- 13 Haziran 2019
- 139
- 105
- 53
- 32
- Konu Sahibi Melekadennnn
Arkadaslar 2019 Aralık ayında hamile kalanlar olarak burada buluşalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım tebrik ederimSelam kızlarbenim de sat 12 Aralık
![]()
Aramızda bir gün varSelam kızlarbenim de sat 12 Aralık
![]()
Aramızda bir gün var![]()
Arkadaslar 2019 Aralık ayında hamile kalanlar olarak burada buluşalım.
2020 Eylül anneleri nerdesiniz ?
Yeni arayışlar içinde ve acemi anne adayı olarak bende varım25 Aralık ❤
Benimde sat 30 aralikArkadaslar 2019 Aralık ayında hamile kalanlar olarak burada buluşalım.
Ilk gebeligin miKızlar bulantılarınız var mi ? Ben resmen 24 saat bulantı çekiyorum. Ne yaptıysam geçmedi siz de de var mi aynı sorun
Evet canım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederseIlk gebeligin mi
Inşallah saglikla gelsin,benim ilk gebeligimde çok kötü gecmisti kusma bulantı, simdi 7+1 im bisiyim yok sayılır degisio iste herkezde her gebelikte ayni durum olmuyor ,cok zor banyodan çıkmıyordum resmen,şimdilik bisiyim yok bakalim,14 15 haftalarda gecer insallah ya sabret sonu guzelEvet canım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse
İnşallah canım çok kötü bişeymiş gerçekten. Bulantısız geçen dakikam yok gibi. Geceleri bile uyandırıyo. Doktor premesis verdi ama yok zerre fayda etmedi. İnşallah geçer en kısa zamandaInşallah saglikla gelsin,benim ilk gebeligimde çok kötü gecmisti kusma bulantı, simdi 7+1 im bisiyim yok sayılır degisio iste herkezde her gebelikte ayni durum olmuyor ,cok zor banyodan çıkmıyordum resmen,şimdilik bisiyim yok bakalim,14 15 haftalarda gecer insallah ya sabret sonu guzel