Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar batim 12. Si ama sanki geç yumurtladim siz ne yaptınız nasıl anladıniz yumurtlamanizi
canım ben bu ay ilk test kullandım 24ünde piki gördüm diğer günde kanama geldi çatladığı için.geçen ayda kan geldi kendiliğimden öyle bilmiştim.ama tutmadı.bu ay inş tutar seninde benimde.

içim bi buruk oldu be kuzum valla şu günlerde herşeyi duygusala bağladım bende.senin yazını görünce burnum sızladı yemin ederim .bende bugün miratech test yaptım bozuk çıktı damla yeri içne gitti süngeri.tekrar yaptım dağıldı 3 tane attım.erken gebelikte fos çıktı oda gitti.bende sen gibiyim aynı valla sonumuda bilmiyorum.aklında olsun aman diyim miratech marka falan alma eşim 6 tane almış 3 gitti geriye kaalan 3ündede hayır beklemiyorum.sen demiştin ya ınnovıtanın testi duarlılığı az diye dün yaptım az silik gördüm sanki ondan eşimi hemen yolladım oda süper çıktı.

Başka marka al bari yarın kuzum silik çıktıysa innovita gibi bir testte, erken gebelikte sonuç alırsın gibi geliyor inşallah.

Çok teşekkür ederim canım benim desteğin ve güzel düşüncelerin için Allah razı olsun. Hiç keyfim yok inanki duygularımı ifade edemiyorum ama çok değerli insanlar edindim biride sensin inşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder senden yana

15. Gün çatladı gibi görünüyordu kuzum ama dediğin gibi bu durumda 12. Gün çatladı ve ben 1 gün arayla kaçırdım. Ctesi çatladı biz pazar başladık mikmike bukadar olur yaa. Normalde adet bittikten sonra ne olur olmaz diye bunca zaman gün aşırı yaptık ilk kez “ iyice bekleyelim depo olsunda tam o vakite denk getiririz” dedim ama hiç bir zaman planlı olmuyor bunu anladım.

Aşşırı üzgünüm anlatamam yani duygularımı inşallah senden güzel haber alırız batdaşım 7 şubatta sen sevindir bari
Cnm üzülme dicem ama bende her ay olmadıgında cok kötü oluyorum artık anne olmak istiyorum mayısta 4 yılım dolcak 3 yıldır bi kere bile hamile kalamadım okadar doluyum ki haykırsam avazım cıktıgı kadaar bagırarak ağlamak istiyom stresten hormonlarım bile bozuluyo bebeklere kedini ciğere baktığı gibi bakıyommm oyyy psikoloji çok bozuldu benim ama olcak inş dua ediyorum hepimiz için

Biraz erken olmuş bu :KK43: kaçıncı günde gelmiş oldu bu şimdi? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti?
Edit: okudum canım yazmışsın

Sorma vosvosum sorma yani bukadar olur. Testten dolayı biliyosun hazırlıklıydım aslında ama yinede içimde umut kalmış işte bukadar erken beklemiyodum görünce yıkıldım nediyim bu ayda yokmuş nasibimde artık ne testlere güveniyorum ne de planlı programlı gitmeye het allahın günü test yaptım anlamıyorum arkadaş yedirtçek bana kafayı

Başka marka al bari yarın kuzum silik çıktıysa innovita gibi bir testte, erken gebelikte sonuç alırsın gibi geliyor inşallah.

Çok teşekkür ederim canım benim desteğin ve güzel düşüncelerin için Allah razı olsun. Hiç keyfim yok inanki duygularımı ifade edemiyorum ama çok değerli insanlar edindim biride sensin inşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder senden yana
inş canım hakkımızda hayırlı olsun.benim için sende öylesin Allah kalbimi biliyor

Cnm üzülme dicem ama bende her ay olmadıgında cok kötü oluyorum artık anne olmak istiyorum mayısta 4 yılım dolcak 3 yıldır bi kere bile hamile kalamadım okadar doluyum ki haykırsam avazım cıktıgı kadaar bagırarak ağlamak istiyom stresten hormonlarım bile bozuluyo bebeklere kedini ciğere baktığı gibi bakıyommm oyyy psikoloji çok bozuldu benim ama olcak inş dua ediyorum hepimiz için

Allah sabır versin kuzum benim seni okadar iyi anlıyorum ki dile kolay 3 yıl ! Allah daha fazla aratmasın inşallah bende hepimize dua ediyorum inan. Çocuk görünce ya bakamıyorum ya da için gidiyor. Okadar heves ediyorum ki evlat isteyen herkes gibi ama koca bir ay daha elden kayıp gidnce aklımı yitircek gibi oluyorum nasıl takmayalım Allahşkına uzadıkça daha çok takıyorsun

inş canım hakkımızda hayırlı olsun.benim için sende öylesin Allah kalbimi biliyor

Sağol kuzum benim, dün ve bugün bakamadım buraya hiç, adet belirtilerime takmıştım kafayı. Bugünde haber vereyim diye yazdım kafamı dinleyeyim azıcık yarın test yaparsan benide etiketle olurmu inşallah güzel sonuç alırsın dualarım seninle.

