• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum bat cuma günü heycanla bekliyorum ama ne adet belirtim ne gebelik belirtim yok sadece gögüslerimde acı var oda bastırınca oluyor :halay:

Bi tey tey de benden olsun kuzum hadi hayırlısı inşallah :))

Ayıptır sorması neden robot gibi soğuk cevaplar veriyorsun ki. Arkadaşlarımız seninle gayet samimi bir dille konuşurken.

ay kızlar ya ben bugün çöktüm zaten. güzel haberleri olanlara sağlıkla kucaklatsin Rabbim.

İnşallah kuzum benim senin son batın olsun Allahın izniyle

Merhaba kızlaaar :KK24: zilin sesini duydum geldim ama bende bi şey olduğu yok. Çatlatma iğnemin 9.günündeyim. bata 7 var. Bekliyorum öylee. Herkes nasıl acaba? R4bi4 R4bi4 sen nasılsın kuzucum

Ayıptır sorması neden robot gibi soğuk cevaplar veriyorsun ki. Arkadaşlarımız seninle gayet samimi bir dille konuşurken.

yarın bir test yapsammı beklesemmi karar veremedim canım yapsam çıkarmıki 2 gün kalmış oluyor bata :)

:))) tatli Rabisimm ben adet oldum bugun, 1 gun gecikmeli tesrif etti kirmizilar.. Ekim-Kasimda ara verip Allahin izniyle Aralikta yogunlastirilmis calismalara devam edicem..
Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin ..

Merhaba kızlaaar :KK24: zilin sesini duydum geldim ama bende bi şey olduğu yok. Çatlatma iğnemin 9.günündeyim. bata 7 var. Bekliyorum öylee. Herkes nasıl acaba? R4bi4 R4bi4 sen nasılsın kuzucum

Senin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))

Ben çok iyiyim şükürler olsun balım, sen de hep İyi ol :)

yarın bir test yapsammı beklesemmi karar veremedim canım yapsam çıkarmıki 2 gün kalmış oluyor bata :)

Şeker kalbim küt küt attı vallahi :) ama yok yapma ya da yap yap :))

Soğuk soğuk cevap verenlere ayar oluyorum balım.

Kuzum öyle dediğim ay hamiş kalmıştım ne malum tutmayacağı:)

Fındıkım ağzından bal damlıyor yaa inşallah kuzucum :) ayh :)

:))) tatli Rabisimm ben adet oldum bugun, 1 gun gecikmeli tesrif etti kirmizilar.. Ekim-Kasimda ara verip Allahin izniyle Aralikta yogunlastirilmis calismalara devam edicem..
Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin ..

Kuzum sen nerde yaşıyorsun :)

Senin de az kaldı kuzum ama belirti yaşamak için erken, öyle değil mi balım, bişey olmaması normal yani ballışım :))

Yurtdisinda kuzum

ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)

ay benim kalbimde küt küt vallahi bir tarafım yap nolcak diyor bi tarafım bekle diyor :) birde benim reglimin 24. ya da 25. günü lekelenmem başlar 27. günde adetim başlardı dün 24. gündü bugün 25. gün ama lekelenme falan yok hala bende oda bir umut veriyor :)
Mideme kramplar girdi kuzum test yap sabah lütfen, inşallah çıkar :))

ben de ignemim daha 2. gunumdeyim ay nasil gececek bu gunler :) hangi gunleri degerlendirdiniz siz canim?

yap yap yap yap yap :))))

Back
X