Hadi hayırlısı olsun bebeğim ya sonradan üzüleceksen kaptırma ama inşaallah üzülmezsin :):)Neyse dur kaptirmicam kendimi :)) hala emin degilim. Hani varya boyle silik çıkıp kanda negatif cikanlar ondan korkuyorumbaska bir marka test aldim. Yarin sabah da onla yapacağım:)
Ohhh maşallah ne de yakışmış imza :):) ayağını sürüde bizde gelelim arkanızdan :):)kızlar hamilelik takvimi ekledim :)
Hem bi kere şeyyy yerleşme kanamasıysa o testde çıkmaması normal :):):)görürsen söyle balım :))))
hepiniz bayram müjdenizi alırsınız inşallahhh yarın doktor randevum var benim de değer artmış mı diye bakılacakOhhh maşallah ne de yakışmış imza :):) ayağını sürüde bizde gelelim arkanızdan :):)
Ben netten ovu testi sipariş verdim gebelik testi de hediye geldi kurtuldum eczanelerdenArtik her test alışımda baska eczaneye gidiyorum
hiç stres yapma kuzucum doktor ne dedi? yükselir daha belli olmuyorki.Değerim az yükselmiş ya 2 katı değilpazar günü 385ti bugün 570 olmuş
Ayy ne güzel bi dua aminnn amiinn inşaallah canım seninde değerin artmıştır inşaallah:):)hepiniz bayram müjdenizi alırsınız inşallahhh yarın doktor randevum var benim de değer artmış mı diye bakılacak
Kuzum doktora gitmedim sağlık ocağına verdim kanı şimdi baktım enabızdan sonuçlarahiç stres yapma kuzucum doktor ne dedi? yükselir daha belli olmuyorki.
benim de değerim düşük gibi geldi dün adetten bir gün önce 24.5 yarın gideceğim artmışmı diye.
bişey olmaz inşallah kuzum içini rahat tutKuzum doktora gitmedim sağlık ocağına verdim kanı şimdi baktım enabızdan sonuçlara
İnşallah yabişey olmaz inşallah kuzum içini rahat tut
aynı sıkıntı bende de var benimki de yarın belli olacakİnşallah ya
Umarım düzelir yaaynı sıkıntı bende de var benimki de yarın belli olacak
test için acele etme canım :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :)İnsan görmek istedigi için evire çevire bakıyor misal ben:)
Her şeyin hayırlısı bugün test yapmadım hala direniyorum yarın sabah yaparım belki bat 7.Erken biliyorum:)işte bir ihtimal.Bel karın ağrım var göğüs hassasiyeti düşük yaptığımda da yoktu şimdi de yok.Duygularımda dalgalanmalar oluyor ama o da genelde olan şeyler bende.Düşük yaptıktan sonra 2.ayda hamile kalınır deniyor benim 3.ay bu ay
çok güzel teselli balım :)) )Hem bi kere şeyyy yerleşme kanamasıysa o testde çıkmaması normal :):):)
Ole olmaktan baska bir sey gelmiyrki elimizdn kuzummm hayirlisi insallahh Rabbim buyukyılmak yok valla kendimi daha güçlü hissediyorum balım
Dr.a randevuyu aldn demi kuzu normal bnce ya tecrubeli arkadaslar daha iyi yorumlar tabiDeğerim az yükselmiş ya 2 katı değilpazar günü 385ti bugün 570 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?