Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrmm test yaptnmi msjlarn tumunu okumadan bunu gorunce yazayim dedmmm meraktymmm...

Bende memelektin ardina muglaya geldm tatile tekrar ordaym smdi :)) son tatiller artk ise hftaya baslicam ole kuzum haftayada tam yumtik zamanlari bakalm hayirlisi artikin :)

evet canım malesef oldum
Son batın olur inşaallah canım benim

haklısın kuzum bu ay da böyle geçsin bakalım :)

Değerlendir tabi ki ama çok umutlanma
Ben her ay umutlaniyorum canım we hiç kaybetmedim ümidimi. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz =)

es geçme canım ayda max 5 kere olan ilişkiden biri tutmuş bizim kii yumurtlamadan 2 gün öncesi ve sonraki 1 haftada müsabetimiz olmamıştı
valla yarın benim için altın gün canım, tabii o da kaynanamlar gelmezse

Biz küsüz, o yüzden pek umudum yok...
Hep bu dönemlerde küsüyoruz valla nasıl denk geliyorsa :)

Kız yap tabiki spermler 3 4 gün yaşıyor
Bu ayki son şansımı denicem kuzum

polikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim ben

Kızlar ya bi de bi şey sorsam. İnsan psikolojik olarak sık tuvalete gidebilir mi? 3 gündür sık gidiyorum. Zaten testi de o yüzden yaptım. Bu da psikolojikse yuh artık bana.

kesinlikle psikolojik kuzum, ben de bi ara öyleydim, lavaboya gidiyorum diye seviniyordum bu da bi belirti diye. sürekli de çıkıyordum yani.

Kızlar kimler eşine çakşır suyu kullanıyor? Nasıl kullamdığını söyleyebilir mi?
ben denemedim ama bildiğim günde 2 kez aç karnına yarım çay bardağı kuzum

kuzum benim çok saol ismim melek..bu duadan mi bahsediyorsun Bn de yatarken kalkarken yemek yaparken her anımda bunu okuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180828-135445.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 30
polikistik değildir o balım ya, bazı polikistik hastaların adeti düzgün olur ama senin yumurtlama da düzgün yani. hiç keyfini kaçırma derim ben
İnş kuzum benim bende dediğin gibi oda ÇoK şükür düzgün gelisiyo kendiliğinden çatlıyor

hayırlısı canım beim vardır elbet bir vakti Rabbim hayırlı zamanda versin her ay umutla bekliyoruz :) sen ne zamandır deniyordun

Bende bi yarım çay bardağı çakşır yarım su koyup içiliyor diye okudum bide sanki su bardağı ile okudum kafam karıştı eşimde tadını beğendi bende su bardağı ile içirdim :) çok tesir etsin dedim ama inşallah zararı olmaz fazlasının. Birde sürekli içemiyor

Kızlar kimler eşine çakşır suyu kullanıyor? Nasıl kullamdığını söyleyebilir mi?
Canım benim eşim kullanıyo. Aktarın tarif ettiğini anlatayım bi litre kaynayan suya verdiği köklerden atıyorum bi tane 10 dk kısık ateşte kaynıyo. Sabah aç karna bi bardak ve uyumadan önce bi bardak içiyo

canım kendini üzme, doktorun beklemekten zarar gelmez demiş, iyi düşün lütfen..

oh maşallahh darısı kalp atışını duymana canımm. haber verdiğin için teşekkürler =)

canım bugün adet oldum maalesef ya yeni bat için 29 eylül diyebiliriz

canım teste gerek kalmadı adet oldum ya 10. ayı da böylece bitirdik.. hem memleket hem muğla süper olmuş kuzum, tatilin tadını çıkar, yeni döneme bomba gibi başla =) yumtişler için de ballar börekler beslen bakalım =)

Sen kök almışsın canım ben hazır suyunu aldım. O zaman su bardağıda zarar etmez heralde

bu duaya ek mi okuyayim
Aklına ne zaman gelirse içine ne zaman doğarsa oku kuzum. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle dua et rabbim beni ve eşimi yalnız bırakma diye duada esas olan içten etmek sayısı önemli değil

Kızlaaaaaar merhabaa. İyisiniz inşallah. Biz cumartesi keseyi gördük 5mm di. 6. haftaya bir kaç gün kalmış dedi. Hesaplarıma göre yarın 6 haftalık.
Pazartesi çağırdı tekrar. Kalbi duyarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…