• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğru haklısın canım hayırlı zamanda gelsin oğlum :-) Hep erkek hissediyorum da :))
Bende sağlıklı sıhhatli oğlum olsun istiyordum hatta eşim kız istiyor du anlaşamıyorduk. Rabbim çok şükür erkek verdi elhamdülillah ne gelse razıyız işin şakası

Sülüğü bu ay yaptırmak istiyorum canım ama eşim ne der bilmiyorum hacamata izin veriyor beraber yaptırıyoruz :)

İstanbul hangi ilçesinde balım
Basaksehirdeyim canim yaa valla bakalim suluk hacamat ne varsa denemek istiyorum :D

Hacamat yapacak kişi biliyordur canım taramayı sünnet yerleri kalp karaciğer ve kuruk sokumuna atıyorlar ilkte yanlış bilmiyorsam sonra bakıyo nerde sıkıntı var oraya daha yoğunlukta yapıyo adetten hemen sonra da olur adetliyken yapılmıyo zaten ben bu ay yumdan 2 gün önce yaptırdım canım
Tamam canim bir arastirayim ben onu

Bu arada hacamat konusu gecmis. Ben 3-4 ay düzenli gittim. Sonuc alamadim biraktim. Sonuc alan var mi gercekten.

Selam kızlar çok heyecanlıyım kan verdim okul çıkışı.4 gün gecikmeyle bekliyorum bakalim.Evdeki testler hep negatifti.Belirsizlik yeyip bitirdi heyecanla bekliyorum 2 saate öğrenirsin dediler İnternetten vakit de geçmiyor kaldı 1 saat:)

Adet oldum. Geçen ay 33. Gün bu ay 25. Gn. Geçen ay sapıttırmıştım ilaçlarla. 29 günde bir oluyor demek ki aslında... Önümüzdeki ay hayırlısı artık... İp

Back
X