Hayırlı mutlu haftalar kızlar.. tebrik ediyorum bu ayki annelerimizi.. darısı bekleyenlerin başına inşallah.. Benim bir karar vermem gerekiyor sizce ne yapmalıyım:
Benim çikolata kistim var yaşım 32 ve 15 aydır evliyim. Hiç korunmadık. Eşimde sperm hareketliliği biraz yavaş çıktı. Ben hsg çektirdim kan tahlili yaptırdım. Hormonlrıma baktırdım. Çpk şükür bir problem yok. Dr görüşmelerimde çikolata kisti ve sperm yavaş olması normal yolla gebeliği etkileyebilir. Dedi. Doğal yollarla biraz zor zaman alır dediler.. Biz de eşimle bir kaç ay daha kendimize zaman verelim daha çok dikkat edip doğal kürler deneyelim dedik. Ve iki ay daha geçti. Bu günlerde regl olmam gerekiyor ve dr karar verirsen 1 ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi. Yumurtayı takip içi.adetin 1. Günü başlmam gerekiyor ve ben hala daha kararsızım. Beklemek konusunda . Bu süreç zor Allah evlat aratmasın kimseye ilaçlar takviyeler.. Psikolojik olarak etkiliyor, inanın burda bat tarihlerni yazan arkadaşları okudukça gözlerim doluyor, anne olan arkadaşları bu mücadeleyi başaran arkadaşları okudukça mutlu oluyorum daha çok umutlanıyorum.. Tedavi süreci geçiren arkadaş var mı sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim
Bu arada iğne çatlama iğnesi vs değil direk tüp bebek tedavisi uygulanacak . Yumurta gelişimim sayısı ve tüpler normal..