• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Negative Image_25ff6e1c-db2b-48f6-9614-a03328f9aef5.webp
    Negative Image_25ff6e1c-db2b-48f6-9614-a03328f9aef5.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarrr hepinize günaydın benden de :)) ben bikaç gündür girmiyordum, dayanamadım girdim. Bakalım kızlar ne yapıyo diye. Baya mesaj birikmiş, onları okudum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun :KK200:
Silik çizgi görüp de umutla bekleyenlerin sonucu kesinleşsin inşallah.
Ben bi karar aldım, sizlerle de paylaşmak istedim. Artık öyle eskisi gibi takmayacam, regl gününü sabırsızlıkla bekleyip kendimi dinleyip duruyordum. Her bir belirtiyi reglden ayırt etmeye çalışıp acaba hamilelik belirtisi mi diye yormaya çalışıyordum. İnsan beklenti içinde olunca da psikolojik olarak belirtiler çıkıyo ortaya aynen hamilelik gibi. Regl olup da kırmızıları görünce de büyük bi üzüntü yaşıyordum :( gerçi pek çoğumuz böyleyiz. Artık beklemeyecem öyle, dinlemeyecem kendimi. Allahım nasip ederse edecek etmezse bikaç ay daha durup tedavi yoluna bakacam. Boşuna üzülüp yıpratıyoruz kendimizi. Hem kafaya takınca da olmuyo bence, hormonlar anlıyo sanki, ters tepiyo :)

hanimlar, bir müjde de benden :KK200:

dün sabah yaptigim erken gebelik testi pozitif cikti, ardindan ikinci testi denedim (kullandigim test bozuktur diye, okadar beklemiyordum!).
aksam yine baska bir test, bu sabahta tabiki, bu gidisle ben dokuz ay boyunca test yapicam galiba inanamadigimdan!

mutluluktan göklerdeyiz..Allah saglik sihhatle bebegimize kavusmayi nasip etsin bana ve butun hamile annelere :KK200:

hamile kalmaya calisan butun hanimlar icinde bol bol dua etmeye devam edecegim, sizlere de bi an once nasip olsun insallah!

su birkac haftayi bi atlatsak..biraz zaman gecmesini beklerken anlatmadan nasil duracagim bu haberi sevdiklerime bilmiyorum!

Önceki testlerini gördüm şimdi de ben de umutlanmıştım senden. Sıkma canını hemen regl gününü bekle, tekrarla testi. İnşallah vardır bebişin balım yaaa:dua:

Hayırlısı olsun kuzum bekliycem artık :(

Var gibi goruyrm gormek istedigim icin mi bilmiyrm ama insallah erkendir yaptigin zaman olarak kuzum du bakalim gun dogmadan neler doguyor..
Bnde is yerinde takilmaca kuzu nolsn

ikinci çizgi beyaz kuzum, testin kendi çizgisidir muhtemelen. Allah'tan hayırlısı :dua:

Valla yerinde olmak isterim balım en azından kafa dağıtıyorsun iş yerinde

dün sabah yaptigim erken gebelik testi pozitif cikti, ardindan ikinci testi denedim (kullandigim test bozuktur diye, okadar beklemiyordum!).
aksam yine baska bir test, bu sabahta tabiki, bu gidisle ben dokuz ay boyunca test yapicam galiba inanamadigimdan!

mutluluktan göklerdeyiz..Allah saglik sihhatle bebegimize kavusmayi nasip etsin bana ve butun hamile annelere :KK200:

hamile kalmaya calisan butun hanimlar icinde bol bol dua etmeye devam edecegim, sizlere de bi an once nasip olsun insallah!

su birkac haftayi bi atlatsak..biraz zaman gecmesini beklerken anlatmadan nasil duracagim bu haberi sevdiklerime bilmiyorum!
Maşallah canım benimm, gözün aydın olsun. Allahım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et.

Gözünaydın canım :) hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar aranızda hsg çekilen varmı hsg den sonra adet döngüm uzadı hala adet olmadım bir zararımı oldu acaba bana

Hayırlısı olsun kuzum bekliycem artık :KK43:

ikinci çizgi beyaz kuzum, testin kendi çizgisidir muhtemelen. Allah'tan hayırlısı :dua:

Valla yerinde olmak isterim balım en azından kafa dağıtıyorsun iş yerinde
Hayirlisi bitanem du bakalim Rabbim buyukk..aynn iyi oluyr bir yandan kuzum ya baska seylerle mesgul olmk iyo geliyo

Back
X