Kuzum hayırlı cumalar Bi tane de senin günlük alman gereken folic asit ve diğer vitaminler var.. İstersen Bı tane düşür bazı vıtamınler çok alınca halsizlik yapabiliyor belki ondandır.. Bnim dilimden düşmeyen Bı duadır inş şifa olucaktır kuzum.. ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et... İsteyen tüm kullarına sonrada bana hayırlı Bı evlat nasip et..
Sana açmış olduğum bu eli boş çevirme yarabbim...  

sen gören duyan işitensin allahım ben elimden geleni yaptım senin rızana ihtiyacım var. Eyy sonsuz mucizelerıne şahit olduğum allahım bir buçuk yıldır Bnim için bu kadar zor olan senin ol demenle oluşacak küçük mucizemi bana gönder sana kıldığımız hacet namazların şükür namazlarını da kılmayı nasip eyle

@r4bi4 @1melegimolsun @Umithepvar @whiterabbit88 @AleooVeraa ve burda adını yazamadığım bütün kızlar duamdasınız rabbim bizede yaşatsın anneliği anne diyince bile yüreğimizde oluşan o yürek sızısını sevince dönüştürsün inş