Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boyle olmamali mi dedi ee diyeydin sanki fal bakiyor tovbe ya . kiz bende diyorum boyle olmamali sanki ne değişecek önemli olan dogru tedaviye baslamasi sen kür arastir bu arada canım basla istersen
ne yapcaz dedim. bu ay bişey yapmicaz dedi. diğer ayı da söylemedi. bilgisi yok sanırım. kür soğan kürü yapıyım dedim canım adetten sonra

20180205_092609.webp kızlar herkese günaydın.benim gördüğümü sizde görüyormusunuz. Şükürler olsun:)

P.C diyemi yazıyor programda. Bende de var bit kaç tane hemde ama hiç biri tutmadı hatta silsem mi dedim ama en kötü adet tarihlerimi not alıyorum iyi oluyor geriye dönük bakması :))

Canım ben aylardır kullanıyorum sakıncası yok vitamin alıyorsun en azından. Doktora sormuştum çocuk olduğu yok bıraksam mı diye devam et sakıncası yok demişti

Ay kıız belli belirsiz var sanki. Çokta net göremedim açıkçası ama inşallah o uçuuuk çizgi nete dönüşür kuzum benimm daha zamanın var bekle bakalım inşallah hayırlısı. Çok heyecanlandım :)

Perşembe günü gitcez canım ilçeye perşembe günü geliyor doktor bi görüneyim hemde o gün sat günü. Sağol canım benim Allah sizlerede nasip etsin.icim pir pir ediyo bugün
Canım durumunu anlattın en cok ona seviniyorum Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Dikkat et kendine buarada

Günaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)

İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)

Herşeyin hayırlısı olsun ❤️

Günaydın canım.

Sıkma canını olacak elbet günün birinde , inşallah Mart bize göz kırpar. Hayırlısı olsun hakkımızda

Günaydın canım.

Sıkma canını olacak elbet günün birinde , inşallah Mart bize göz kırpar. Hayırlısı olsun hakkımızda
Halam diyor ben Mart ayını bekliyorum, mart genelde doğurganlık ayıymış :) Dedim biz kedi miyiz (:

Yok diyor, Mart ayında insanın vücudunun en kanlı canlı olduğu dönemmiş :)

Hadi hayırlısı olsun demek düşer bize de canım :)

Sabah 06:00 da uyuyabildim ve tam 1,5 saat sonra alarm çaldı. Kafamda filler halay çekiyor resmen. Ne olacak böyle anlamadım kukumav kuşu gibi düşünüyorum. Şimdi de neden adet olamıyorum diye taktım ne çileymiş arkadaş bu. Eskiden bakmazdım bile takvime gelmiş gelmemiş umrumda değildi şimdi evham perisi oldum. Bugün geçmeyeceeeek :(

Back
X