- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
A
April wind
canım mesajı yeni gördüm kv deyim öyle sık sık giremiyorum. Sen nasılsın kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum sağolA April wind canım mesajı yeni gördüm kv deyim öyle sık sık giremiyorum. Sen nasılsın kuzum
Oy kuzummm anam agladi kac gundur dip kose temizlige giristim butun yazilanlari okudum ama cevap yazamadan uyuyakaldm hep :)))) pazar gununden beri oldum dun bitti sukur..sen napiysn nasil gidiyr bakalmU Umithepvar kuzum nerelerdesin yazmıyorsun hiç nasılsın ?
Cnm uzuldum yalan degil Rabbm hayirli zamanda nasip etsin insallahh o uzuntuyu en iyi biz anlarizÖyle tabi canım hayırlısı.birkaç güne iyice atarım üzüntümü inşallah sonra calismaya devam
İyiyim canım adete 9 gün kaldı beklemedeyim. Bu ay hiç belirtim yok inşallah tersi çıkar bebek gelir :)1 1melegimolsun cnm nasilsin ne alemdesin
balımm :) valla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum, sen nerelerdesin temizlik mi yaptın ohh valla mis gibi olmuştur :)R4bi4 yavrm guzel kuzummm uzunca bi zaman kv.dedesin napcaz sensiz ck bs birakma biizi pozitif enerjine ihtiyacimiz olucak :)
oyy canım benim hadi inşallahh bizleri de sevindir balım :)Kızlar iğneden mi bilmiyorum ama sanki hamile gibiyim 14 aydır ilk defa rahimime ağrı saplandı batmalar da cabası olmasa bile artık umudum vr gelicek mucizem allahın iznıyle inş![]()
İnş kuzum normalde hep adete az kaka umutsuz vaka olurum ama çok şükür en azından moralim iyi bu seferoyy canım benim hadi inşallahh bizleri de sevindir balım :)
Ay hadi inşallah kuzum benimKızlar iğneden mi bilmiyorum ama sanki hamile gibiyim 14 aydır ilk defa rahimime ağrı saplandı batmalar da cabası olmasa bile artık umudum vr gelicek mucizem allahın iznıyle inş![]()
Geldim :))Z zynpzn8989 geldiğinde bakarsın canım :)
Ben de bi ara herşeyi belirti sayıyodum hatta bi ay göğüslerim inanılmaz şişti damarları falan gözle görülür derecede belirginleşti ay dedim bu sefer oldu o ayda negatif olunca dedimki ben bunları psikolojik yapıyorum o aydan beridir saldım belirti aramıyorum artık sen de bi öyle yapabilirsen dene bakalım canım kafan rahatlar birazAmin insallah teşekkür ederim
Bu ay hiç olmadığım kadar umutluydum çok belirti yaşadımhayırlısı tabi
Amin canım Allah razı olsun.İnşallah bebesini bekleyen tüm annelere Allah nasip etsin.Cnm uzuldum yalan degil Rabbm hayirli zamanda nasip etsin insallahh o uzuntuyu en iyi biz anlarizama smdi en azindn olmadigini bilip dah fazla geciktirmicek vucudun adeti ve yine yeniden calismalara tam gZ devam be kuzum
![]()
Mide bulantısı halsizlik akıntı sancı hepsini o kadar fazla yasadım ki demekki hepsi psikolojik.Düşük yaptığım ay klişe olacak ama gerçekten ne farkındaydim ne belirti gördüm üzerine dusmemistim çünkü.Sadece mide kazınmasi olmuştu o da her zaman olan şey.dikkatimi bile çekmemişti.Ben de bi ara herşeyi belirti sayıyodum hatta bi ay göğüslerim inanılmaz şişti damarları falan gözle görülür derecede belirginleşti ay dedim bu sefer oldu o ayda negatif olunca dedimki ben bunları psikolojik yapıyorum o aydan beridir saldım belirti aramıyorum artık sen de bi öyle yapabilirsen dene bakalım canım kafan rahatlar biraz
İnş kuzum yaaa hepimiz bunu o kadar çok hakkediyoruz ki rabbim biran önce hayırlısından nasip etsin inşAy hadi inşallah kuzum benim
Ohh hasret gidermece ne güzel yaa :):) analar gelince hep bi temizlik oluyo dimi ya benim annemde öyle :):):) iyi gidiyor kuzum elhamdulillah seni merak ettim yazmayıncaOy kuzummm anam agladi kac gundur dip kose temizlige giristim butun yazilanlari okudum ama cevap yazamadan uyuyakaldm hep :)))) pazar gununden beri oldum dun bitti sukur..sen napiysn nasil gidiyr bakalm