• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh hasret gidermece ne güzel yaa :):) analar gelince hep bi temizlik oluyo dimi ya benim annemde öyle :):):) iyi gidiyor kuzum elhamdulillah seni merak ettim yazmayınca :KK200:
Merk eden kalbini severm ki seninnnn cnm bnmmmm Allah razi olsnnnn..iyi olun insallahh oyy yerim tattil nasil gidiyr nevsehir guzelmi ck merk ettigim bi yer

tamam canım.
beklediği için mi koyu yoksa çatlamış mı anlamadım ya birini sabah yaptım birini akşam yani bu akşam ve sabahınki
Canım ovulasyon testleri sıvı alımına bağlı değişebiliyo, ikiside çatlamamış ama çatlamaya yakın gibi

Merhaba kizlar
Klomen kullanan arkadaslara bir sorum olacak bilen varsa yaziversin sevaba girsin lutfen.
Bu aksam klomenin 2. Gunh bitti. Yani 10 taneden 4 tanesini ictim. Ve inofolic kombiyi de 6. Aldim.
Daha simdiden garip belirtiler yasiyorum ve kesinlikle psikolojik degil. Evet vucuda fazlaca hormon giriyor lakin kendimi kotu hissediyorum..
Her an bayilacakmis gibiyim. Tansiyon yerlerde. Kulagimin icinde bayilan insanlarda cok olur bir ugultu var.
Ayaga kalkinca basim donuyor. Istahim kapandi sanki. Henuz ciddi mide bulantim yok ama ilacin yan etkilerinde bu da var.
Acaba hem klomen hem de inofolic combi fazla mi geldi. Ikisi de gunde 2x2 .
Evlat icin katlanmaya deger ama iyi hissetmiyorum. Yarin dr u arayip konusacagim. Bilen yasayan var mi? Sevgiler

tamam canım.
beklediği için mi koyu yoksa çatlamış mı anlamadım ya birini sabah yaptım birini akşam yani bu akşam ve sabahınki
Canim ustteki koyu olan catlamaya yakin demek sonraki silenen artik catladi catlayacak. Bazi insanlarda 2 gun hep koyu olur bazilarinda aksamdan sabahina yada tersi bir anda siliklesir. Ayrica cizgilerin birbirinim.ayni koyulukta olmasi gerekmez aklina takildaysa diye yaziyorum. Biraz hafif digerinden acikta olsa dogru kabul et. Bende ovulasyon uzmani oldum aylarca kullandim.

Canimm amin insallah dedigin gibi olacak.. adetin 3. Gunu daha pofff simdi bekle 1 ay daha.. sen naptin tatlim mrk ettik seni

Ayy agzindan bal damliyor guzel haberlerini bekliyoruzzz

Canim esin ikna oldu mu test icin? Hadi hayirli sonuclar olsun..

@Zeyah3917 kiz sende durumlar nasil? Belirtiler flan basladi mi bacim :) bu arada bize kur onermistin. Esimin degerler biraz kotuydu, 1 sene dolmadan testi tekrarlamayalim demistik. Kboynuzu baslaticam insallah. Ben de sogan kuru yapmistim ama su an adet olamama gibi bir durumum yok. Belki yumurta kalitesi icin balli kuru yaparim diyorum. Boyle iste..
Yavrmm insan mahvoluyor kirmizilari gorunce ama iki gun gecince bitsede degerlendirsek cabasina giriyrz ne bileyim Rabbim hakkimizda hayrlisini versin insallah..temizlik yaptm kuzumm evim cicek gibi oldu :) 14. Gunmus bugun adette..dun degerlendirme firsatimiz oldu daha olurmu bilmem hayirlisi bakalm

Merhaba kizlar
Klomen kullanan arkadaslara bir sorum olacak bilen varsa yaziversin sevaba girsin lutfen.
Bu aksam klomenin 2. Gunh bitti. Yani 10 taneden 4 tanesini ictim. Ve inofolic kombiyi de 6. Aldim.
Daha simdiden garip belirtiler yasiyorum ve kesinlikle psikolojik degil. Evet vucuda fazlaca hormon giriyor lakin kendimi kotu hissediyorum..
Her an bayilacakmis gibiyim. Tansiyon yerlerde. Kulagimin icinde bayilan insanlarda cok olur bir ugultu var.
Ayaga kalkinca basim donuyor. Istahim kapandi sanki. Henuz ciddi mide bulantim yok ama ilacin yan etkilerinde bu da var.
Acaba hem klomen hem de inofolic combi fazla mi geldi. Ikisi de gunde 2x2 .
Evlat icin katlanmaya deger ama iyi hissetmiyorum. Yarin dr u arayip konusacagim. Bilen yasayan var mi? Sevgiler
Cnm bnde klomeni gun de iki kez aldım ama inofolic combi doktorum Bı tane al dedı fazla alma dedi... Bn sadece sabah kahvaltıdan önce içiyorum

Ha yok kuzum 13 aydır düzenli olarak ilişki oluyordu ama gelmedi bebişim :KK43:

ayy amiin balım yaa. 2 kişi gidersiniz inşaallah anneanneye :)

testi yaptırmazsan benim tedavimi başlatmycaklar dedim hiç ikiletmedi kuzum :-) Amin Allah razı olsun balım

bebiştendir oo :))

Kuzumm :) iğne şifa olsun bebişin hemen gelsin :)

Aa oraya mail attım cevap gelmedi canım ne kadar ücret ödedi.

bi de sen Ankarada mısın :)
Sanmıyorum daha canım ya yumurtlama günüm daha gelmedi 12. Gün bugun adetin başlangıcından itibaren . Hergün değerlendirdik bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah :dua:

Canlarımmmm veli toplantısı vardı bugün canım çıktı. Siz nasılsınız?
En azından uğraşacak bir şeyin var kuzum ben de otur otur sıkıldım

tamam canım.
Kuzum bence çatlamış yumurtan

Kiz okudum tum yazilanlari ben yazamadan uyuyakaldim kac gundur :)) aynn kuzummm evimi yeniden sevdm mis gibi oldu her yer tertemiz :)))
güle güle kirlet Kuzum benim :)

Kiz kaynanam iyi kafa kadin diyodun niye boyle sikildinn
Gerçekten de öyle balım etliye sütlüye karışmaz, istersen evi dağıt altını üstüne getir ses etmez valla :)) Ama uğraşacak bir şey yok otur otur sıkıldık dün biraz gezdik hava buz valla. Öyle işte sıkılıyoruz :/

Sanmıyorum daha canım ya yumurtlama günüm daha gelmedi 12. Gün bugun adetin başlangıcından itibaren . Hergün değerlendirdik bu ay hepimizin yüzü gülsün inşallah :dua:
O zaman yumurtlama sancısı olabilir balım, tutsun inşaallah hayırlısıyla :)

• Beğen
Reactions: H E
Back
X