Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar randevumuza gittik bugun.5 gun gecmis oldu gunum.Keseyi gorduk cok sukur❤masallah:nazar:
Hersey yolunda yolunu şaşırmamış minnak :-) içim rahatladı.
Igneler sebebiyle olumsuz birsey olur mu diye sordum,bundan sonra hamile kaldiginda yine yasanabilir artik riskin var ama bu gebeligin saglikli
gorunuyor ve tupten gecisini tamamlamis normal bir gebelik dedi.
Bundan sonrasi nasip,hakkimizda hayırlısı❤
Ohhh çok şükür canım. Çok sevindim. Saglikla gelecek insallah. Artik için rahat olsun. Hamileliginin tadini cikar ❤

Reglim gelmedi atwşim 37.1 noluuurrr gelsin bebeğim :dua:

Belki çoktan buluşmuştur yumurta ile sipocan :) cuma gününü garanti olsun diye vermiştir, yoksa yumurta max 24 saat yaşıyor biliyorsun
Ayy biliym ablam biliym.cars oldum catlatma ignemi yani dedigin gibi bulusmuslardir bile belki.ama iste dr verince yapmazsam olmayacak gibi geliyo sacma span seyler :)) sinirler gerildi iste gecti gitti ama konusmuym karsimda oturuyo hih :)) yarn yumusarim gun asiri devam :KK70:napalim mecburuz adamlara :confused:

Kafayı yiyeceğim gerçekten Bat 7 Şubat’tı bugün hastalandım inanamıyorum artık ne hevesim kaldııı ne ümidim kaldııı ne bir beklentim kaldıı yok olmuyor olmuyor olmuyooor
Kuzummm ne acelesi varmis yaaa :( simdi hastalandin diye oyle dusunuyorsun.bi kac gun gecsin bak nasi yeni aya basliyorsun.bi bakmissin ki kendini ya kur yaparken ya bebek dusunurken bulmussun.napalim be yavrum hayirlisi hakkimizda demekki zamani degilmis.uzulme demiyrm hepimiz uzuluyoruz yikiliyrz hatta gelince.ama kendini bu surecte ck yipratma olurmu :(

üff ben çok sıkıldım beklemekten :110:miratech marka gebelik testi almayın arkadaşlar benim eşim görmemiş gibi 6 tane almış sabah kimi idrar damlatılan yer içine gitti kimisi dağıldı 3 tane attım çöpe.erken gebelik testide fos çıktı kaldım böyle .o kalan 3 taneninde ne kadar sağlam olduna şahit ister.beklemek kelimesini duymak istemiyorum içim daralıyor off ki ne off:kızgın:
Bilmiyorum bu testlere verilen paralari sanki yerde buluyoruz :işsiz:

Kafayı yiyeceğim gerçekten Bat 7 Şubat’tı bugün hastalandım inanamıyorum artık ne hevesim kaldııı ne ümidim kaldııı ne bir beklentim kaldıı yok olmuyor olmuyor olmuyooor
Niye bu kadar erken ya tam sokuldu mu emin misin adet kanamasi olduguna

Ayyy ne güzel geliyo kulağaaa bal damlıyo ahzından cnm inşallah bakalım yarın nolcak gecmiyoda zaman
Kesinlikle geçmiyor.. Daha doğrusu Ocak ayı hiç geçmedi. Ayy güzel haberler bekliyoruz canım benim ❤️

Kesinlikle geçmiyor.. Daha doğrusu Ocak ayı hiç geçmedi. Ayy güzel haberler bekliyoruz canım benim ❤️
Bu ay sadece klomen kullandım doktorum iğne vermedi bende umutsuzdum acıkcası olmaz diye sadtlamıştım hep bilac güne belli olurherhalde du bidaha ölceyim ısımı

Bu ay sadece klomen kullandım doktorum iğne vermedi bende umutsuzdum acıkcası olmaz diye sadtlamıştım hep bilac güne belli olurherhalde du bidaha ölceyim ısımı
Özellikle sabahları kalkar kalkmaz ölç ateşi canım. Yani yatakta kalkmadan

Back
X