Yok canim daha 3 gun once kontroldeydim kist yok dedi doktorum :)
Klomen kac doz kullandin canim sen?
Ben bu ay 4 aliyorum :))
sabah akşam birer taneydi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim daha 3 gun once kontroldeydim kist yok dedi doktorum :)
Klomen kac doz kullandin canim sen?
Ben bu ay 4 aliyorum :))
Saol kuzum bnımayy amiin balım yaa. 2 kişi gidersiniz inşaallah anneanneye :)
Ha yok kuzum 13 aydır düzenli olarak ilişki oluyordu ama gelmedi bebişim
ayy amiin balım yaa. 2 kişi gidersiniz inşaallah anneanneye :)
testi yaptırmazsan benim tedavimi başlatmycaklar dedim hiç ikiletmedi kuzumAmin Allah razı olsun balım
bebiştendir oo :))
Kuzumm :) iğne şifa olsun bebişin hemen gelsin :)
Aa oraya mail attım cevap gelmedi canım ne kadar ücret ödedi.
bi de sen Ankarada mısın :)
sabah akşam birer taneydi canim
canim hamilesiiiiiinnnndayanamadim test yaptim kizlar bi bakarmisiniz
Ay maşallah görmeyi özlediğimiz tablo, hamilesin canım tebrik ederiiim :)dayanamadim test yaptim kizlar bi bakarmisiniz
Ama sen kan testi yapip 0 sonucu almissin; demek ki yanlismis erkenmis belki?dayanamadim test yaptim kizlar bi bakarmisiniz
sagol canim erkendi heralde inanamadim bende yarin kan vereyim en iyisiAma sen kan testi yapip 0 sonucu almissin; demek ki yanlismis erkenmis belki?
sorabilir misin rica etsemEvet Ankara’dayim; bilmem ki ne kadar odedi...
hattirlamuyor benimki canimsorabilir misin rica etsem![]()
evet ver canim gec dollenme olmussa demek ki...sagol canim erkendi heralde inanamadim bende yarin kan vereyim en iyisi
Yüklesene fotoğrafını muhakkak bilir birileriiyi akşamlar kızlar ovulasyon testinden anlayan var mı çok karışık bi durumun içindeyim
tamam canım.Yüklesene fotoğrafını muhakkak bilir birileri
Belirtim yk diyip bebisini ogrenen cok oldu kuzumm insallah guzeldir belirti olmamasinin sebebi..ben iyi vala kuzu 13. Gun bugun degerlndirme zamanlari :) geciyr gunler bakam hayirlisi hakkimizda cnmİyiyim canım adete 9 gün kaldı beklemedeyim. Bu ay hiç belirtim yok inşallah tersi çıkar bebek gelir :)
Sende durumlar nasıl?
Kiz okudum tum yazilanlari ben yazamadan uyuyakaldim kac gundur :)) aynn kuzummm evimi yeniden sevdm mis gibi oldu her yer tertemiz :)))balımm :) valla elimden geldiğince girmeye çalışıyorum, sen nerelerdesin temizlik mi yaptın ohh valla mis gibi olmuştur :)
Koyulaşmış bencetamam canım.
beklediği için mi koyu yoksa çatlamış mı anlamadım ya birini sabah yaptım birini akşam yani bu akşam ve sabahınki
beklediği için dimi?Koyulaşmış bence
Hadi insallah yavrmm :)Kızlar iğneden mi bilmiyorum ama sanki hamile gibiyim 14 aydır ilk defa rahimime ağrı saplandı batmalar da cabası olmasa bile artık umudum vr gelicek mucizem allahın iznıyle inş![]()