ben Ankaraya gidene kadar reglim biter, inşaallah çektirirler canım :) olmazsa adetliyim diye kandırırım ne yapayım mecburAslında bu ayı pas geçecekseniz hsg çektir mutlaka kuzum çünkü bazı doktorlar Hsgden sonra korunma veriyorlar ... Rabbim hayırla hepimize en kısa vakitte nasip etsin bebişlerimizi :):)
Ben çektirmedim de kuzum bazıları korunma veriyormuş bazıları vermiyormuş öyle okudum burda hepCnm artık öyle değil yeni makinalarda çok sorun cıkmadığı için tam tersi ilişki öneriyorlar tabi devlette yaptırmayacaksan
bazen gebelik yoksa bile silik çıkıyor o canım beni yanıltmasından korkuyorum valla :)Laboquick en iyisi diye biliyorum ben kuzum
İnşallah canım, geçsin artık da yeni çalışmalar başlasın pozitifleri görelim artıkGünaydın canım, negatifi görünce bi an önce adetim gelsin geçsin diyor insan dimi, günler de kısaldı artık su gibi akıp gidee :)
Laboquick kuzum yani en azından Bn sadece o markayı alıyorum hem ovu hemde gebelik nede olsa çift çizgiyi hiç birinde görmek nasip olmadıKızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Evet kuzum öyle devlette malesef kanama ve ağrı olduğu için ilişki önrrmıyolar ama özelde çok sükür Bi sıkıntı çıkmıyor 20 sanıyelık Bi sızı sadeceBen çektirmedim de kuzum bazıları korunma veriyormuş bazıları vermiyormuş öyle okudum burda hep
Niye adetten hemen sonra çekiyokar ki kuzum :) amin canım benim amin :) henüz gelen giden yok canım ağrı kesici falan içtim ya gecikecek herhalde:):)ben Ankaraya gidene kadar reglim biter, inşaallah çektirirler canım :) olmazsa adetliyim diye kandırırım ne yapayım mecbur
Tez zamanda gelsin pompişler amin :)
senin bugün bat ne durumdasın balım :)
bu sefer görüceksin inşaallah pozitifi canım :) yeter ki olumlu düşün hepLaboquick kuzum yani en azından Bn sadece o markayı alıyorum hem ovu hemde gebelik nede olsa çift çizgiyi hiç birinde görmek nasip olmadı
gelmez inşaallah bi 9 ay kadar balım :)Niye adetten hemen sonra çekiyokar ki kuzum :) amin canım benim amin :) henüz gelen giden yok canım ağrı kesici falan içtim ya gecikecek herhalde:):)
Ekime de sizlerden müjdeli haber gelsin, Ekim anneleri listesine girin inşaallah canım benimİnş kuzum bu aydan kaç kişiden mutlu haber aldık
Bu ay da boyle olsn bakalm kuzum kararliydm asilama icin ama gidesim gelmedi bilemedimonu hem içeceksin hem de göğsünde taşıyacaksın, hamile kalınca da temiz bir yere kaldıracaksın diye biliyorum canım, forumlarda okumuştum kuzum şifa olur inşaallah
Ara aara bulamadi ne rahimmis bizlerdeki de arkadas yaa :))))Rahim arıyo diyorlar ya ondandır herhalde:):)
bana kalsa her ikisini de yap canım, zaman kaybetme derimBu ay da boyle olsn bakalm kuzum kararliydm asilama icin ama gidesim gelmedi bilemedim
Anladım kuzum aklımda bulunsun inşaallah gerek kalmaz daEvet kuzum öyle devlette malesef kanama ve ağrı olduğu için ilişki önrrmıyolar ama özelde çok sükür Bi sıkıntı çıkmıyor 20 sanıyelık Bi sızı sadece
İnş kuzum topluca bir müjde veririz inşEkime de sizlerden müjdeli haber gelsin, Ekim anneleri listesine girin inşaallah canım benim
Bu ay çok umutluyum kuzum inş olucak hepimizin kiAnladım kuzum aklımda bulunsun inşaallah gerek kalmaz da
İnşaallah yavrum yaa hepimize bebiş gelsin hayırla bi an önce :):)gelmez inşaallah bi 9 ay kadar balım :)
hamilelik şüphesi olmasın diye hemen regl sonrası çekiyolarmış balım :)
Cnm eminmisin bunun kalinti oldugundnnndeneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyuluktamaalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
Kan aktıkça hcg gider vücuttan iyi bir şey korkma yani. Allah inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip eder.kahverengi kanamam başlamış sabah farkettim
Cnm gcms olsn yaa kotu olur bisiklttn dusme cok yasadmm :) dikkt et kndine iyi tstiller :)Tam da tatile gitcekken yaralı bereli gitcem :) yerler ıslaktı ya tekerim kaydı dizim baya kötü yaralandı ama onun dışında çok şükür bişey yok canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?