Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum korunmanız lazım demişti ben aralıkta çekildim ve haziranda hamile kaldım rahim filminden sonra kesin hamile kalınır diye bir şey yok malesefhanımlar rahim filmi çekildikten sonra hemen o ay hamile kalanlar var mı yoksa bir sonraki aynı kalmak gerekiyor rahim filminden sonra gebelik oldumu
Evet umarım sıkıntı çıkmaz iki sezeryanım var 5 aydır olmayınca merak ettim hormonlar iyi çıktı ama doktor tüplerde tıkanıklık rahimde yapışıklık olmuş olabilir dedi ovilasyonda çatlama ve yumurtlamada gördümBana doktorum korunmanız lazım demişti ben aralıkta çekildim ve haziranda hamile kaldım rahim filminden sonra kesin hamile kalınır diye bir şey yok malesef
Teşekkür ediyorum korunmak gerekli o zaman zaten regl bitince 2 gün sonra hemen gideceğim inşallah hayırlı bir sonuç çıkar peki siz anestezi aldınız mı nasıl geçti ağrı oldumuMerhaba,
Ben bu ay çekindim. çekilene kadar dr korunma önermişti. Zaten Çekildiğiniz tarih ovulasyon öncesi sonrası gibi günlere göre etki olacağı için aynı ay için şans vardır denilemiyor. ,
Rahim filmi ilaç ile çekildiği için tıkanma durumu varsa tüplerde onlar açılmış oluyor şans o yüzden fazla oluyor. Tabi rahimde sorun yoksa...
Allah şifa versin.
Anestezili çekindim. Bi ağrı sızı olmadı. Sonrasında hafif kanama kasık ağrısı batma vs oluyormuş fakat ben hiç birini yaşamadım. sanki uykudan uyanmıs gibi oldum. sonrasında zaten antibiyotik verdi dr onları kullanıyorum. Görüntüleme cihazlarında farklılık olabiliyormuş. buna bağlı olarak ağrı olabilir demişti dr. Siz görüştünüz mü nasıl çekilecek görüntüleme nasıl yapılacakmış?Teşekkür ediyorum korunmak gerekli o zaman zaten regl bitince 2 gün sonra hemen gideceğim inşallah hayırlı bir sonuç çıkar peki siz anestezi aldınız mı nasıl geçti ağrı oldumu
Benim 2.ay olmuştuhanımlar rahim filmi çekildikten sonra hemen o ay hamile kalanlar var mı yoksa bir sonraki aynı kalmak gerekiyor rahim filminden sonra gebelik oldumu
Özel sağlık sigortam var onun hastanelerine gideceğim bilgi için bende şuan bilmiyorumAnestezili çekindim. Bi ağrı sızı olmadı. Sonrasında hafif kanama kasık ağrısı batma vs oluyormuş fakat ben hiç birini yaşamadım. sanki uykudan uyanmıs gibi oldum. sonrasında zaten antibiyotik verdi dr onları kullanıyorum. Görüntüleme cihazlarında farklılık olabiliyormuş. buna bağlı olarak ağrı olabilir demişti dr. Siz görüştünüz mü nasıl çekilecek görüntüleme nasıl yapılacakmış?
Maşallah inşallah olur benimdeBenim 2.ay olmuştu
Bende özelde çektirdim sigortam karşıladığı için. Memorial da çektirmiştim. Cihazları son teknoloji idi. Bi kaç hastane gezip bilgi aldığınızda kafanızda şekillenecektir. Geçmiş olsunÖzel sağlık sigortam var onun hastanelerine gideceğim bilgi için bende şuan bilmiyorum
Aynen inşallah sigorta adınız neydi benim AcıbademBende özelde çektirdim sigortam karşıladığı için. Memorial da çektirmiştim. Cihazları son teknoloji idi. Bi kaç hastane gezip bilgi aldığınızda kafanızda şekillenecektir. Geçmiş olsun
Acıbadem benim de fakat poliçeye göre değişiklik gösterebilir. bu arada acıbadem altında toplanan bir cok grup sigortaları Bupa sigorta olmuş dolayısıyla onay sırasında baya zorluk yaşadık. bu arada Poliçenize göre mutlaka bilgi alın fiyatlar baya oynuyor.Aynen inşallah sigorta adınız neydi benim Acıbadem