• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm senin bu durumlar beni çok işkillendirdi, testin de sıkıntı çıkarmış. bolca dinlenmeye bak, artık eşini ikna edebilirsen kan ver bence en garantisi o..
Valla bilmiyorum kuzum kendimi tanıyamıyorum bu ay. Çok garip hallerdeyim. Eş kişisi kana yanaşmıyor. Adet söküldü ama bu adet kanı gibi değil. Rabbim muhafaza kötü bir şey yoktur inşallah :(

canımm senin bu durumlar beni çok işkillendirdi, testin de sıkıntı çıkarmış. bolca dinlenmeye bak, artık eşini ikna edebilirsen kan ver bence en garantisi o..

allah rahmet eylesin canım.. bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah..

performans ödevi iyiymiş, güldürdün valla canım :KK70:

yavrum şoklardayımmm süper bir görüntü bu maşallah yaa
demek ki kafayı rahatlatmanın ve kürlerin etkisi olmuş çoooooook sevindim, her şey güzel ilerlesin inşallah
bana da çok dua et nolur
Allah razı olsun davşanım edicem tabi etmez miyim dert ortağım oldunuz benim kimse anlamazken kimseye anlatamazken sizinle paylaştım üzüntümü sizin yeriniz ayrı bende Rabbim hayırla sağlıkla tez vakitte en güzel sıpaları nasip etsin :dua: sizde bana edin sağlıcakla alayım kucağıma bu sefer :dua: evet kafa rahatlayınca vücutta rahatlıyormuş kuzum çakşır suyu keçiboynuzu hepsinin etkisi olmuş bitanem Rabbim hepinizi doğru tedaviye yöneltsin inşaallah en kısa zamanda sonuç alın :KK200:ben hala şoktayım ihtimal vermiyordum ama olmuş :21::KK71:

Valla bilmiyorum kuzum kendimi tanıyamıyorum bu ay. Çok garip hallerdeyim. Eş kişisi kana yanaşmıyor. Adet söküldü ama bu adet kanı gibi değil. Rabbim muhafaza kötü bir şey yoktur inşallah :KK43:
Kuzum belki de vicks temizlemiştir ondan böyle oluyodur bi hastaneye git istersen tam kırmızı değilse

Gidicem balım, kamyon çarpmışa döndüm resmen :-) Ay valla ben hâlâ çok mutluyum ya senin için :)
Git kuzum sıkıntı varsa da belli olsun ki yoluna bakasın... tahmin edebiliyorum bitanem hepimiz dert ortağı olduk burda sizin olunca bende kendiminki gibi sevinicem :halay:

Allah razı olsun davşanım edicem tabi etmez miyim dert ortağım oldunuz benim kimse anlamazken kimseye anlatamazken sizinle paylaştım üzüntümü sizin yeriniz ayrı bende Rabbim hayırla sağlıkla tez vakitte en güzel sıpaları nasip etsin :dua: sizde bana edin sağlıcakla alayım kucağıma bu sefer :dua: evet kafa rahatlayınca vücutta rahatlıyormuş kuzum çakşır suyu keçiboynuzu hepsinin etkisi olmuş bitanem Rabbim hepinizi doğru tedaviye yöneltsin inşaallah en kısa zamanda sonuç alın :KK200:ben hala şoktayım ihtimal vermiyordum ama olmuş :21::KK71:
Çakşır suyu biz kullanamadık nasıl kullandınız suya karıştırıp mı

Kuzum bana da biri fal baktı süt buharına yatınca olucak dedi şimdi sende diyince yapsam mı dedim fal olduğu için kale almadım anlatır mısın nasıl yaptığını
Fala inanma zaten kuzum :) anlatıyım yumdan 3 gün önce 2 akşam yaptım maydanozla sütü kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra derin bi kovaya döktüm dayanabileceğim sıcaklığa geldiğinde üstüne oturdum etek giydim ki buhar dışarı çıkmasın diye etrafıma da battaniye sardım sıcak olsun diye sıcaklık etkisi gidene kadar oturdum birinci akşam ilişkiye girmedim ikinci akşamda ilişkiye girip sabah namazına kadar ayaklarım havada yattım şifa olur inşaallah :):)

yok balım gece söküldü hatta bi Ped doldu. umutlar Ekime inşaallah, en azından belirsizlikten kurtuldum :)
olsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldum

Fala inanma zaten kuzum :) anlatıyım yumdan 3 gün önce 2 akşam yaptım maydanozla sütü kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra derin bi kovaya döktüm dayanabileceğim sıcaklığa geldiğinde üstüne oturdum etek giydim ki buhar dışarı çıkmasın diye etrafıma da battaniye sardım sıcak olsun diye sıcaklık etkisi gidene kadar oturdum birinci akşam ilişkiye girmedim ikinci akşamda ilişkiye girip sabah namazına kadar ayaklarım havada yattım şifa olur inşaallah :):)
Allah razı olsun kuzum şimdi Bnim adetimin onuncu günü şimdi geldim hastaneden çok şükür iki büyük yumurta olusmus doktorum kaliteli olsun dıye iki gün daha geçsin perşembe saat 10da iğneyi yapalım dedi Bn şimdi yapsam mı buharı

olsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldum
yok canım haftaya giderim inşaallah.
Ben de geçen ay az oldum kuzum .
Bize neler oluyor anlamadım :)

Back
X