Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa super ya. Elma yağı diyor. Aktarda mı satılıyor bu
Elma ve adaçayı yağı aynı şeyler canım evet aktarlarda satılıyor. Tampona 2 damla damlatıp fitil gibi yerleştiriyosun. Gece yapıp sabah çıkarıyosun. Tamponu marketlerde bulabilir miyiz acaba.
Adaçayı gerçekten mikrop öldürücü. Eşimin ağzında pamukçuk çıkmıştı, çayını içti hızla iyileşme oldu.

Elma ve adaçayı yağı aynı şeyler canım evet aktarlarda satılıyor. Tampona 2 damla damlatıp fitil gibi yerleştiriyosun. Gece yapıp sabah çıkarıyosun. Tamponu marketlerde bulabilir miyiz acaba.
Adaçayı gerçekten mikrop öldürücü. Eşimin ağzında pamukçuk çıkmıştı, çayını içti hızla iyileşme oldu.
Ben de yapayım. Pamuk olmaz mı :))

konunuza dahil oldum canım evet bayağı dertlere şifa bizim burda doğal dağdan toğluyoruz onu.hatta doktor boğaz enfeksiyonu ağız yarları alerjik boğazlarda burunda kaşınmadada gargara yapın diyolar.çay gibi suda bekletip ılıkken gargara yapın diyolar .aklınızda olsun diye yazayım dedim.

konunuza dahil oldum canım evet bayağı dertlere şifa bizim burda doğal dağdan toğluyoruz onu.hatta doktor boğaz enfeksiyonu ağız yarları alerjik boğazlarda burunda kaşınmadada gargara yapın diyolar.çay gibi suda bekletip ılıkken gargara yapın diyolar .aklınızda olsun diye yazayım dedim.
Canım bilgi için çok teşekkür ederim ❤️
Ben de kaynatıp sinüzitimi temizliyorum onunla, gayet iyi geliyor nefes almamı sağlıyor.

Evet gerçekten insanın sinirleri bozuluyor. Benim 42yaşındaki komşum hamile kaldı doğurdu Allah bağışlasın çok sağlıklı bir oğlu oldu bende 30yaşındayım etrafımdakiler diyor yaşın daha geçmeden yap hemen diye bazen sinirleniyorum sanki yap hemen diyince oluyor da. İşte çok hassas bir konu malesef ki :KK43: inan ben seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittin mi hiç
benim etrafimda öyle diyo. işte yaş 30 neyi bekliyosun, evleneli kaç yil oldu olsun artik falan. ayip ediyolar. kotu niyetle soyleyenleri Allah bildigi gibi yapsin. hani milletten de sıkıldım biraz. tüm arkadas cevremin tamaminin oldu. doktora gittim. rahim filmi cekti temiz cikti. işte küçük bi kist var bende. hormon degerleri de biraz kotu cikti. daha kotu olanlar uc ayda bi adeti gelenler dahi doğurdu. adet gelmezse bu hafta tekrar gitcem. ya tedaviye baslar asilama vs ya da kisti alir bilemiyorum. stres de etkiliyo. agir da calisiyorum. bilmiyorum ya nolcak halimiz :)

aynen canım ovulasyon tesleride koyulaşmıyor daha bende sabah test yapıcam .miratech diye bi marka aldım .ama adete yakın ınnovıta nın teslerinden yapıcam bakalım neler çıkacak.daha erken olduğu için çıkmassada üzülmem yarın .yarından sonra o ovulasyon testlerinin yanında gelen erken gebelik testini yapıcam .üzülme canım senin geçiş sürecini bilemem ama aynı adet ağrılarını çekip hamile kaldım geçen mart ayında .adet ağrılarını beline kasığına giren ağrıları hiç önemseme.bak bende bugün hafif beyaz akıntı gelmiş çamaşıra ama belim ve sırtım ağrıyor önemsemiyorum.birde göbeğimin sağ tarafı attı 2 defa ona takılmadım değil hani hayır olsun bakalım.

Valla kuzum benimde ov.testlerim negatif hep ama ov.testinde gebeliği saptamak saçma zaten bilemiyorum doğruluğu var mı yok mu. Kasık ve bel ağrılarım var ki zaten adetten önce olan şeyler. Beyaz ve sulu akıntım var ki o da genelde olan şeyler. Göğüs hassasiyetim yok, ateş basma yok yani gebeliğe yoracağım bir belirtim yok. Dün kafayı yeterince yedim şu an sersemlemiş gibiyim sakince Salı’yı bekliyorum Allah büyük kuzum.

Selam arkadaşlar kafam dumanlı olduğu için bugün bakamadım buraya kaçırdığım hamiş yoktur inşallah, varsa yazın nolur.

Bir kitap önerim olacak size bende yarın başlayacağım ; Mark Manson’un / Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı. Bu süreçte kesinlikle işe yaracağını düşünüyorum. Hem okurken kafamız dağılır hemde bir faydası dokunur. ;)

Bu süreçte kafamızı tatile göndersek keşke bedenimiz bizle kalsa valla takmadan olmuyor Allah yardımcımız olsun, öpüyorum herkesi çok.

Bende neden hiçbir belirti yok :@ Psikolojik diyemem çünkü bu ay psikolojim iyiydi (:

Kist adet gecikmesi yapıyor mu, yapıyorsa neden benim hep düzenli oluyor. Kafamda deli sorular :@

Back
X