Amiin inşallah genelde adet belirtileriyle aynı diyolar inşallah bebiştendirAdet olacak gibiyim ama, inşallah hepimizin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin inşallah genelde adet belirtileriyle aynı diyolar inşallah bebiştendirAdet olacak gibiyim ama, inşallah hepimizin hayırlı zamanda sağlıkla gelsin..
Evi süpürürken kasıklarıma çok fena bi ağrı girdi geçmiyo inşallah kötü bişey yapmamışımdır![]()
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallahhemencik uzan dinlen![]()
Gel veriyim sana bi test aşk olsuun![]()
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallah![]()
Uzandım şimdi bişey olmamıştır inşallah![]()
Senin kaç gün kalmıştıpawlover kııız herkesi etkilemeye başladık bile
![]()
bekliyoz daha günümüz var canım gel birlikte bekleyelim
Senin kaç gün kalmıştı![]()
nabersiniz kızçeler![]()
iyiyim kuzum hafta sonları pek giremiyorum canım yapılcak işler gidilecek yerler oluyor buraya vakit kalmıyor.iyi kuzu senden naber yoktun kaç gündür
Benimde 2 nisan29 marttttbütün hareketlerimide yaptım ohh
![]()
çok şükür iyiyim canım mr sonuçlarımız temiz geldi bugün de adet oldum sayılır hayırlısı nasip diyor önümüzdeki aylara bakıyoruzdvtb kuzum senin sağlık durumları nasıl gidiyor iyimisin :)
iyiyim kuzum hafta sonları pek giremiyorum canım yapılcak işler gidilecek yerler oluyor buraya vakit kalmıyor.
Kaç gündür öyle yapıyodum da bugün saçlar tozlar gözüme gözüme gözüktü sinirlerimi bozdularDinlen kız boşver evi falan bi gün süpürmeyi ver
çok şükür iyiyim canım mr sonuçlarımız temiz geldi bugün de adet oldum sayılır hayırlısı nasip diyor önümüzdeki aylara bakıyoruz
İnşallah öylediirinşallah bebişim yoruldun belki ondan