• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize :anneadayı:
Hadi BatlaRı alayım efemm :KK36:

Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )

Ağustos Anneleri
:nazar: @Blankinfinity :anneadayı::KK200:
:nazar: @__BADE__ :nazar::anneadayı::KK200:

:nazar: @zynpzn8989 :anneadayı::KK200:
:nazar: @fulias :anneadayı::KK200:
:nazar: @_LiteraRy_ :anneadayı::KK200:
:nazar: @_D_O_ :anneadayı::KK200:

Eylül Anneleri
:nazar:@siirkiz :anneadayı::KK200:
:nazar: @Mertege123 :anneadayı::KK200:
:nazar:
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE] :anneadayı::KK200:
:nazar: @Cruelangel :anneadayı::KK200:
:nazar: @Sivilhulk :anneadayı::KK200:
:nazar: @Fairytale35 :anneadayı::KK200:

:nazar: @Zeyah3917 :anneadayı::KK200:
Ekim Anneleri
:nazar: @Erolummm :anneadayı::KK200:
:nazar: @rainbow4607 :anneadayı::KK200:
:nazar: @H E :anneadayı::KK200:
:nazar: wiha02 wiha02 :anneadayı::KK200:
:nazar: @emineee_e :anneadayı::KK200:
:nazar: @kubra5505 :anneadayı::KK200:

Kasım Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Gulmet3 :anneadayı::KK200:

Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir. :KK36:
Anne Adaylarımız

:nazar: @balbocegi35 10 Kasım :KK200:
:nazar: bengiisuu bengiisuu 10 Kasım :KK200:

:nazar: @Vuslat ne zaman 11 Kasım :KK200:
:nazar: dvtb dvtb 11 Kasım :KK200:
:nazar: cengelliigne cengelliigne 12 Kasım :KK200:

:nazar: @10N 12 Kasım :KK200:
:nazar: A AloeeVeraa 12 Kasım :KK200:
:nazar: @Umithepvar 12 Kasım :KK200:
:nazar: @Huzur45 13 Kasım :KK200:
:nazar: R4bi4 R4bi4 16 Kasım :KK200:
:nazar: Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 18 Kasım :KK200:
:nazar: PiaLeon PiaLeon 19 Kasım :KK200:
:nazar: @bep 19 Kasım :KK200:
:nazar: @cigdemengin 20 Kasım :KK200:
:nazar: @whiterabbit88 20 Kasım :KK200:
:nazar: @damlaozcan0666 20 Kasım :KK200:
:nazar: @Madammor 20 Kasım :KK200:
:nazar: B blanche_ea 24 Kasım :KK200:
:nazar: @Valensiya 24 Kasım :KK200:
:nazar: @17platon17 25 Kasım :KK200:
:nazar: @yildizprm 29 Kasım :KK200:
:nazar: @isisxz 1 Aralık :KK200:
:nazar: @Hyomay 4 Aralık :KK200:
:nazar: @MLKn 3 Aralık :KK200:
:nazar: M MrsRed 9 Aralık :KK200:
:nazar: @Masalim17 6 Aralık :KK200:
:nazar: Y yaprakali 10 Aralık :KK200:
:nazar: papatyam67 papatyam67 10 Aralık :KK200:

Selamlar herkese bat 20 kasım :KK200:

canım çok geçmiş olsun. normalde de bugündü kontrolün, inşallah her şey yolunda çıkacaktır merak etme.
normalde de bu tarz ataklar oluyor muydu, hamilelikte mi başladı?
seni üzen, strese sokan neyse olabildiğince uzak durmaya çalış, gerekirse ailen ve arkadaşlarınla paylaş durumunu ki destek olsunlar..

günaydın canım nabersin bakalım

ovu ile takip ev usulü yöntem haliyle.. doktora gittiğinde yumurtanın kalitesini vs. daha net öğreniyorsun. gerekirse klomen vb. ilaç takviyesi verebiliyorlar. deneyeli ne kadar olmuştu? ona göre uzun zaman olmadıysa bir süre daha evde takip edebilirsin, ya da mümkünse adet sonrası gün aşırı ilişki şeklinde değerlendirirsiniz. artık tedavi olalım durum netleşsin diyorsan dr. elbette..
1.5yil oldu gün aşırı ilişki şansımız yok malesef

