Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi

İki aydır bekleyip , belirti yaşayıp sonrada hayal kırıklığı yaşayınca iyice saldım bu ay kızlar , yumurta takibimi anlayamadım bı turlu sizin yumurtlama günü akintiniz kaç gün sürüyor , her WC de görüyor musun
Benim 1 gün sürüyor canım wc de kendini belli ediyor resmen,, yumurtlamadan 1-2 gün önce iç çamaşırında ıslaklık hissediyorsan çalışmalara başla

Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi
Bir kac gundur bendede ayni akinti geldi bugunde kan geldi ama adetime 2 hafta var daha

Evet canım yumurtlama akıntısı o

kimse bişey demedi şimdilik bana kuzum. ama yıllardır aynı yerdeyim. sürekli görüştüğüm insanların hepsinin istisnasız bebeği oldu. insanın sinirleri bozuluyor. yeni ortama gidersem çevre yapmam. bilmiyorum. yavaştan sinirlerim yıprandı sanırım. ben evleneli üç yılı da geçti. hayırlısı neyse o olsun canım. dayanması ama zormuş. yaş 30 oldu. hani şuan düşünmüyoruz deyince de olmuyo benim durumda

Evet gerçekten insanın sinirleri bozuluyor. Benim 42yaşındaki komşum hamile kaldı doğurdu Allah bağışlasın çok sağlıklı bir oğlu oldu bende 30yaşındayım etrafımdakiler diyor yaşın daha geçmeden yap hemen diye bazen sinirleniyorum sanki yap hemen diyince oluyor da. İşte çok hassas bir konu malesef ki :( inan ben seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittin mi hiç

Ne ise yarıyormuş
Rahim temizliği canım, sadece 3 gün yapıyorsun iltihap enfeksiyon falan temizliyor, kullanıp hamile kalanların yorumlarını okudum bana da ümit verdi. Malum bende enfeksiyon var, onu denemem lazım
Lekelenmeyi gorunce acaba cikarmi diye merak ediyorum bi umut iste

Yumurtlama lekesi olabilir canım

Rahim temizliği canım, sadece 3 gün yapıyorsun iltihap enfeksiyon falan temizliyor, kullanıp hamile kalanların yorumlarını okudum bana da ümit verdi. Malum bende enfeksiyon var, onu denemem lazım

Aaa çok iyiii
Yumurtlama lekesi olabilir canım

aynısını buraya alıntıladım canım A AsyaaAyazz
Herkese merhabalar ,bende aylardir hamile kalabilmek icin ugrasiyordum denemedigim ne incir küru kaldi ne sogan kürü kaldi hatta sogan kürü birde yan etki yapip yumurtlamami baskiladi ve aylarca adet duzenim bozuk gitti denememin nerdeyse 9.ayiydi ve esim henüz tedavi surecine yanasmiyordu bende burda aci elma yagini okudum ve oylesine yaptim aslinda adetim bittikten sonra hemen dort bes gun tampona koyarak denedim krem renkli iltihap gibi biseyler geldi sehir disinda oldugum icin yumurtlama vaktini kacirdim saniyordum bu ay adetim gelmeyince test yaptim ki adet belirtileriye birebir ayni (hatta bilmeden adet sokturucu aldim birtane)pozitif cikti bugun kesesini gordum ama kendini goremedim henuz insallh saglikla gelmistir ben faydasini gordum bu yagin insllh sizlerde gorursunuz

Canım ben soğan kürü yapmıştım , o ise yaradı adetim düzeldi ama ben yumurtlamayi çok zor takip edebiliyorum bu ay akıntı yok gibi biseydi anlamadım gitti, dunde göğüs ağrım başladı, esimin işinden dolayı ilişkide öyle çok sık olamıyor bu ay olmuştur inşallah. Senin nasıl gidiyor
Anladım canım insallah faydasını gormussundur 12 subat mi bat tarihin
Benim regl yeni bitti daha baslamadik calismalara canım

İnşallah canım benim. Bende dua ediyorum kendim kadar hepinize. Sizden hamiş haberi aldığımda kendim olmuş kadar sevineceğim. Bugün hiç bakamadım buraya keyfim kaçık. Adet belirtilerime taktım kafayı başka şeylerde var tabi.. Bakalım hayırlısıyla sonuçlanacak Salı günü inşallah zaman azaldıkça sabretmek zorlaşıyor
aynen canım ovulasyon tesleride koyulaşmıyor daha bende sabah test yapıcam .miratech diye bi marka aldım .ama adete yakın ınnovıta nın teslerinden yapıcam bakalım neler çıkacak.daha erken olduğu için çıkmassada üzülmem yarın .yarından sonra o ovulasyon testlerinin yanında gelen erken gebelik testini yapıcam .üzülme canım senin geçiş sürecini bilemem ama aynı adet ağrılarını çekip hamile kaldım geçen mart ayında .adet ağrılarını beline kasığına giren ağrıları hiç önemseme.bak bende bugün hafif beyaz akıntı gelmiş çamaşıra ama belim ve sırtım ağrıyor önemsemiyorum.birde göbeğimin sağ tarafı attı 2 defa ona takılmadım değil hani hayır olsun bakalım.

Back
X