- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Günde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)Normalde alınca daha pahalıya geliyor canım ama benim gibi elinde çok olunca günde 2şer 3 er yapınca israf oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)Normalde alınca daha pahalıya geliyor canım ama benim gibi elinde çok olunca günde 2şer 3 er yapınca israf oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim =)Dün akşam tuhaf sancılarım karnimin alt tarafinda,usumem vardı üşüttüm heralde dedim.Bugün de mide bulantım ve inanılmaz halsizligim var okul işlerimi yapmam gerekiyor kalkamıyorum.Bat 22 eylül acaba belirti midir 4 gün kala testlere başlıcam:) çok çalışmam lazım cook:)
Hayırlısı insallah canım hepimiz için1 haftan var canım, bence belirtiler başlamış olabilir. Hadi hayırlı haberini alalım inşallah :)
Aminn cnm aminn sukur..yk kuzumm ilk olucak olursa bi gelsin nasi vurcam poposuna gorsunnnamin canım geç olsun güç olmasın razıyız şükür bu günlerimize de sende varmı bebiş
Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırımGünde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)
Yakin zamanda bulsunlar insallaaaaaaaahhhhhhhhhValla ya kaç aydır ara ara bi hal oldu :):)
Aynn yavrmm bazilari korunmayi oneriyor bn o zamanlar bilmeden herkes korunuyo diye biliyodum :))) korun demelerindeki amac yumurtaliklar isina maruz kaldigi icin saglikli gebelik olusmaz demisti gerci bi yil oldu hala ykDemi kuzum o yüzden dedimR4bi4 ya ilişki olmaz dedi ya vakit kaybetmez diye
ben 10'lu almıştım 3 - 4 ay elimdeydi canım :) Dedim bu sefer fazla alayım, eczane tanıdık olduğu için eşim de gitmek istemiyor, bulunsun elimin altında :)Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırım
İnşaallah canım aminEvet kuzucuklar bugun bal tarcn c.otuna baslamis bulunmaktayimmm vesile olsun insallahhh
Bizlere de ışık ol :))mide bulantın ve şişkinlik varsa apandisittir,benim de sag kasigim surekli hafif sizliyor, apandisit va de endiselendim
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebikin canım :)Günlerdir lekelenme geldi adet olucam dedim, bugün adet günüm henüz gelen giden yok
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebikin canım :)
Gelen kirmizimiydi direk yavrmKızlar sabah regl oldum dedim, Gittim lavaboya, hiçbir şey yok. acaba sökülmedi mi. Sol kasığım da berbat ağrıyor kist mi var ki![]()
Ayy insallah be yavrmİnşaallah canım aminBizlere de ışık ol :))
sökülmediyse yerleşme olabilir inşaallah balımZannetmiyorum canım, 12sinden beri kahve leke geliyor, gecikecek sanırım
Guzel haberlerini bekleyelim o zmn yavrmmm :)Günlerdir lekelenme geldi adet olucam dedim, bugün adet günüm henüz gelen giden yok