2019 Ağustos anneleri

Merhaba arkadaşlar bende 9+3 günlük oldm tane kızım var rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

Merhaba
Ben de Ağustos annesiyim. Bakalım cinsiyetleri öğrenince de yazarız buradan. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah. Bir oğlum var ikinci çocuğum beşinci gebeliğim.

Kızlar bulantım geçmiyor sanki günler de geçmiyor her bir şey kokuyor. Konu komşu sürekli yemek yapıyor. Vay beni beni. Nasıl geçecek aylar böyle. Su içemiyorum ve bundan da rahatsızım. Var mı benim gibi olan. Birbirimizi sakinleştirsek. Ne bileyim bir bulantımızın geçeceği zamana umutlansak.

Allah kolayliklar versin benim ne bulanti ne koku 3. Gebeligim vucut baya aliskin sanirsam ilk ikisinde bende 4 ay cekmistim bu bebek sagolsun beni zorlamadi bakalim cinsiyeti ne 2 kizim var

Allah kolayliklar versin benim ne bulanti ne koku 3. Gebeligim vucut baya aliskin sanirsam ilk ikisinde bende 4 ay cekmistim bu bebek sagolsun beni zorlamadi bakalim cinsiyeti ne 2 kizim var

Benim 4. Gebelik aslında. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. 2 si düşük. Bir de oğlum var. Oğlumda bulantı çok daha az olmuştu. Cinsiyeti 12+3 de ikili test için gittiğimde göremedi doktor. Tahmin etti kız diye ama kendi eşinde yanılmış öyle söyledi. Etrafımdaki herkesin içine kız doğuyor eşim ise bence erkek diyor. Merakla bekliyoruz. Sizin bulantının az olması bana sizin bebek erkek diye düşündürdü ama allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabiki cinsiyet çok önemli değil. Sizin cinsiyet belli mi ya da bir tahmininiz var mı?

erkek bebekte bulanti azmi oluyo
Aminnnnnn
inisAllah erkektir bi kizim var cunku saglikli olsun hayirli olsun gerisi bos ama gonul olmayani istiyo

erkek bebekte bulanti azmi oluyo
Aminnnnnn
inisAllah erkektir bi kizim var cunku saglikli olsun hayirli olsun gerisi bos ama gonul olmayani istiyo

Kız bebek bekleyen annelerin daha fazla bulantı şikayeti olduğuna dair bir araştırma makalesine denk gelip okumuştum. Tabi bunu kabul etmeyen bilim adamları da var. Çevremde de kız bebek ve erkek bebek doğuranlar hep kız hamileliklerinde daha çok bulantı yaşamışlar. Ben oğlumda çok daha rahattım. Cinsiyet belli olur da kız çıkarsa benim bu tez doğrulanır bakalım. Belli olunca buradan birbirimize yazalım. Sizinki erkek benimki kız çıkacak mı diye bakarız. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim bulantılar da bir geçsin inşallah o arada

sadece 4 kez kustum.
ama kizimda cok fenaydım.
bakalim hayirlisi bende haber veririm:)

Merhabalar

sadece 4 kez kustum.
ama kizimda cok fenaydım.
bakalim hayirlisi bende haber veririm:)
Merhabalar bugun ense kalinligi testi yaotirdim doktor erkege benziyo dedi maviler almaya basla dedi ama ben emin degilim cumartesi kendi doktorumda randevum var en net o soyler diye hemen sevinmedim :))

Merhabalar bugun ense kalinligi testi yaotirdim doktor erkege benziyo dedi maviler almaya basla dedi ama ben emin degilim cumartesi kendi doktorumda randevum var en net o soyler diye hemen sevinmedim :))

Haydi hayırlısı olsun. Ben de 16 haftayı bekliyorum. Kim ne derse desin aynı annenin bulantısının iki farklı gebelikte farkı bence cinsiyet için ipucu veriyor. Tabi hiç bulantı yaşamayan ve her seferinde aşırı bulantı yaşayanlar da var. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah. Ben çok merak ediyorum cinsiyeti. Oğlumda 12 haftada net öğrenmiştim

iyi iste gozun aydin iki kizin vardi galiba saglikli olsunda . ama gonul olmayani istiyor

aynen bende 16. hatta 17. haftayi bekliyorum dr 4 ay dolunca gozukur dedi once olmaz dedi ama bilemiycem.

aynen bende 16. hatta 17. haftayi bekliyorum dr 4 ay dolunca gozukur dedi once olmaz dedi ama bilemiycem.
Aynen ya bende beklicem ki baska carede yok Saglikli olunca insan diger seyleri merak ediyo ama ufak bi rahatsizligini duyunca cinsiyet ennn sonlara kaliyo rabbim hayrini gorecegimiz guzel evlatlar nasip etsin once olmayanlara amin selametle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…