• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baktır canım en azından sorun varsa bılırsın
bu ayda olmazsa gidicez canım ayrıca eşimde b12 eksikliği var ve b12 eksikliği sperm kalitesini etkileyen kısırlığa yol açan birşeymiş doktor iğne verdi 1 hafta hergün oldu sonra 1 ay haftada 1 gün oldu daha sonra aylık iğneleri vardı oları ısrarla olmuyor sürekli söylüyorm tamam diyor ama hala olmuyor onada anlattım durumun ciddiyetini dinlemiyor beni acaba ondanmı olmuyor :KK14:

aa o kadar oldu mu maşaallah :) son olsun inşallah balım kafam yerinde değildi o yüzden hatırlamıyor olabilirim :)
olsun bitanem hepimiz leylayız bu ara zaten =) sen de madem dinlen demiş ebe, dinlen canımm

Canım benim sorun neyse hayırla çözülsün canını sıkma olur mu ..inşaallah istediğin yönde hallolur sorun neyse ...

öyle tabi kuZum hamile kaldım bitti olmuyo maalesef paranoyaklaşıyosun hamile kaldıktan sonra sende tecrübe et en yakın zamanda inşaallah:):) yum günlerine az kalmış hadi ay sonunda güzel haber gelsin inşaallah...
güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum. hepimiz için hayırlısı inşallah..
haklısın aslında hamile kaldıktan sonra bebişin sağlığı için bir endişe hali oluyordur ister istemez. umarım sürecin hep keyifli geçer tatlımm =)

FCB9EAB2-7CA1-495F-A98A-E547E3914908.webp

canım beni hasane cok oyaladı 4 aydır gidiyorum her ay bir tahlil istediler daha ilaca başlamadım. Hormon tahlili progestron tahlili hsg hepsi normal çıktı saglık ocagında d vitamini düşük çıktı. bu ay belki diyorum özelde aşılamamı yaptırsam. Evde normal test yaptım silik bile çıkmadı demekki erken gebelik testinin kendi çizgisiymiş
Demekki onun çizgisiymiş olsun canım ümidini kırma vakti var demekki daha testlerde temiz çıkmış ne güzel vallaa :) bakarsın d vitaminş düzelince olur

canım ben 2 yıldır ama 1.5 yıl takıp etmedım olursa olur dedım son 4 aydır sıkı takip eidyorum oda doktorlar çok oyaladı klomene bile başlatmadılar seneyede oglum bire başlıyacak bu ay olmazsa biraz erteleyecem ondan acaba aşılamamı yaptırsam diyorum ya sen ne kadardır deniyorsun canım
Oğlun bire başlicaksa iyi cesaret yeni bebiş, derslerle bebiş zor olmaz mı?

kızlar ya fitil kullandınız mı hiç

Back
X