- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
İnşallah kuzum aminnRahatlamışsındır kuzum ben de olmayınca patlayacak gibi oluyorum :)
Inşaallah değerlerin tam çıkar bitanem hepsi yerli yerinde oh mis:)
Gelişmelerden haberdar edersin bizleri canım hayırlısıyla herşey daha iyi olacak:)
Doktora kalmadan olur inşaallah canım benim, herşeyin hayırlısıSaol cnmevet yeni daha ama iste cevre simdiden baski yaptgi icjn insann siniri bozuluo. Bu ay da ovu testyle takip edicm insllh. Olmazsa dr yolu gozukur artk
Insllh cnm hepimiz. Senn ne dkr oldu deneyeliDoktora kalmadan olur inşaallah canım benim, herşeyin hayırlısı⚘
az önce kabak konusunu okuyordum tüpler için canım baktın mi
Yok kuzum aynen vala ya bıraktım cidden ideal kiloma ulasana kadar doktora falan da gitmicem oyle karar verdim randevum vardı iptal edicemgeçmiş olsun canım var bi hayır bunda da . Artık içimiz çürüdü:))
Kendimi burdan uzak tutmaya çalışıyorum:/
İyiyim kuzum ben erken doğum yaptım beş hafta erken doğdu 29unda tam 4 aylık oluyor işe başladım bir ay oldu. Zaman nasıl geçmiş :) ama aklım hep sizlerdeAayy bitanem ❤Çok teşekkür ederim canım benim Allah'a şükür iyiyim Sen nasılsın, bebiş nasıl büyüdü mü:)
dün bize çalışma günümüz eksik olduğu için rapor çıkmıyor demiştin ya erkek infertilitesinde o geçerli değilmiş, kadın infertilitesinde gün kuralı geçerleymiş sanırım 900 gün olması lazımmış.
bizde aynı kuzum bir gelişme yok saldım çayıra artık :)sizde durumlar nasıl canim
dün bize çalışma günümüz eksik olduğu için rapor çıkmıyor demiştin ya erkek infertilitesinde o geçerli değilmiş, kadın infertilitesinde gün kuralı geçerleymiş sanırım 900 gün olması lazımmış.
kaç günün eksik kuzuben gene kaybettim :) canım
1,5 yıl felankaç günün eksik kuzu
1,5 yıl felan
hayırlısı olsun tatlım, inşallah bir an gebe kalırsın gerek kalmadan
benim 2 sene olacak ağustosta canım hâlâ uğraşıyoruz:)Insllh cnm hepimiz. Senn ne dkr oldu deneyeli
Al benden de o kadar canım:) Olmayınca olmuyor iştebizde aynı kuzum bir gelişme yok saldım çayıra artık :)
Cok olmus desene. Daha fazla bekletmz insllh meleginbenim 2 sene olacak ağustosta canım hâlâ uğraşıyoruz:)
Valla piskolojim bozuldu kuzum ya hayatı bebek endeksli yaşıyorum düşünmediğim bir dakika yoktu, sürekli düşünüp araştırmaktan iş yerinde falan kimseye tahammülüm kalmadıAl benden de o kadar canım:) Olmayınca olmuyor işte
benimde ekimde 2 yıl olacakbenim 2 sene olacak ağustosta canım hâlâ uğraşıyoruz:)
Valla piskolojim bozuldu kuzum ya hayatı bebek endeksli yaşıyorum düşünmediğim bir dakika yoktu, sürekli düşünüp araştırmaktan iş yerinde falan kimseye tahammülüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?