• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybi dozun neydi acaba günde kaç tane kullandın bir de kalıncı gün başladım... Ay ne güxrl 4 yumurta bende 1 tane...
Canım ben adetin 3 günü başladım sabah akşam olmak üzere iki tane aldım toplamda on tane hap kullandım.. Bitirdikten sonra doktorun dediği gibi iki gün dinlen dedi hapın bittiği 3 gün kontrole gittim iğne yapıldı ve doktor çok iyi çatlamaya hazır 4 yumurtan var demişti .. Bn cok umutlanmıştım inş sen sonuç alıcaksın 5 ay evde kendım ovu testleriyle denedim yine olmadı bu ay femera kullandım geçen hafta perşembe günü iğneyi oldum yine biri 20 diğeri 21 iki yumurta oluşmuştu

@H E, Y yaprakali , pawlover pawlover @Eaglemarbling , Zeyah3917 Zeyah3917
Dr hemen hsg çektrmiyoruz önce aşılama yapıcaz dedi. Ama benim yumurtlama vs sorunum yok dedim. Tamam o zaman hsg için randevu alın sekreterden dedi işte bu ayki randevular doluymuş zaten alamadım, öbür aya kaldı .
Tabii 21. gün progestan ve smear için gitmemi istedi. Kociş de gelsn dedi . Bende durumlar böyle hanımlar, bu ay böyle gidecek :))
İnş gerek bile kalmıcak kuzum hsg ye rabbim mucizelerimizi göndersin hayırlısıyla biran önce elimde kuranı kerim okuyup dua ediyorum hepimiz için... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize

Aynen bana da böyle dediler ama ben de çok şükür bi sorun yok eşimde de sayı hız problemi falan yok şükür ama sıvılaşma süresi 55 dakikaymış ben hiç yatmıyodum bi kaç ayda yatarak deniyim bakim dedim öyle de olmazsa o zaman gidip aşılama yaptırcam ben de bakalım :)
Sen nerde yaşıyorsun kuzum, devlete mi gittin canım

İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan Ekim ayında hamile olacaksın :dua:
Amiinn hepimiz inşaallah balım ya

Hsg çekilmeden aşılama ne alaka ki anlamadım kuzum hadi hayırlısı olsun kuzum inşaallah daha çok beklemeden alırsın güzel haberini büyük bi sıkıntı yoktur inşaallah canım :dua:

valla ben de anlamadım canım doktor şaştı herhalde :)) inşaallah balım Allah razı olsun
Tek başına çabalıycaksan hiç bulaşma derim canım tek taraflı olmuyo bu işler çoğu insanın bu yüzden yuvası yıkılacak duruma geldi eşinle otur güzelce konuş dr seni çağırdı de senidr görmek istiyo de o da görünsün belki de onda çıkacak sorun biz Kadınlar kendimizi yıpratıyoruz bi şeyler olsun diye sanki tek bizim oluyo doğunca Bebek
yok canım ondan değil sabah 8'de dersi var 5'e kadar. Hastaneye nasıl gelecek bilmiyorum sperm testi için

Canım ben adetin 3 günü başladım sabah akşam olmak üzere iki tane aldım toplamda on tane hap kullandım.. Bitirdikten sonra doktorun dediği gibi iki gün dinlen dedi hapın bittiği 3 gün kontrole gittim iğne yapıldı ve doktor çok iyi çatlamaya hazır 4 yumurtan var demişti .. Bn cok umutlanmıştım inş sen sonuç alıcaksın 5 ay evde kendım ovu testleriyle denedim yine olmadı bu ay femera kullandım geçen hafta perşembe günü iğneyi oldum yine biri 20 diğeri 21 iki yumurta oluşmuştu
Anladım canım ben de aynı doz kullandım ama tek yumurtam oluştu benim 2 aydır; bu ay hem klomen hem iğne hem de aşılama deneyeceğiz inşallah. Bu nedenle günde 4 kullanacağım dozumu artıracağım.

