• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay kızlar iş yerinde birlikte çalıştığım abla bugün bana nedense çok yakında işten ayrılcakmışsın gibime geliyor dedi biraz öncede konu soğuktan açıldı üşüyorum falan dedi bende normalde bu ofiste en çok ben üşürdüm hiç üşümüyorum şuan dedim bana sen hamilesin gibi geliyor dedi :KK48:
Ayy hadi inşallah canım :halay:heycanla bekliyoruz hiç test yaptınmı kuzum

Günaydın kızlar benimde bat a 4 ama adet sancım var sabah yatakta baya hissettim sağ tarafımda ağrı var sanki yumurtam çatlamadı gibi bir hisse kapıldım ... dün sabah test yapmıştım negatif silik bile değildi yani :KK43: açıkcası baya üzüldüm

Daha erken canım bende yaptım negatifti ama hala umut var adete daha var sonuçta pozitif görmek için erken biz acele ediyoruz aslında :KK47:

Akıntı olmayınca umut etmiyorum ama belirti olması çokta gerekli değilmiş rahat olmak lazım az kaldı :skandal:
Bendede akıntı yok belirtide yok birtek sabah yatakta adet sancısı hissettim kalktım geçti bir süre sonra bide ben normalde adet olcam zaman hep göğsüm şişerdi ağrırdı bu ay göğsümde hiçbi kımıldanma yok tam tersi olsa ne güzel olurdu:KK64:

Bendede akıntı yok belirtide yok birtek sabah yatakta adet sancısı hissettim kalktım geçti bir süre sonra bide ben normalde adet olcam zaman hep göğsüm şişerdi ağrırdı bu ay göğsümde hiçbi kımıldanma yok tam tersi olsa ne güzel olurdu:KK64:
Belirti olmaya da bilir tabi o şart değil ama olsa da ne güzel olur şöyle emin olsamda test yapsak nerde bizde o sanssss:KK14:

Bakarsın çıkar dediği :dua: bende yapmayın artık test diyorum dayanamadım yaptım ve üzüldüm :işsiz:
ben hiç test yapmadım canım denemeye başladığımdan beri sadece 1 kere test yapıldı oda grip oldum hastaneye gittim tedbir amaçlı yapıldı kendim hiç yapmadım

ben hiç test yapmadım canım denemeye başladığımdan beri sadece 1 kere test yapıldı oda grip oldum hastaneye gittim tedbir amaçlı yapıldı kendim hiç yapmadım
En iyisi canım valla :super: dayanabiliyosan yapma beklemek daha doğru yoksa moral alt üst oluyor

Canım yaa bu güne gelmek bana yıl gibi geldi :) bir dahaki ay da senin heycanını yaşarız :*

Evet canım günler geçmek bilmedi :) inşallah balım benim ya :dua:

R4bi4 R4bi4 canim bugun regl oldum benim bat tarihini 10 aralik olarak guncelleyebilirmisin

oldun mu kuzum nihayet ya, son olur inşallah öbür aya bebiş müjdeni alırız :)

ay kızlar iş yerinde birlikte çalıştığım abla bugün bana nedense çok yakında işten ayrılcakmışsın gibime geliyor dedi biraz öncede konu soğuktan açıldı üşüyorum falan dedi bende normalde bu ofiste en çok ben üşürdüm hiç üşümüyorum şuan dedim bana sen hamilesin gibi geliyor dedi :KK48:

Valla arkadaşın hislerine güveniyorsa neden olmasın, inşallah yaa :dua:

Evet canım günler geçmek bilmedi :) inşallah balım benim ya :dua:

oldun mu kuzum nihayet ya, son olur inşallah öbür aya bebiş müjdeni alırız :)

Valla arkadaşın hislerine güveniyorsa neden olmasın, inşallah yaa :dua:
valla güveniyormu bilmiyorum canım hayırlısı :)

Back
X