Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik ile alkali olmaz mi cunku midem surekli bulaniyor test tede cikmadi yine olmadi demeye basladim
Canım daha çok var ve tam yumurtlama günlerindesin. Bence bugünü de değerlendirin. Yumurtlama herkeste farklı belirtiler veriyor. InşaAllah bu ay alirsiniz güzel haberi :)

kıZlar batıma 4 gün var ve ben dayanamadim test yaptim silik cizgi ckti gittim kan testi yaptirdim 195.66 sizce hamilemiyim
canım benim maaşşalah tebrik ederim Allah kucağına almak nasip etsin basbaya hamilesin canım 7 şubattı demi birde hangi marka test yaptın benimde 7 8 şubat .miratech marka test bozuk çıktı .yumurtllaman ne zaman oldu biliyormusun canım

Kafayı yiyeceğim gerçekten Bat 7 Şubat’tı bugün hastalandım inanamıyorum artık ne hevesim kaldııı ne ümidim kaldııı ne bir beklentim kaldıı yok olmuyor olmuyor olmuyooor
Geldimi ben şook üzülme diyecem ama ben çok üzüldüm seni düşünemiyorum hayırlısı olsun canım benim :dua:

Değilmiş valla kuzum çok umutluydum en başta ama değilmiş. Hesaplasam da şaşıyor anlamadım gitti artık adet biter bitmez her gün yapçam nerdese o kafaya girdim yani bıkmadan usanmadan her gün yapıp kafamı rahatlatıcam yemin ederim
Listede gordum yeni bat yazilmis:olamaz: önumuzdeki ay hamisler listesinde olacaksin insallah canim❤

Back
X