Valla cnm Bn o iki çizgiyi sadece ovu testinde görebildim 15 aydır... Senın kı inş gelmiştirInsallah diyelim de icimdeki sesi biliyorum ignenin etkisidir buyuk ihtimal. Allah buyuktur yarin yapacagim yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnm Bn o iki çizgiyi sadece ovu testinde görebildim 15 aydır... Senın kı inş gelmiştirInsallah diyelim de icimdeki sesi biliyorum ignenin etkisidir buyuk ihtimal. Allah buyuktur yarin yapacagim yine
Canım 11. gunde ipne etkisi kalmaz bence, sen sabah yap bir daha...Bu arada benim catlatma ignesinin 11. Gunu. Dun yaptim negatifti bu aksam ki silik ama her ikisi farkli markaydi buyuk ihtimal ondandir.
Hicbir belirtim yok ve ihtimal veremiyorum icimde gram heyecan yok.
Ogrenilmis caresizlik bu olsa gerek
Cnm sen yaptın mı testCanım 11. gunde ipne etkisi kalmaz bence, sen sabah yap bir daha...
Rabiam nerelerdesin sen ya iyiyiz sen nasilsin?

Hepimiz için yaaa inş 7 yılın şerefine gelsin artık yaa şu sürprizi yapımda burda size paylaşayımAy inşallah sürpriz olur Kasım ayı senin için :)![]()
sagol cnmmmCanım hayırlı olsun tebrik ederim:)
Sağol cnmVayy supersinn kuzucumm tebrklerr
Insallah canim icimde pek umut yok buyuk ihtimal ignenin etkisi devam ediyordur rabbim hepimizin yuzunu guldursunElimden geldiğince girmeye çalışıyorum canım benim Allah iyilik versin inşallah :)
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle
Ay inşallah sürpriz olur Kasım ayı senin için :)![]()
Canim sen hamile olabilirsin biliyorsun hamilerde ovulasyon testi pozitif cikar bi test alip bhg baksanaR4bi4 canim benim bat tarihim gecti ama ovu testi yaptim yine pozitifti netten baktim ikiz gebelikler boyle oluyormus:) o yuzden yine degerlendirdim beklemedeyim
Sabah yapacagim canim allahtan elimde 12 13 tane test varCanım 11. gunde ipne etkisi kalmaz bence, sen sabah yap bir daha...
baktim canim bazi kadinlar bir ayda iki kez yumurtlayabiliyormus hatta ikizlerde boyle oluyormis bazilari. Hatta ayda 3 kez yumurtlayan bile oluyormus canim.Canim sen hamile olabilirsin biliyorsun hamilerde ovulasyon testi pozitif cikar bi test alip bhg baksana
Orasi dogru canim o halde iyi etmissjn degerlendir bol bol. Hadi bakalim guzel haberler ver bize zamani gelincebaktim canim bazi kadinlar bir ayda iki kez yumurtlayabiliyormus hatta ikizlerde boyle oluyormis bazilari. Hatta ayda 3 kez yumurtlayan bile oluyormus canim.
insallah canim sende guzel haberi verirsin az kaldi 4 gun sonra senin kesin belli olur. Aslinda canim benim sanki dolleniyor yumurta ama kaliteli olmadigindan dusuyor gibi. Ilk gebeligimde yasadigim seyleri yasiyorum hatta ovulasyon testleri pozitif hcgler silik oluyor ama sonra hcg tamamen siliniyor ben bu ay anladim yaniOrasi dogru canim o halde iyi etmissjn degerlendir bol bol. Hadi bakalim guzel haberler ver bize zamani gelince
amiiinnn inşaallah kardeşim benimHepimiz için yaaa inş 7 yılın şerefine gelsin artık yaa şu sürprizi yapımda burda size paylaşayım
Canim ben ovulasyon testi uzmani oldum sana su kadarini soyleyeyim ki 2. Cizgi hep ayni koyulukta olmaz kimisinde baskin cikmaz biraz daha silik cikar bu normal diger gun epey siliklesince anlarsin ki yumurta catliyor.insallah canim sende guzel haberi verirsin az kaldi 4 gun sonra senin kesin belli olur. Aslinda canim benim sanki dolleniyor yumurta ama kaliteli olmadigindan dusuyor gibi. Ilk gebeligimde yasadigim seyleri yasiyorum hatta ovulasyon testleri pozitif hcgler silik oluyor ama sonra hcg tamamen siliniyor ben bu ay anladim yani
R4bi4 canim benim bat tarihim gecti ama ovu testi yaptim yine pozitifti netten baktim ikiz gebelikler boyle oluyormus:) o yuzden yine degerlendirdim beklemedeyim
böyle düşünme canımın içi, sakın ümitsiz olmaInsallah canim icimde pek umut yok buyuk ihtimal ignenin etkisi devam ediyordur rabbim hepimizin yuzunu guldursun
İnş canım Bnim inş benimkinin çatlamaya niyeti yok galibaamiiinnn inşaallah kardeşim benim
24 saat içinde çatlıyor diye biliyorum balım sabah testi tekrarla :)İnş canım Bnim inş benimkinin çatlamaya niyeti yok galiba![]()
Bu sabahkınden daha mı koyu24 saat içinde çatlıyor diye biliyorum balım sabah testi tekrarla :)