Canim bu aralar kimsenin sesi cikmio:)aboww gittim geldim yazan çizen yok
canınız sağ olsun balım :)Canim bu aralar kimsenin sesi cikmio:)
Canım merhaba, girmemişsin ama merak ettim nasılsınKızlar herkese selam, nasılsınız?
@turko2727 naptın canım, ne alemdesın?
Ben bugün doktora gidiyorum kızlar, ikinci kere klomen +çatlatma deneyeceğiz bir problem yoksa inşallah sanırım. Umarım bu defa tutar, moralim düzeldi; bende adet düzensizliği vardı, en azından vaktinde adet oluyorum artık diye mutluyum :)
erken yaptın kuzumKızlar adete 3gun kala test yaptım kocaman bi negatif gördüm olsaydı eğer silik milik bi çizgi çıkardı dimi
Evet canım adet olmadım ama hamilelik belirtisi de yok bundan 4 gün önce test yapmıştım negatifti
Tatlım özele bakarmisinerken yaptın kuzum
testi erken yapmışsın ama canım, bugün de yap istersen testin varsa :)Evet canım adet olmadım ama hamilelik belirtisi de yok bundan 4 gün önce test yapmıştım negatifti
çok güzel şeyler gördüm ball :))Tatlım özele bakarmisin
:))Ayy dua et kuzumm güzellikler kaybolmasinçok güzel şeyler gördüm ball :))
olmayacak inşaallah canım benim :):))Ayy dua et kuzumm güzellikler kaybolmasin
Valla umudum olsa durmam yaparım testim var ama bugün olmazsam yapacağımtesti erken yapmışsın ama canım, bugün de yap istersen testin varsa :)
Sen nasıl uygun görürsen öyle olsun :)Valla umudum olsa durmam yaparım testim var ama bugün olmazsam yapacağım
Geçen ay kimyasal yaşadım sürekli çizgi çıktı adetten önce o yüzden korkum var
Bak çok bekletmedi geldi kırmızılar :)) nasip değilmiş artık yeni bat 29 EylülSen nasıl uygun görürsen öyle olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?