3.gününe denk getirmeye çalışıyorum ama 6 sı mı 7si mi olur karar veremedim :KK43:
Inşallah sürpriz olur canım. Adet belirtilerin yokmuş bak

Normal gebelik testi yaptım ilk idrarla,hemen çıktı canım.
Ama ozellikle soyluyorum ben bile sasirdim.
Kizimda hic testlerde cikmamisti.Ustelik gunum 2 gun gectikten sonra degerim 2062ydi o zaman.
Cikmazsada gununu ve kan sonucunu mutlaka bekle
Canim sen hamilemisin ya,ben epeydir girmedim şimdi gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Düşükten sonraki ilk aydı degilmi

Bal + tarçın + çörek otu da aynı işi görüyor sanırım hayatım denedin mi? Bat listesinde göremedim seni, kaç gün kaldı?
Ay onu denedim ama taaaaaaaa 21. Gün yumurtlatti beni bide çok ağrılı oldu o yuzden uzak duruyorum.
Batı ben bile kestireniyorumki canım o yüzden yazdirmiyorum ne zaman aklıma gelirse o zman geliyor velet

Bata dört gün kala idrar testi yine negatif.bu ay yedinci ayımızdı.ya doktora gittim hormonlar sperm normal demişti.ama yumurta takibi yapmadı özele gittiğim halde.niye önemsemiyorlar anlamıyorum.korunmasız kaçıncı ayda hamile kaldınız Kızlar.bide geç döllenme olmadan da idrar testinde geç öğrenilir mi gebelik.lütfen cevap verin iyice strese girdim.günde on tane gebelik testi yapılır mı ben yapıyorum
Erken aslında canım.. şöyle düşün, yumurta döllendikten sonra rahime yolculuk ve tutunma süresi 7-12 gün arası değişkenlik gösterir. Sen maksimum süreyi göz önünde bulundurarak hesapla. Yerleşme sonrası HCG önce kanda, sonra idrarda çıkacak. Testlerin duyarlılık eşiğini aşacak ve pozitif olacak... Beklemek çok zor biliyorum ama bunlar hep aklında olsun ve testleri ilk idrarla yapmaya özen göster. İnşallah sabrın sonu selamet olacak canım...

Canim sen hamilemisin ya,ben epeydir girmedim şimdi gördüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:
Düşükten sonraki ilk aydı degilmi

Amin canım benim inşallah :)❤
Yok ben Eylül'de dış gebelik yaşamıştım.
Korunmanın bittiği ilk aydı bu sadece.

Senin bat ne zaman?İncir kürü işe yarar inşallah❤

Canım sen naptin
Duraksama dönemine girdim canım, henüz gelen giden yok ♡♡ Sen ne durumdasın ♡

Benim eşim çok rahat Allah verirse olur diyo.doğru evet ama yedi aydır olmayınca strese girdim iyice:KK43:
Bizimki de rahat da biz kadınlar çok sabırsızız, akışına bırakamıyoruz ne yazık ki :/

Inşallah sürpriz olur canım. Adet belirtilerin yokmuş bak

İnşaallah canıımm benim ❤️ ❤️ Sen naptın verdin mi kan kuzum

Anladım tereddut ettigim su prolaktinin sınırın altinda olmasi . folik asit kullaniyor musun peki.

Duraksama dönemine girdim canım, henüz gelen giden yok ♡♡ Sen ne durumdasın ♡

Bizimki de rahat da biz kadınlar çok sabırsızız, akışına bırakamıyoruz ne yazık ki :/

İnşaallah canıımm benim ❤️ ❤️ Sen naptın verdin mi kan kuzum
Verdim :) ama hiç bakmadım sisteme nasılsa çıkmayacak

Ay onu denedim ama taaaaaaaa 21. Gün yumurtlatti beni bide çok ağrılı oldu o yuzden uzak duruyorum.
Batı ben bile kestireniyorumki canım o yüzden yazdirmiyorum ne zaman aklıma gelirse o zman geliyor velet
Miktarı fazla mı geldi acaba canım? Ben 4 gün yedim sadece sabahları, önceki aya kıyasla iki gün gecikerek tam 14.gün çatladı benimki. İncir kürü yapmak yerine sadece kuru incir mi yesen acaba? Döngü ortasında da havuç veya havuç suyu.. al sana mis gibi kür :))

Amin canım benim inşallah :)❤
Yok ben Eylül'de dış gebelik yaşamıştım.
Korunmanın bittiği ilk aydı bu sadece.

Senin bat ne zaman?İncir kürü işe yarar inşallah❤
Vallahi böyle tanıdık arkadaşların mutluluğu bizede moral oluyor :anne:
benim bat belirsiz kuzum 2 3 gün ya önce olur ya sonra ama daha reglin 5.gunundeyum
Peki sen bir kur falan uyguladinmi hic

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X