- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.574
- 198
aynen canısı ve o zamanda sadece yediklerime dikkat ettim hatta şimdi yediğimden daha çok yiyordum ama hergün günde 1 saat yürüyüş yapıyordumhaymaşallah o kadar çok mu kuzum valla çok iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canısı ve o zamanda sadece yediklerime dikkat ettim hatta şimdi yediğimden daha çok yiyordum ama hergün günde 1 saat yürüyüş yapıyordumhaymaşallah o kadar çok mu kuzum valla çok iyi
hayat iyi çok şükür canım aynı iş ev arasında mekik dokuyoruz.sen neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor canım
al benden de o kadar![]()
hayat iyi çok şükür canım aynı iş ev arasında mekik dokuyoruz.
birde bebiş bekliyoruz işte gelirsevalla bende öyle canım
birde bebiş bekliyoruz işte gelirse![]()
Hayir olsn kuzum kullandigin ilac varmiydiAy şuan hiç iyi değilimpanik atak tuttu
Kuzum 2 kusurdu tahlilleri dr.a gostermistm ama sanirim dikkate almadi cunku tup bebek bnm gebelik olduktan sonra dr.u biraktim dr arayisina girdim yenisine gostereyim o zaman sagolasin kuzumCanım genelde kilo verdikce düşer diyorlar ama ben ilk 10 kg gittiğinde hala yüksekti direncim sonra düzenli yürüyüşe başladım öyle düştü tabi bu süreçte elimden geldikçe dikkatte ettim yediklerime kilo da verdim insülin direnci bebek sahibi olmaya da engel diyorlar sen hamile kalmışsın bak ne güzel sağlıkla kucağına al insAllah bana doktor insülin direncim yuksekken hamile kalırsan da takip altında tutarız demişti bi sıkıntı olmadı dimi
Insallah ablamm gormeyince insn tedirgin oluyrmus :) 27sine az kaldi insallah :)İnşallah her şey yolundadır, oğluşun da içeride keyif çatıyodur![]()
Biz de iyiyiz şükür, çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz. Birkaç gündür yağmurlu ya İzmir, serinledik biraz ama dışarı çıkamıyoruz bu sefer deoğlan enerjisini atamayınca çenesine vuruyor. Hiç susmadı 3 gündür
![]()
Minnoşum da iyi, çeşitli akrobatik hareketler deniyor bu günlerde![]()
Gercektn kilo vermek eziyetti banada ve kilolu hamile kaldm zaten..ama ilginctirki ilk 3 ay hic kilo almadm ck sukur guncel kiloyu bilmiyrm suanlk..nasip olursa dogumdan sona uygulamak lazm bunlari demek bn uniden sona boyle oldm oncesinde hic kilo sorunm yktu
Kuzum canimsin Allah razi olsnn kanamalarla ugrasmaktn kendime gelememistm bir turlu kahve lekeler yeni yeni kesiliyo gibi insallah tez zamanda o da biterse hamileligime sevinicem 4 ay sona...daha dun gibi gercektn kuzum cok sukur..canım seni bayadır görmüyordum bebişin ne kadar büyümüş cinsiyetini bileöğrenmişsin çok sevindim![]()
hamile olduğunu öğrenmemiz daha dün gibi
Kuzum canimsin Allah razi olsnn kanamalarla ugrasmaktn kendime gelememistm bir turlu kahve lekeler yeni yeni kesiliyo gibi insallah tez zamanda o da biterse hamileligime sevinicem 4 ay sona...daha dun gibi gercektn kuzum cok sukur..
