Yoksa da sıkma tatlı canınıinşallahbu sıkıntılarda bir güneş gibi parlasın varsa :) yoksada canım sağolsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa da sıkma tatlı canınıinşallahbu sıkıntılarda bir güneş gibi parlasın varsa :) yoksada canım sağolsun
![]()
çıkmaz çıkmazbeklicez
![]()
Ah ne güzelcanım nasılsın ben hamileyim hatırlarınki beni
Amiiin canım inşaallah:)
Elhamdulillah canım iyiyim bu araCk dogru diysn bitanmm Allaha emantler insallah..sen nasil oldnn kuzum
Yoksa da sıkma tatlı canını![]()
dövme kızbelki bişiler var
snra pişman olursun bak
![]()
iyi madem
Cok sukur kuzumm saglikla tamamla surecini insallahElhamdulillah canım iyiyim bu ara
Amiiinn inşaallah hepimizinkini canım ... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşaallahCok sukur kuzumm saglikla tamamla surecini insallah
Aminnnnn aminnnn kizlarimizin hepsine insallah ard arda alsak ne guzel olur haberleri insallah o gunlerde gelicekAmiiinn inşaallah hepimizinkini canım ... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşaallah![]()
Hadi inşallahöyle yavru gecikti ya buda minnoş bi ümit
Hadi inşallah![]()
Olsun nolcak halısız ev moda şimdiyarın misafirler gelecekti . bugün halılar yıkamaya gitti :) sevgili köpücüğüm kirlettide![]()
Gelecek tabi inşaallahAminnnnn aminnnn kizlarimizin hepsine insallah ard arda alsak ne guzel olur haberleri insallah o gunlerde gelicek![]()
Olsun nolcak halısız ev moda şimdibende hala evime gidemedim
![]()
Kaç valla evde darlanıyo insan al köpüşünü kaçhaha en iyisi yapazar günü eşim çalışıyor bende evdeyim benimde kaçasım var evden
![]()
Kaç valla evde darlanıyo insan al köpüşünü kaç![]()