• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin gazınla eve gelirken bi test daha aldım, evde bi tane vardı yapmamıştım, adete iki gün var ama lekelenmeler başladı, başlamasa umutlanıp test yapacaktım :110: inşallah senin vardır Rabiam :KK200:
Kuzumm ❤️ Allah razı olsun inşaallah ama test bu kadar erken göstermez bence.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canımın içi :dua: Elbet zamanı geldiğinde kendi gelir o bebek :) Hiç sıkmayalım canımızı balım ❤️❤️

inşallah kuzummmm :KK200: benim hesaplamalara göre bata 12 kaldı :)

ayyy kız yemekten bahsediyorsunu sandım önce ashdjkashkfjhsk R4bi4 R4bi4 allah sizi neetmesin :KK48:

canım değerleri inceledim, neden o şekilde yorumlamışlar anlamadım ama.. sayı, hız vs. fena değil hatta iyi bence. morfolojiye de çok takılmayın derler genelde.. sizin içinize sindi mi doktorun bu yorumları? Zeyah3917 Zeyah3917 daha iyi yorumlar gerçi..
Vala beybi hic hesaplamadim sendn sona olck onu biliymda :)
Eyvahlar olsn iyi bari zeytinyagiyla daha lezzetli fln demedin :)))))

Senin gazınla eve gelirken bi test daha aldım, evde bi tane vardı yapmamıştım, adete iki gün var ama lekelenmeler başladı, başlamasa umutlanıp test yapacaktım :110: inşallah senin vardır Rabiam :KK200:
Belki yerleşme kanaması olabilir lekeler

Back
X