• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
millet nasıl çatır çatır çocuk yapıyor anlamıyorum herhalde bizim gibi kafalarına takmıyorlar olsa gerek canım :-)
Hiç sorma canım, kazayla hamile kalamlara falan şaşıyorum. Millet yıllarca uğraşıyo, onlar en küçük kazada hamile kalıyo :)

canımm şükür kavuşturana. bu ara kafamı bir toparlayıp da uzuncana yazamadım içime dert oldu. az kalmış, inşallah güzel haberler verceksin bize. olmazsa hsg yi en yakın zamanda çektir artık tatlım.

hahaha sen ve yorumlarına hasta oluyorum kuzum :) rabia ile ilgili ben de aynı fikirdeyim :) bu arada sizin aşılamadan çok umutluyum ben. direkt hedefe nokta atışı :KK59:

sizin bu ay olaylar da vardı haliyle gerildiniz kuzum. önce bir moraliniz keyfiniz yerine gelsin bakalım. eşin de sıcak su olayına dikkat etsin madem yaw. test sonucu da iyi çıkar umuyorum. olmazsa kürlere yönelirsiniz. sende bir sorun yoktu dimi yavrum?

şifa olur inşallah canım. iyi haberlerini bekliyoruz =)

bence iyi düşünmüşsün canım. biraz sabırlı olmak gerek. bir doktora güvendikten sonra da onunla devam etmek en güzeli.. ne kadar takarsan o kadar stres ve olumsuzluk yaşanıyor maalesef. içini ferah tutmaya çalış

uzun süre olmuş canım. inşallah şimdi her şey yolunda gidecek. artık olumlu düşün, tadını çıkar :KK66:

kızlarım adetin 16. günü, 11-13.günler arası uzayan akıntı oldu, bir de dün tekrar başladı sanki akıntı. anlayamadım iki yumurta mı oluştu neler oluyor :) gün aşırı denemeye devam =)
Kuzum şimdilik bi problem gözükmüyor bende doktor eşime yasak dediğinden beri dikkat ediyo çok şükür evet bu ay çok değişikti hiç aklıma gelmezdi bebiş düşüncesinin arka plana itileceği olabiliyormuş demek ki :):):) sende gün aşırı dene canım ben bazen akıntıları karıştırabiliyorum o yüzden her ihtimale karşı gün aşırı oluyodu Rabbim tez vakitte hayırla sevindirsin bizi :):)

Kızlar ben kötü :( Elim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu :@

Bilmiyorum balım hiç öyle olmazdı, smear testim de temiz ama bu nerden çıktı. kesin adete yakın diye :mad:
Valla bilemedim canım, kist falan yok demi? Aklıma başka birşey gelmedi çünkü. Adet yakınlığından olur mu bilemedim daha önce olmuş muydu. Benim adetten sonraki gün ilişki olunca kan geliyordu ama öncesinde hiç gelmezdi.o_O Diğer testin duruyo muydu:KK8:

Valla bilemedim canım, kist falan yok demi? Aklıma başka birşey gelmedi çünkü. Adet yakınlığından olur mu bilemedim daha önce olmuş muydu. Benim adetten sonraki gün ilişki olunca kan geliyordu ama öncesinde hiç gelmezdi.o_O Diğer testin duruyo muydu:KK8:
Adet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)

Testi bu sabah yapmıştım negatif ballışım

hamile değilmiydin sen canım :O
Ayy kız Allah mı söyletti kuzum hamile miyim acaba :) nerde canım ya keşke olsam, daha önce ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum aralıkta. Şimdi bu 5.ayımız daha yok malesef

Adet sonrası dediğin gibi oluyordu canım ama bu ilk defa oluyor. Kist de yok şükür de devamı da gelmedi kurudu sanki :)

Testi bu sabah yapmıştım negatif ballışım
kötü birşey yoktur inşalllah kuzum

Kızlar ben kötü :KK43: Elim ayağım titriyor. ilişki sonrası kanamam oldu, peçetede gördüm. acaba adete yakın diye mi böyle oldu :mad:
Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemen

Canim belki mantar falan vardi bir ara bende de olmustu sanki elim kesilmis gibi cok ve siviydi bir fitil verdi doktorm 3 4 gunde gecti iayersen bi doktora git ama telas etme.hemen
kaşıntın oluyor muydu canım mantar kaşıntı yapıyor o yüzden sordum. ❤️❤️

Back
X