Aynen dediğin gibi canım takmamaya çalışıyorum normalde ama bu sefer başarılı olamadım iyiyim şimdi çok şükür... doktora gittim hiç ilgilenmedi devlet olunca bi de ilgisiz doktora denk gelince böyle oluyo maalesef bebiş iyiymiş elhamdulillah onu duydum görmekte istiyodum ama göstermedi alelacele baktı gitti zaten
Böle doktorlarada uyuz oluyorum bisiler solese ölcekler sanki aynen canım dikkat et stresten uzak dur elinden geldigince

canim gebemisin cok sevindim
ahh kuzum daha belli değil ya totem yaptim takvim ekledim insallah şans getirir dileyen herkese nasip olur inşalalh valla dün iğnenin 10. günü negatif cıktı bugün 11.günü kurudukça iyice belirlesen pozitif oldu alttaki bugüne ait 11. gün üstteki 10. gün dün e ait
Screenshot_20181113-201747.webp

ahh kuzum daha belli değil ya totem yaptim takvim ekledim insallah şans getirir dileyen herkese nasip olur inşalalh valla dün iğnenin 10. günü negatif cıktı bugün 11.günü kurudukça iyice belirlesen pozitif oldu alttaki bugüne ait 11. gün üstteki 10. gün dün e aitEki Görüntüle 2205656
Canim kan testi versen supheden kurtulursun insallah gebesindir

Ya kızlar alakasız olacak belki ben çok ince bir çizgi gibi birşey görüyorum lütfen benim için dikkatli bakarmisiniz ben mi yanlış görüyorum var mı birşey :(

Eklentiler

• Screenshot_20181114-003326.webp
    Screenshot_20181114-003326.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
Günaydııııınnnn kızlar bi süredir girmiyorum siteye nasılsınız nasil gidiyor

Merhaba tatlım nerelerdesin :)

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba. idrarda yanma ve ilişkide acıdan dolayı doktora gittim candida ve bakteriyel vajinosiz çıktı cumaya randevu aldım. eşim de sperm testi yaptırdı dün sonucu buraya yüklüyorum aglütinasyon çıktı iki kutu antibiyotik yazıldı bir ay sonra tekrar test verecek siz de bakar mısınız bilen varsa yorumlayabilir mi? :)
Eki Görüntüle 2205418 Eki Görüntüle 2205419 Eki Görüntüle 2205420

Canım merhaba nasılsın :)
Valla bu sonuçlardan hiçbir şey anlamadım ben :)

Kızlar Sizce ovulasyon testiyle takip mi yoksa doktora gidip muayene olmak mı yumurta çatlayana kadar

Kuzum doktor takibi en iyisi ❤️❤️

Canım daha öncesinde de oluyodu üzüldüğümde bu çok ağır oldu ama çok şükür bebekte bi şey yokmuş iyiymiş elhamdulillah doktor hiç ilgilenmedi sağolsun iyi mi diye sordum ağzının ucuyla cevap verdi hiç bi şey söylemedi.. üzen durum da paylaşabileceğim bi şey değildi o yüzden içime attım millet yorum yapmaya hazır en ufak bi hatayı bekliyorlar maalesef

Kuzum merhaba, şükür bebişin iyiymiş :dua: Kimseyi takma, sorunlarını da her ne olursa olsun en yakınların dahil kimseye söyleme gerekmedikçe ❤️
Allah bizleri pis nefeslerin şerrinden korusun.

kızlarrr meraba nasilsinz üstteki tet catlatma ignesinin 10. günü ya i dün alttaki 11. günü bugün kurudukça dahada belirginleşti sizcede bellimiEki Görüntüle 2205478

Canımm biliyorum bu marka dışında bir test bulamadın ama totemin hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haber verirsin :)

Ben kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık... Şükür eşimde sıkıntı çıkmadı ama benim kist işte... Her doktora görünmekten bıktım sıkıldım..

Kuzum eşimin halasının da çikolata kisti varmış. Arpacık soğanını fırında biraz yumuşatıp fitil yapmış. 1 hafta sonra kadın banyoda kisti düşürmüş. Mucize gibi bir şey.

normal kis mi çikolata kisti falan mı ?

Tatlım nasılsın regl oldun mu ❤️

Merhaba canlar, ya isler yogun bir de zaten biraz bebek isini dusunmemeye calisiyorum; stresim azalsin diye :)

Merhaba canım başka şeylerle kafanı yor valla ben örgü örüyorum o yüzden buraya bile bakamadım dünden beri. o kadar kaptırmışım kendimi (:

Selamlar herkese bat 20 kasım :KK200:

Merhaba tatlım az kalmış :)

Ya kızlar alakasız olacak belki ben çok ince bir çizgi gibi birşey görüyorum lütfen benim için dikkatli bakarmisiniz ben mi yanlış görüyorum var mı birşey :KK43:

Canım ben de gördüm kaç gün var bata

Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı idrara henüz geçmemiş olabilir mi ? Hastane de de işim vardı bugün tsh ölçtürecektim bhcg ye de baktırdım öğlen 2 de çıkacak sonuç. Varsa kanda çıkar değil mi adete 5 gün var.

Back
X