- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
Benim normalde 20 Ekim ama bu ay erken yumurtladim o yüzden bugüne denk geliyor.Senin bat ne zaman
Zaten geçen ayda iğnenin 16. Günü regl olmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim normalde 20 Ekim ama bu ay erken yumurtladim o yüzden bugüne denk geliyor.Senin bat ne zaman
Kaç gün oldu iğneden sonra
Benim de 16. Gunum igneden sonra
Benim ağrılarım var adet olacak gibi :/
Hala test yapmadım negatif görmekten biktim çünkü.
Senin daha bir hafta var acele etme bence
İnşallah olmazsın bebiş gelmiştir bu ayBenim normalde 20 Ekim ama bu ay erken yumurtladim o yüzden bugüne denk geliyor.
Zaten geçen ayda iğnenin 16. Günü regl olmuştum
Tünaydın canlarım nasılsınız[/QUOTE
Sen nasılsın sen haber ver :)
İki günde bir tekrarlıyor musun betayıİyi bel ağrısıyla uğraşıyorum. Bir de dün akşam çoookkk sinirlendim sinirlerin zıpladı resmen hekimim yok diye başka doktordan beta istemiştim kadın mızmız etti tabi biz fıttırınca kalktı istedi e nabıza bakarken tanıya rahim ağzı iltihabı yazmasın mı hala çıldırıyorum aklıma geldikçe bi gideyim varya yyüzüne tükürücem o yazdığı başına gelir allahıma havale ettim
hayırİki günde bir tekrarlıyor musun betayı
Canim sen kacinci gun idrarda ogrenmistin?
yanlış değilsem 7 gün kala artık belirgin çizgiler çıkmaya başlamıştıCanim sen kacinci gun idrarda ogrenmistin?
Hmm anladim valla benim de bugun tam 7 gun var ama cikmadi...yanlış değilsem 7 gün kala artık belirgin çizgiler çıkmaya başlamıştı
tatlım benim erken yumurtlama oldu ondan erken çıktıHmm anladim valla benim de bugun tam 7 gun var ama cikmadi...
Hmm anladim yani yumurtlamadan kac gun sonra canim?tatlım benim erken yumurtlama oldu ondan erken çıktı
10 gün sonra çoook çok siliktiHmm anladim yani yumurtlamadan kac gun sonra canim?
Evet anladim canim benim daha ignenin 11. gunu; yumurtlamamin muhtemelen 8. 9. gunu... Yarin sabah da test yapacagim ama yine de...10 gün sonra çoook çok silikti
iğne etkisi gittimi?Evet anladim canim benim daha ignenin 11. gunu; yumurtlamamin muhtemelen 8. 9. gunu... Yarin sabah da test yapacagim ama yine de...
Evet evet bu sabah tek cizgiydi; ama oncesinde yapmadim hic cift cizgi oldu mu bilmiyorum.iğne etkisi gittimi?