- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Tamamen emin oldum canım bebiş yok. Sagan kürüne başladım. Adet olunca da aslan pençesi yapacam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen emin oldum canım bebiş yok. Sagan kürüne başladım. Adet olunca da aslan pençesi yapacam :)
Bana sevinme artk çünkü kaybediyorumm bebeğimi
Umarım yerleşme kanamasidir canimKizlar batima 13 gun var ama bugun cok acik pembe renkde peceteye kan geldi sizce neden acaba
Yaa canım kusra bakma seni üzmek istemezdim, inşallah kaybetmiyorsundur emin misinBana sevinme artk çünkü kaybediyorumm bebeğimi![]()
Değerim düşüyor kese gözükmüyor alttan müayende çok az bi şekilde gözktü oda tam geblk devamı diyemyz Dedi sağlıksz bir gebelik dedi ya kürtaj yada Allah korusun dış gebelikse ameliyat dediYaa canım kusra bakma seni üzmek istemezdim, inşallah kaybetmiyorsundur emin misin
Insallah canimm:)Şu bir kac gundur ovalasyon gunundeydim ama kac aydir ilk defa Boyle birsey oldu acaba bu sefer bebis mi diye heyecanlandim canim
Insallah canimm:)
Insallah canim insallah 1 yili gecti cok istiyoruz isteyen herkese nasip olur insallahUmarım yerleşme kanamasidir canim
Hadi ya sağlık olsun canım bir dahakine inşallah...Tamamen emin oldum canım bebiş yok. Sagan kürüne başladım. Adet olunca da aslan pençesi yapacam :)
İnşallah canım inşallah hersey yoluna girer sabır lazım düzelicek inşallah jersey sende sağlıkla bebeğini alıcaksın Allah'ın izniyle...Allah senden Razı olsnnnn cnmm korkuyorm dua edin gidckse Rabbimn emri yeterki sağlıkla atlatym
Iyiyim cok sukur goremeyince merak ettimİyiyim canım şükür misafir olunca işi bitiremedim ki misafir gidince dün ugrayabildim iyiyim çok şükür buralardayım artık bata az kaldi. Sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım dualarım seninle...Değerim düşüyor kese gözükmüyor alttan müayende çok az bi şekilde gözktü oda tam geblk devamı diyemyz Dedi sağlıksz bir gebelik dedi ya kürtaj yada Allah korusun dış gebelikse ameliyat dedidua edin eger gidcksede tedavisz son bulsn Bir umut tekrar versin
Hepimiz bekliyoruz tatlım tez zamanda olur insallahInsallah canim insallah 1 yili gecti cok istiyoruz isteyen herkese nasip olur insallah
Canım ben soğan kürü yapmıştım , o ise yaradı adetim düzeldi ama ben yumurtlamayi çok zor takip edebiliyorum bu ay akıntı yok gibi biseydi anlamadım gitti, dunde göğüs ağrım başladı, esimin işinden dolayı ilişkide öyle çok sık olamıyor bu ay olmuştur inşallah. Senin nasıl gidiyorIyiyim cok sukur goremeyince merak ettim
Bu ay icin neler yaptin belirtiler var mi canım
Değerim düşüyor kese gözükmüyor alttan müayende çok az bi şekilde gözktü oda tam geblk devamı diyemyz Dedi sağlıksz bir gebelik dedi ya kürtaj yada Allah korusun dış gebelikse ameliyat dedidua edin eger gidcksede tedavisz son bulsn Bir umut tekrar versin
aminn canim sagolBnm de ilk kez kalsm cnm oda böyle oldu Rabbimn bi bildgi varmş ne diyyim Rabbim sana sağlıklı bir gebelik geçirtsnnn
Rabbim sağlıkla bu donemlerini atlatmayi nasip etsin. Dualarımiz seninle. InşaAllah hemen ardından yeniden sağlıklı şekilde hamilelik gecirirsinizDeğerim düşüyor kese gözükmüyor alttan müayende çok az bi şekilde gözktü oda tam geblk devamı diyemyz Dedi sağlıksz bir gebelik dedi ya kürtaj yada Allah korusun dış gebelikse ameliyat dedidua edin eger gidcksede tedavisz son bulsn Bir umut tekrar versin
İnşallah canım. Sen nasılsın bebiş nasıl :)Hadi ya sağlık olsun canım bir dahakine inşallah...
kimse bişey demedi şimdilik bana kuzum. ama yıllardır aynı yerdeyim. sürekli görüştüğüm insanların hepsinin istisnasız bebeği oldu. insanın sinirleri bozuluyor. yeni ortama gidersem çevre yapmam. bilmiyorum. yavaştan sinirlerim yıprandı sanırım. ben evleneli üç yılı da geçti. hayırlısı neyse o olsun canım. dayanması ama zormuş. yaş 30 oldu. hani şuan düşünmüyoruz deyince de olmuyo benim durumdaYa milletin dediklerini niye takıyorsun ki. Bana sorduklarında şuan düşünmüyoruz diyorum etrafta o kadar kötü niyetli insan var ki her birinin enerjisini üstünde hissetmene gerek yok. Bu bebeği sen kendin için istiyorsun çevren için değil. Lütfen iyi düşün canım