Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi olmadı o şokla Sen aklının bi köşesine yaz kuzum benim gibi koşa koşa yetiştirme hemenNeyse yine doğum günü hediyesi gibi oldu 1 gün önceden :)
sen akşam romantik bir ortam hazırla kuzum :) ölümsüzleştirin bugünü balım, romantik ortamın fotolarını alırız he

Belirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)
Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.

Valla @_LiteraRy_ haklıymış bayağı gebelik belirtisi bu balım :)) ayy inşaallah Sağlıkla gelsin bebişin :)

Benide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Benide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Hoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…