• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahahah benimde koşu bandım bisikletim var ama haftafa 3 gün yapabiliyorum spor sadece gerçi tam anlamıyla diyet yapmıyorum canımın çektiğini azda olsa yiyorum :rapci: biraz daha sıkı tutsam benimkilerde gidecek inanıyorum :halay:

Niyetim bu sefer sıkı tutmak ama bakalım ne kadar iradeli olcam 😂 bende öyleydim baktım gitmiyo yaz da geliyo hop dedim kendime 😂

:KK70:zaten o en büyük sorun 1 verip 3 alıyoz Allaha şükür yediğimizi inkar etmiyoz
Eşim de kilo aldı uzun zamandır görmeyenler oo nolmuş sana diyo bakın bu bi yatırım ben bu göbeği yapmak için kaç burger kaç pizza yedim kaç para yatırdım haberiniz var mı bu göbeğe diyo o geldi aklıma 😂 bizde o misal inkar etmiyoruz hakkını verdik kilonun 😂😂

Eşim de kilo aldı uzun zamandır görmeyenler oo nolmuş sana diyo bakın bu bi yatırım ben bu göbeği yapmak için kaç burger kaç pizza yedim kaç para yatırdım haberiniz var mı bu göbeğe diyo o geldi aklıma 😂 bizde o misal inkar etmiyoruz hakkını verdik kilonun 😂😂
aynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlara :KK48:

aynen öyle canım benim eşimde 12 kilo aldı evlendikten sonra hanım bana iyi baktı diyor soranlara :KK48:
Ben evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemek 😂

Ben evlendikten sonra kiloyu şeye bağlıyorum bekarken anne ne yaparsa o beğenmezsen bi iki lokma yaşamak için yiyip kalkıyosun. Evlenince hep kendi sevdiğin yemekleri yapınca yaşamaktan zevke dönüyo yemek 😂
aynen öyle canım birde biz çalışan hanımlarda şu var işten geldim o kadar uğraştım yaptım aman çöpe gitmesin diye kalan son lokmayıda lüpletiyoruz tabaklarda yemek bırakmıyoruz:KK48:

Back
X