İnş gerek bile kalmıcak kuzum hsg ye rabbim mucizelerimizi göndersin hayırlısıyla biran önce elimde kuranı kerim okuyup dua ediyorum hepimiz için... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize
Rabbım ebeden razı olsun balım, inşaallah diyelim dualarımız kabul olsun inşallah :dua:

valla ben de anlamadım canım doktor şaştı herhalde :)) inşaallah balım Allah razı olsun

yok canım ondan değil sabah 8'de dersi var 5'e kadar. Hastaneye nasıl gelecek bilmiyorum sperm testi için
İstanbuldayım evet canım devlete gittim. Bi yanım aşılama dene diyo diğer yanımda hem maddi hem manevi oyalancağına sabrın tükenince git özele tüp dene diyo öyle ikilemde kalıp duruyorum :)

R4bi4 R4bi4 yavrum regl oldum bugün. yeni bat da 26 ekim diyebiliriz. hayırlısı..
bu arada senin hsag işi de uzamış ama her şeyde hayır vardır gülüm. eşin de çabalamalı ama, belki sorun ondan kaynaklanıyor. en azından sorun varsa bilip ona göre yol alırsınız..
İnşaallah yerleşmedir kuzum ya ümitsiz olma sen olumlu düşün gelecek inşaallah :dua: kür uyguluyor musun şu anda ?
ü
maalesef söküldüm kuzum ya.. kür uygulamıyorum sadece eşim bal polen kullanıyor. ben de belki bu ay yumurta için bal polen fln yaparım

Anladım canım ben de aynı doz kullandım ama tek yumurtam oluştu benim 2 aydır; bu ay hem klomen hem iğne hem de aşılama deneyeceğiz inşallah. Bu nedenle günde 4 kullanacağım dozumu artıracağım.
oo gümbür gümbür geliyorsun yani inşallah hadi bakalım =)

Rabbim yüzünü güldürsün kuzum ama neden ikisini bi arada yapıyorsun çok yüksek değil mi... Bnim de bu ay olmasa doktor aşılama dedi..

R4bi4 R4bi4 yavrum regl oldum bugün. yeni bat da 26 ekim diyebiliriz. hayırlısı..
bu arada senin hsag işi de uzamış ama her şeyde hayır vardır gülüm. eşin de çabalamalı ama, belki sorun ondan kaynaklanıyor. en azından sorun varsa bilip ona göre yol alırsınız..
ü
maalesef söküldüm kuzum ya.. kür uygulamıyorum sadece eşim bal polen kullanıyor. ben de belki bu ay yumurta için bal polen fln yaparım

Haha evet hepsini deneyeceğiz bu ay inşallah yüzümüz güler :) Baya pozitifim ama ya; elimden geleni yapıyorum sonuçta ne zaman hazırlarsa o zaman gelsin bebişlerim

Kuzum ben hep duam da Rabbim bana sona en çabuk ulaşacağım yolu nasip et derdim bi sıkıntı varsa çabucak halledersiniz zaten kuzum hemen vermiyorlar günü sperm için de gerçi Zekai tahire en az 3 günlük perhizle giderseniz ora alıyo testi bi vakit ayarlasın bunun için şu an Ankaradayken naçizane tavsiyem ;)

ü

Kuzum bence kür uygulamalısın eşinin ve senin değerlerine göre bi sıkıntı yoktur inşaallah da takviye amaçlı olabilir... bu ay son olur inşaallah davşanım ya üzüldüm

@H E, Y yaprakali , pawlover pawlover @Eaglemarbling , Zeyah3917 Zeyah3917
Dr hemen hsg çektrmiyoruz önce aşılama yapıcaz dedi. Ama benim yumurtlama vs sorunum yok dedim. Tamam o zaman hsg için randevu alın sekreterden dedi işte bu ayki randevular doluymuş zaten alamadım, öbür aya kaldı .
Tabii 21. gün progestan ve smear için gitmemi istedi. Kociş de gelsn dedi . Bende durumlar böyle hanımlar, bu ay böyle gidecek :))
canım ben hormon testi ve progestron testi oldum eşimde doktora gitti en son hsg çekildim hemen aşılama demesi şaşırtıcı klomen ve igne der sanmıştım.

hem igne hem aşılama aynı anda oluyormu canım ilk kez duydum aşılama işlemi daha zor işlemler sanıyordum

canım ben hormon testi ve progestron testi oldum eşimde doktora gitti en son hsg çekildim hemen aşılama demesi şaşırtıcı klomen ve igne der sanmıştım.

hem igne hem aşılama aynı anda oluyormu canım ilk kez duydum aşılama işlemi daha zor işlemler sanıyordum
Yok aşılamada spermleri filtreleyip direkt rahmine yerleştiriyor işte; spermin yolu kısalmış oluyor aslında.
Çatlatma iğnesi yumurtaları çatlatmak için sadece zaten; ikisi ayrı şeyler işte... Her biri ihtimali artırıyor. Çatlatmadan 36 sa sonra cinsel ilişki yerine spermleri aşılıyor gibi düşünebilirsin.

Bugün doktordan geldim başınızın etini yemiştim adet mi ara kanama mı diye kesinleşti adetmişşş :) erken olmuşum bitmişim şükür nasıl sevindimya

Hanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?

Back
X