- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ay bu ay bizim de 5.ayımız, inşallah ben de olumlu sonuç alırım artık. Sağlıklı bi bebişin olsun, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah canım5. Deneme canım rabbim tüm isteyenlere nasip.etsin inşallah hiç belirtin yok sadece göğüslerimde sizi var okadar
Tabi kan testiyle kesinleştir hemen sonucu canım ama pozitifi gördüysen sonuç kesin diyebiliriz, hayırlı olsun :)Hepinize dua ediyorum kan tahlilde yapıp.emin olmakta istiyorum bu yandan
Çok.sagol darisi darısı başına inşallah ama ben diyordum eylül.ayi kısmeti.olacak.bu topige diyeTabi kan testiyle kesinleştir hemen sonucu canım ama pozitifi gördüysen sonuç kesin diyebiliriz, hayırlı olsun :)
Canım gözün aydın ayyy ne güzel Bi duygudur o çift çızgi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Sagsaglım kucağına aldırsınKızlar test yaptım çift cizgiresim atmak istiyorum yapamadım nerden yükleyecem çok heyecan yaptım simdi
Allahım inşallah ya ağzından bal damlıyo :) inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay. Bi de il evlilik yıldönümümüz bu ayın sonunda, inşallah en güzel hediye gelir
Çok.sagol darisi darısı başına inşallah ama ben diyordum eylül.ayi kısmeti.olacak.bu topige diye
Ne guzel evliginize en güzel hediye inşallah olurAllahım inşallah ya ağzından bal damlıyo :) inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu ay. Bi de il evlilik yıldönümümüz bu ayın sonunda, inşallah en güzel hediye gelir
Çok.sagol canım benim inşallah sende yaşayacaksınCanım gözün aydın ayyy ne güzel Bi duygudur o çift çızgi rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Sagsaglım kucağına aldırsın
Ay çift çizgi çok belirginn maşallah
Çok sağol.canimAy çift çizgi çok belirginn maşallah
Maşallah canım ya bence tereddütsüz hamilesin. Zaten baya belirgin çıkmış, yani kan testinde de sonucun baya net pozitif çıkar
Inşallah canım senin var nezamanMaşallah canım ya bence tereddütsüz hamilesin. Zaten baya belirgin çıkmış, yani kan testinde de sonucun baya net pozitif çıkar
Bat tarihinInşallah canım senin var nezaman
Benim 16-17 eylül gibi canım, daha çok var. Hatta yumurta takibi yaptırdım bu ay, normalden 2 gün geç yumurtladım. O yüzden belki bat tarihimden 2 gün geç bile adet olabilirim. Yumurtlama günlerim yeni bitti bakalım bekliycem artıkInşallah canım senin var nezaman
Inşallah bebisin seninledirBenim 16-17 eylül gibi canım, daha çok var. Hatta yumurta takibi yaptırdım bu ay, normalden 2 gün geç yumurtladım. O yüzden belki bat tarihimden 2 gün geç bile adet olabilirim. Yumurtlama günlerim yeni bitti bakalım bekliycem artık
İnşallah canım benim, inşallah hepimizin bebişi bu ay sağlıkla gelirInşallah bebisin seninledir
Canim benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursun inşallah melegineArtık listede durmam anlamsız sabah kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?