Darisi isteyen bekleyen tum kaardeslerimin basina olsn insallahh..hep dualarimdasiniz Rabbim nasip edecek insallah geciktiriyorsa guzellestiriyr diyor ya ck dogruu zamanini bekliyr minisler
bol bol duadan başka yapacak birşeyimiz yok kuzum napalımaynen gelirse bzden mutlusu yok artık dua topiklerine kaydım napim![]()
bol bol duadan başka yapacak birşeyimiz yok kuzum napalım
dengeli beslen cnm sabah guzelce kahvaltini yap ogle aksam sebze salata ağırlıklı ye ama tqmamen karbonu kesme bence ya corba ya pilav ya ekmek yr yaninda mutlaka yogurdu bol tuket ara ogun olarak yemeklerin yaninda istersen kesinlikle verirsin ben nerdeyse bi bucuk senedir uğraşıyorum kilolarla alirken kolay qma vermek baya emek istiyor adetim bi gecse hemen yeniden spora agirlik vericem egzersizlere devam edicem su an cnm istemiyor pek yine de dikkat edeyim die yapmıyorum egzersiz nolur nolmqz yürüyüşü aksatmiyorum ama hergun mutlaka en az bi saat yürüyorumAyy valla tam beni anlatıyor kuzum ,ne yaparsam kilo veremiyorum inşallah ilaç ve yürüyüş desteğiyle veririm. kurbandan sonra düğün var zayıflamak için mücadelemi vereceğim sebzeye ağırlık vereyim valla canım sen iyi vermissin kilo
sinirdaydi o zmn muhtemel cnm 2.6-7 yukarısı sikinti cunki qma onlem almakta fayda var sej yine de danış doktoraKuzum 2 kusurdu tahlilleri dr.a gostermistm ama sanirim dikkate almadi cunku tup bebek bnm gebelik olduktan sonra dr.u biraktim dr arayisina girdim yenisine gostereyim o zaman sagolasin kuzum
benimde kizimin doğumdan sonra bi türlü veremedim üstüne ekledim duzensiz beslenme sıfır yürüyüş abur cubur bu hale getirdiGercektn kilo vermek eziyetti banada ve kilolu hamile kaldm zaten..ama ilginctirki ilk 3 ay hic kilo almadm ck sukur guncel kiloyu bilmiyrm suanlk..nasip olursa dogumdan sona uygulamak lazm bunlari demek bn uniden sona boyle oldm oncesinde hic kilo sorunm yktu![]()
aynen kuzucum hayırlısı olsunbaşka caremiz yok canım
Atak için evet cnm saoll sen nasılsın nasıl gidiyoHayir olsn kuzum kullandigin ilac varmiydi
Insallah cnm bnm Allah razi olsnn insallahçok geçmiş olsun canım benim. inşallah sağlıkla kucağına alacağın günlerde gelecek mis kokusunu içine çekeceksin
Danisayim kuzm cok sagolasin...bnde eklerm kuzum ustune hic suphm ykdengeli beslen cnm sabah guzelce kahvaltini yap ogle aksam sebze salata ağırlıklı ye ama tqmamen karbonu kesme bence ya corba ya pilav ya ekmek yr yaninda mutlaka yogurdu bol tuket ara ogun olarak yemeklerin yaninda istersen kesinlikle verirsin ben nerdeyse bi bucuk senedir uğraşıyorum kilolarla alirken kolay qma vermek baya emek istiyor adetim bi gecse hemen yeniden spora agirlik vericem egzersizlere devam edicem su an cnm istemiyor pek yine de dikkat edeyim die yapmıyorum egzersiz nolur nolmqz yürüyüşü aksatmiyorum ama hergun mutlaka en az bi saat yürüyorum
sinirdaydi o zmn muhtemel cnm 2.6-7 yukarısı sikinti cunki qma onlem almakta fayda var sej yine de danış doktora
benimde kizimin doğumdan sonra bi türlü veremedim üstüne ekledim duzensiz beslenme sıfır yürüyüş abur cubur bu hale getirdi
Dr.una sordun demi hu donemde de kullanabilirmiymissin cnm..sonucu ne zmn aliyrz nasipseAtak için evet cnm saoll sen nasılsın nasıl gidiyo