Yok kuzum ovulasyon istedim. Hiç öbürleri gibi uğraştırmıyor koyu açık. Nokta atışı gülen yüzün çıktığı iki günü değerlendiriyosunhttps://www.turuncukasa.com/clearblu-dijital-gebelik-testi-46837
burda buldum ben ama gebelik testi mi istedin onu bilemedim canım.
Kuzum nerde oturuyordun sen valla bizim eczanede standı var hemide dolu :)Yok kuzum ovulasyon istedim. Hiç öbürleri gibi uğraştırmıyor koyu açık. Nokta atışı gülen yüzün çıktığı iki günü değerlendiriyosun
Ya gerçekten miiii. İstanbuldayım ben. Clearblue ovulasyon testi eminsin Di mi? Nasıl mutlu oldum var ya. Hemen arar isterim neredeyse bile. Önümüzdeki ay bari doğru günleri bulayım. Bu ayı da pas geçtik. Hiç üstünde durmadım yumurta bilmem neKuzum nerde oturuyordun sen valla bizim eczanede standı var hemide dolu :)
Fortem aslanpençeli karışık bitki çayı diye geçiyor ismi canım. İdrar yolu enfeksiyon adet düzensizliklerine falan birebirmiş. Benim adetlerim genelde hep zamanında gelir pek bi düzensizliğim yok ama illa faydası olur inşallah.ismi ne canım ben de alırım belki :)
Kuzum Bn ılaçşarımı almaya gittim o zaman gördüm hatta elime alıp okudum bile ıkı önemli günü buluyor ve gülen surat cıkıyordu emın olmak için yarın musait olduğumda çıkar bakarım hangi semtte oturuyordunYa gerçekten miiii. İstanbuldayım ben. Clearblue ovulasyon testi eminsin Di mi? Nasıl mutlu oldum var ya. Hemen arar isterim neredeyse bile. Önümüzdeki ay bari doğru günleri bulayım. Bu ayı da pas geçtik. Hiç üstünde durmadım yumurta bilmem ne
Cok cok seyrek yapiyorsu ayda 1 kere falan ama kızligimdan beri varmis ben farketmemisim birliktelik yasayinca farkettm kanama durmak bilmedikaşıntın oluyor muydu canım mantar kaşıntı yapıyor o yüzden sordum.
Neden canım ki4ekim canım oda değerlendirirsek tabi:)
onu da buldum canım inş. işine yarar bak istersenYok kuzum ovulasyon istedim. Hiç öbürleri gibi uğraştırmıyor koyu açık. Nokta atışı gülen yüzün çıktığı iki günü değerlendiriyosun
içinde aslanpençesi olduğu için hormonları da dengeler sanırım kuzum :) valla ben çok sistit olurum. onun için kullanayım inşaallah işe yararFortem aslanpençeli karışık bitki çayı diye geçiyor ismi canım. İdrar yolu enfeksiyon adet düzensizliklerine falan birebirmiş. Benim adetlerim genelde hep zamanında gelir pek bi düzensizliğim yok ama illa faydası olur inşallah.
Canom gunaydin araya bayram girdigi icin benim tedavim 1 ay ertelenmişti bu ay kendi haline biraktik ve cok yogun geciyor gunlerim aklimda bebek olayi kalmadi yorumlari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir guzrl haberler vardir insallahturko2727 nerelerdesin canım sesin çıkmıyor :)
@papatyakokankadin bi topikte gördüm regl oldun mu canım
@papatyam67 kuzum senin yeni batı yazmamışız.
MLKn canım senin bat ne zaman
Iyidr vala kuzum is yeri o kdr karisikki aksmda gezmektn firsat bulamiyrm :)))) ole geciyo sndn nbr kavusmussun evine sukur kuzum insanin evi gibisi yk demi :)oyy :) Allah razı olsun canım benim, nasılsın :)
kiz zarari olsa verirlermi :) kullan kuzum sifa olsn insallahh ilerisi kotu onun sen tedbirini al cnm.iyi olmaniza sevndm ttlm hep boyle guzel bi hamileleik gecir insallah :*Bende hep sizlere bakıyorum bu sıralar hepinizin bat yaklaştı merakla güzel haberlerinizi bekliyorumm :) Bizde iyiyiz kuzum sonuçlarımı bugün gösterebildim kan ve idrar vermiştim bi dolu.. Enfeksiyon çıktı yine idrarda benim kronik sorunum zaten bu.. Antibiyotik verdi ama sabahtan beri onu araştırdım durdum kullanabiliyormuşum bi oh çektim
Sende cansinnnnn :)Yerim seni gııızzZ :):):) o benim arkamı bilse haddini bilir de boşboğaz işte :):)
Böylesi daha iyi olmuş canım, en azından başka bir işe yoğunlaşınca bebişin de kendiliğinden gelir artık :)Canom gunaydin araya bayram girdigi icin benim tedavim 1 ay ertelenmişti bu ay kendi haline biraktik ve cok yogun geciyor gunlerim aklimda bebek olayi kalmadi yorumlari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir guzrl haberler vardir insallah
Senin günlerin de yoğun geçiyor maşaallah balım :) Vakitleri dolu dolu değerlendirmek gibisi yok valla :)Iyidr vala kuzum is yeri o kdr karisikki aksmda gezmektn firsat bulamiyrm :)))) ole geciyo sndn nbr kavusmussun evine sukur kuzum insanin evi gibisi yk demi :)
Sancaktepe de. Çooook sevinirimKuzum Bn ılaçşarımı almaya gittim o zaman gördüm hatta elime alıp okudum bile ıkı önemli günü buluyor ve gülen surat cıkıyordu emın olmak için yarın musait olduğumda çıkar bakarım hangi semtte oturuyordun
Bunu biliyorum da kuzum stokta yok diyor. O yüzden alamıyorum zatenonu da buldum canım inş. işine yarar bak istersen
http://www.clearblueturkiye.com/cift-hormon-dijital-ovulasyon-testi
Bu ay da gebeler imiz olsun. Çok amin.Sevgili battaşlarım umarım kırmızılar gelmez =)
O zaman tek çareBunu biliyorum da kuzum stokta yok diyor. O yüzden alamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?