• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından uğraşacak bir şeyin var kuzum ben de otur otur sıkıldım

Kuzum bence çatlamış yumurtan

güle güle kirlet Kuzum benim :)

Gerçekten de öyle balım etliye sütlüye karışmaz, istersen evi dağıt altını üstüne getir ses etmez valla :)) Ama uğraşacak bir şey yok otur otur sıkıldık dün biraz gezdik hava buz valla. Öyle işte sıkılıyoruz :/
yaaa kuzum akıntı olmaz mıydı kafam iyice karıştı valla yarın bi ddaha yapim olmazsa bir bakayım silik çıkarsa çatlamıştır demekki

dua edin bana simdide aklimda kimyasal mi dis gebelik mi mol gebelik mi sorulari geciyo
Canım Allah yardımcın olsun sağlıklı bir gebelik olsun sağlıcakla kucagina alırsın inşallah.
Bir şey merak ediyorum ne zamn kan vermiştin?ben adet tarihım 5 gün geçince kan verdim ve sıfır çıktı.Hala daha adet olmadım 6.gün.Acaba şansım var mı diye merak ediyorum.

yaaa kuzum akıntı olmaz mıydı kafam iyice karıştı valla yarın bi ddaha yapim olmazsa bir bakayım silik çıkarsa çatlamıştır demekki
Evet tekrar yap kuzum ama değerlendirdiysen sorun yok :)

yarın çok çok dikkat edip yapcam sıvı alımına 2 saat hiç bişey içmim demi 4 saat şart değil
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım balım. kullanım kılavuzu yok muydu paketin içinde

Kızlar ne durumdasiniz
Ben yine klomene başladım
Aynı şeylere devam işte..
Sanki hiç anne olmayacağım hissi var üstümde
Düşük yaptiğim miniklerimi düşünüp düşünüp ağlıyorum..
Evlatlarim yaşamasada tabiki ben bir anneyim ama.. ne zaman ki bana anne diye seslenen kuzularim olacak diye hep düşünüyorum :/

Kızlar ne durumdasiniz
Evlatlarim yaşamasada tabiki ben bir anneyim ama.. ne zaman ki bana anne diye seslenen kuzularim olacak diye hep düşünüyorum :/
O anne diye seslenecek yavrularimiz olacakmi bende ck merk ediyrm :(((((

Kızlar ne durumdasiniz
çok sevdim bunu, zamanlaması manidar oldu canım
images (1).webp

Ben hiç ovulasyon testi yapmadım balım. kullanım kılavuzu yok muydu paketin içinde
var canım da, ilk kullandığımda cahillik işte ilk idrarla ypıyodum aama hamile kalmıştım o ay şimdi baktım ettim özellikle son 2 saat sıvı alımı kesilmeli diyor bu sefer uyuyorum karışıklık oldu şans işte

var canım da, ilk kullandığımda cahillik işte ilk idrarla ypıyodum aama hamile kalmıştım o ay şimdi baktım ettim özellikle son 2 saat sıvı alımı kesilmeli diyor bu sefer uyuyorum karışıklık oldu şans işte

Nasipte varmış kuzum. Nasipse gelir Şamdan Yemen'den. Nasip değilse ne gelir elden :)

Eğer talimatlara uyduysan zannımca yumurtan sabaha çatladı çatlıycak. Tamamen silikleşmesini bekle istersen balım

Back
X