• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada benim catlatma ignesinin 11. Gunu. Dun yaptim negatifti bu aksam ki silik ama her ikisi farkli markaydi buyuk ihtimal ondandir.
Hicbir belirtim yok ve ihtimal veremiyorum icimde gram heyecan yok.
Ogrenilmis caresizlik bu olsa gerek
Canım 11. gunde ipne etkisi kalmaz bence, sen sabah yap bir daha...

R4bi4 R4bi4 canim benim bat tarihim gecti ama ovu testi yaptim yine pozitifti netten baktim ikiz gebelikler boyle oluyormus:) o yuzden yine degerlendirdim beklemedeyim

Elimden geldiğince girmeye çalışıyorum canım benim Allah iyilik versin inşallah :)
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle ❤️❤️

Ay inşallah sürpriz olur Kasım ayı senin için :) :dua:
Insallah canim icimde pek umut yok buyuk ihtimal ignenin etkisi devam ediyordur rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Canim sen hamile olabilirsin biliyorsun hamilerde ovulasyon testi pozitif cikar bi test alip bhg baksana
baktim canim bazi kadinlar bir ayda iki kez yumurtlayabiliyormus hatta ikizlerde boyle oluyormis bazilari. Hatta ayda 3 kez yumurtlayan bile oluyormus canim.

Orasi dogru canim o halde iyi etmissjn degerlendir bol bol. Hadi bakalim guzel haberler ver bize zamani gelince
insallah canim sende guzel haberi verirsin az kaldi 4 gun sonra senin kesin belli olur. Aslinda canim benim sanki dolleniyor yumurta ama kaliteli olmadigindan dusuyor gibi. Ilk gebeligimde yasadigim seyleri yasiyorum hatta ovulasyon testleri pozitif hcgler silik oluyor ama sonra hcg tamamen siliniyor ben bu ay anladim yani

insallah canim sende guzel haberi verirsin az kaldi 4 gun sonra senin kesin belli olur. Aslinda canim benim sanki dolleniyor yumurta ama kaliteli olmadigindan dusuyor gibi. Ilk gebeligimde yasadigim seyleri yasiyorum hatta ovulasyon testleri pozitif hcgler silik oluyor ama sonra hcg tamamen siliniyor ben bu ay anladim yani
Canim ben ovulasyon testi uzmani oldum sana su kadarini soyleyeyim ki 2. Cizgi hep ayni koyulukta olmaz kimisinde baskin cikmaz biraz daha silik cikar bu normal diger gun epey siliklesince anlarsin ki yumurta catliyor.
Bir suru olasilik var dollenir tutunmaz kimyasal olur kiminin de yumurta ceperi cok sert ve kalindir sperm bir turlu delip giremez. Iste tup bebek vs bu yuzden cok yararli.
Simdi sebepsiz infertilite diyoruz ya bunlarin buyuk kismi spermle yumurtanin bir turlu dollenemesi yada dollenip macerasinda yari yolda kalmasi yani tuplerden rahme gecememesi yada gecip tutunamasi bence bunlar

R4bi4 R4bi4 canim benim bat tarihim gecti ama ovu testi yaptim yine pozitifti netten baktim ikiz gebelikler boyle oluyormus:) o yuzden yine degerlendirdim beklemedeyim

Kuzum batın geçtiyse neden test yapmıyorsun :)

Insallah canim icimde pek umut yok buyuk ihtimal ignenin etkisi devam ediyordur rabbim hepimizin yuzunu guldursun
böyle düşünme canımın içi, sakın ümitsiz olma

Eklentiler

• IMG_20181021_233748.webp
    IMG_20181021_233748.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X