canım ben bu ay ilk test kullandım 24ünde piki gördüm diğer günde kanama geldi çatladığı için.geçen ayda kan geldi kendiliğimden öyle bilmiştim.ama tutmadı.bu ay inş tutar seninde benimde.
Bende kanama olmuyor canım hiç olmadı yani akıntı ya bakıyorum bende ama skldim sanki kontrol etmekten inşallah olmuştur yaaa

15. Gün çatladı gibi görünüyordu kuzum ama dediğin gibi bu durumda 12. Gün çatladı ve ben 1 gün arayla kaçırdım. Ctesi çatladı biz pazar başladık mikmike bukadar olur yaa. Normalde adet bittikten sonra ne olur olmaz diye bunca zaman gün aşırı yaptık ilk kez “ iyice bekleyelim depo olsunda tam o vakite denk getiririz” dedim ama hiç bir zaman planlı olmuyor bunu anladım.

Aşşırı üzgünüm anlatamam yani duygularımı inşallah senden güzel haber alırız batdaşım 7 şubatta sen sevindir bari
Canım zaten bizim.planlar bahane aslında. Allah nasip edecekse geliyor etmicekse bi bahaneyle bile o.günü degerlendiremeden kacirabiliyoruz. Vardır bir hayr. InşaAllah diğer ay hayırlısı olur hakkında. Bir de ne zaman gelirse o zaman gelecektir ben sadece elimden geleni yapim diye düşün stres yapma. InşaAllah hayırlı haberler gelecek ay senden de gelir.

Allah sabır versin kuzum benim seni okadar iyi anlıyorum ki dile kolay 3 yıl ! Allah daha fazla aratmasın inşallah bende hepimize dua ediyorum inan. Çocuk görünce ya bakamıyorum ya da için gidiyor. Okadar heves ediyorum ki evlat isteyen herkes gibi ama koca bir ay daha elden kayıp gidnce aklımı yitircek gibi oluyorum nasıl takmayalım Allahşkına uzadıkça daha çok takıyorsun
Hiç olmazsa benimki gibi günlerce muallakta bırakmadı canım.. bir hafta önceden başladı ama bir türlü sökülmedi biliyorsun. Sonra da iki gün gecikti.. bu ayki adet döngüne bakarak yumurtlama günlerini yeniden hesaplarsın. Nasip bu aya değilmiş :(

Canım zaten bizim.planlar bahane aslında. Allah nasip edecekse geliyor etmicekse bi bahaneyle bile o.günü degerlendiremeden kacirabiliyoruz. Vardır bir hayr. InşaAllah diğer ay hayırlısı olur hakkında. Bir de ne zaman gelirse o zaman gelecektir ben sadece elimden geleni yapim diye düşün stres yapma. InşaAllah hayırlı haberler gelecek ay senden de gelir.

İnşallah canım artık umutlanamıyorum bile ama nasibimde vardır inşallah yakın bir zamanda yakalamak. Hayırlısı buymuş demek nediyimki.

Hiç olmazsa benimki gibi günlerce muallakta bırakmadı canım.. bir hafta önceden başladı ama bir türlü sökülmedi biliyorsun. Sonra da iki gün gecikti.. bu ayki adet döngüne bakarak yumurtlama günlerini yeniden hesaplarsın. Nasip bu aya değilmiş :KK43:

Değilmiş valla kuzum çok umutluydum en başta ama değilmiş. Hesaplasam da şaşıyor anlamadım gitti artık adet biter bitmez her gün yapçam nerdese o kafaya girdim yani bıkmadan usanmadan her gün yapıp kafamı rahatlatıcam yemin ederim

Bende kanama olmuyor canım hiç olmadı yani akıntı ya bakıyorum bende ama skldim sanki kontrol etmekten inşallah olmuştur yaaa
inş canım tutmuştur.benimde kist oluştu düşükten sonra doktor ekim ayında doğum kontrol hapı verdi düzene girdi ama döngüm bi 24 gnde 28 günde oluyor hala yumurtlama kanamasıda o haptan ssonra oldu .2 aydır görüyorum bende kanamayı.

Sağol kuzum benim, dün ve bugün bakamadım buraya hiç, adet belirtilerime takmıştım kafayı. Bugünde haber vereyim diye yazdım kafamı dinleyeyim azıcık yarın test yaparsan benide etiketle olurmu inşallah güzel sonuç alırsın dualarım seninle.
tamam canım yaparsam yazarım sanada inş bakalım yarın 10.gün çıkarsa tabi.

İnşallah canım artık umutlanamıyorum bile ama nasibimde vardır inşallah yakın bir zamanda yakalamak. Hayırlısı buymuş demek nediyimki.
Umudu yitirme canım. Allah a inanıyoruz sonuçta. Inşallah yakın zamanda nasip eder hayirlisyla. Bir de ne kadar kendimizi rahat hissedersek bence o zaman gelicek bu yaramaz bebisler :) ama öncesinde sabırla duayla. Bir de bebegin dogacagi günün vakti saati var. Demek ki buna deilmis başlangıcı diye düşün. Inşallah nasip olacak canım benim. :KK200:

Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Masallah canım Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsiniz insallah :KK200::nazar:

Back
X