- 6 Aralık 2017
- 6.555
- 6.634
- 198
hayırlısı canım bir dahaki ay güzel haberi alırsın inşallah :)ay kızlar ya ben bugün çöktüm zaten. güzel haberleri olanlara sağlıkla kucaklatsin Rabbim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı canım bir dahaki ay güzel haberi alırsın inşallah :)ay kızlar ya ben bugün çöktüm zaten. güzel haberleri olanlara sağlıkla kucaklatsin Rabbim.
Insaallahh burdaki herkess hamile kalir ve anne olur bu sene icinde1 kaç hamıle haberı gelse buraları uçsa![]()

Amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnInsaallahh burdaki herkess hamile kalir ve anne olur bu sene icinde![]()

kuzum bat cuma günü heycanla bekliyorum ama ne adet belirtim ne gebelik belirtim yok sadece gögüslerimde acı var oda bastırınca oluyor![]()
30 eylül
ay kızlar ya ben bugün çöktüm zaten. güzel haberleri olanlara sağlıkla kucaklatsin Rabbim.
yarın bir test yapsammı beklesemmi karar veremedim canım yapsam çıkarmıki 2 gün kalmış oluyor bata :)Bi tey tey de benden olsun kuzum hadi hayırlısı inşallah :))
Ayıptır sorması neden robot gibi soğuk cevaplar veriyorsun ki. Arkadaşlarımız seninle gayet samimi bir dille konuşurken.
İnşallah kuzum benim senin son batın olsun Allahın izniyle
noldu kızHasbinallah![]()

inşallah güzel haberlerle gelirsinMerhaba kızlaaarzilin sesini duydum geldim ama bende bi şey olduğu yok. Çatlatma iğnemin 9.günündeyim. bata 7 var. Bekliyorum öylee. Herkes nasıl acaba?
R4bi4 sen nasılsın kuzucum
Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah canım, sen de bize güzel haberler verinşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Kuzum öyle dediğim ay hamiş kalmıştım ne malum tutmayacağı:)Zaten bu ay da olmycaktı balım, kafama takılan neden her ay gördüğüm akıntıyı bu ay görmedim :)
inşallah kuzum heycanla bekliyorum bugünüde bitti sayarsak bata son 2Hepimiz çok güzel haberlerle gelelim inşallah canım, sen de bize güzel haberler ver![]()

:))) tatli Rabisimm ben adet oldum bugun, 1 gun gecikmeli tesrif etti kirmizilar.. Ekim-Kasimda ara verip Allahin izniyle Aralikta yogunlastirilmis calismalara devam edicem..Bi tey tey de benden olsun kuzum hadi hayırlısı inşallah :))
Ayıptır sorması neden robot gibi soğuk cevaplar veriyorsun ki. Arkadaşlarımız seninle gayet samimi bir dille konuşurken.
İnşallah kuzum benim senin son batın olsun Allahın izniyle
Merhaba kızlaaarzilin sesini duydum geldim ama bende bi şey olduğu yok. Çatlatma iğnemin 9.günündeyim. bata 7 var. Bekliyorum öylee. Herkes nasıl acaba?
yarın bir test yapsammı beklesemmi karar veremedim canım yapsam çıkarmıki 2 gün kalmış oluyor bata :)
noldu kız![]()
Kuzum öyle dediğim ay hamiş kalmıştım ne malum tutmayacağı:)
:))) tatli Rabisimm ben adet oldum bugun, 1 gun gecikmeli tesrif etti kirmizilar.. Ekim-Kasimda ara verip Allahin izniyle Aralikta yogunlastirilmis calismalara devam edicem..
Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin ..
Yurtdisinda kuzumSenin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))
Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)
Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))
Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.
Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)
Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)
ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)Senin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))
Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)
Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))
Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.
Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)
Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)
Mideme kramplar girdi kuzum test yap sabah lütfen, inşallah çıkar :))ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)
dur kız eve giderken açık eczane bulursam alıp sabah yapayım senimi kırcam işteyim şuan yarım saat var daha çıkmamaMideme kramplar girdi kuzum test yap sabah lütfen, inşallah çıkar :))
Ayy canım benim ya duygulandım valladur kız eve giderken açık eczane bulursam alıp sabah yapayım senimi kırcam işteyim şuan yarım saat var daha çıkmama![]()
ben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?Merhaba kızlaaarzilin sesini duydum geldim ama bende bi şey olduğu yok. Çatlatma iğnemin 9.günündeyim. bata 7 var. Bekliyorum öylee. Herkes nasıl acaba?
yap yap yap yap yap :))))yarın bir test yapsammı beklesemmi karar veremedim canım yapsam çıkarmıki 2 gün kalmış oluyor bata :)