ben orta kilodayım ne eksik ne fazlaİg da bi doktora yazdım zayıflıkta gebe kalmaya engel mi diye evet demiş
hayırdır canım noldu ?Öff yeminle gerildim. Ya Rabbel alemin
kv kp taktılar bana ya illa tek göndermycekler ayar oldumhayırdır canım noldu ?
Günaydın canım idare eder sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız? Durumlar nasıl
Bende iyiyim canım sağolGünaydın canım idare eder sen nasılsın
çok heyecanlı oluyor o bekleyiş kuzum :)Bende iyiyim canım sağolbat bekliyoruz her zaman ki gibi
Bozma moralını canım ya gelsınler hem sana destek olurlar . Sonucta odaya gircek değillerya kapıda beklerler.kv kp taktılar bana ya illa tek göndermycekler ayar oldum
Evet canım buralar çok güzel öğlen güneşi biraz fazla yakıyo ama dayanılıyor :) teşekkür ederim tatlımAyyy benimde hayalim orda balayıydı ama bizim düğün tarihinde acayip sıcak zamanlara denk geldiği için başka sefere erteledik... Sizin tam zamanında olmuş şimdi güzeldir oralar.tadını cılar kuzum iyi tatiller
yok balım ya rahat edemiyorum benBozma moralını canım ya gelsınler hem sana destek olurlar . Sonucta odaya gircek değillerya kapıda beklerler.
bi ara yolu bulmaya çalışın o zmn canım . huzursuzluk olmasın..yok balım ya rahat edemiyorum ben
canım yorum yapmayayım bu konuda ben:)aa çektirdin mi canım nasıl geçti
canım ne demek o nolduHanımlar ben infertiliteye
hsg istedim infertiliteye gönderdi kuzumcanım yorum yapmayayım bu konuda ben:)
canım ne demek o noldu
Tek geldim canım.bi ara yolu bulmaya çalışın o zmn canım . huzursuzluk olmasın..
Hadi gözüaydın bziide haberar et sonuclardanTek geldim canım.
canım sen niye istedin hsg doktor seni yönlendirirdi belki ilaç tedavisi yapardıhsg istedim infertiliteye gönderdi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?