• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hafta idrar yolu enf. İçin cipro kullandım. Bugün bitecek antibiyotiğim. Yarın regl olcam. Bebek için bir sorun olur mu bu ay ilk defa deneyecegiz korunmadan? Gerçi haftaya doktordan randevu aldim onada soracağım fakat sizlerde fikir verirseniz sevinirim:)

Bu hafta idrar yolu enf. İçin cipro kullandım. Bugün bitecek antibiyotiğim. Yarın regl olcam. Bebek için bir sorun olur mu bu ay ilk defa deneyecegiz korunmadan? Gerçi haftaya doktordan randevu aldim onada soracağım fakat sizlerde fikir verirseniz sevinirim:)
Cnm mrb antibiyotik kullanimi oldugunda korunanlari okudum burda ama sadece okudugumu soyleyebilirim bilgim yk :)

2 güne çatlarsa tam günümde çatlıycak o zaman
Kuzum bnm genelde oyle olur, 2 gun sonrasinda gelen kremsi akintiyla anlarm catladigini..bu ay olmadi hic o seffaf akintim :( takipte edemedim ovu testleri almistm temizlige girisince gunler gecms fark etmemisim :) hayirlisi artk

Tavsiyene uyucam kuzum :) istiyrm gitmyi gercektn nasip olur insallah sevindm guzel gecmesine sizin adiniza cnm bnm Rabbim icinize sindirsin..bsvr birak teli az mi cektin bizimle kafani dinle biraz da :)
İnşaallah nasip olur gitmek kuzum kaldığımız yerde çok güzeldi gezecek yerlerin tam ortasındaydık o da iyi oldu :) ayy sizinle daha iyiyim ya eşimin köyündeydik kimsede yoktu can sıkıntısı vardı :)

Kuzum bnm genelde oyle olur, 2 gun sonrasinda gelen kremsi akintiyla anlarm catladigini..bu ay olmadi hic o seffaf akintim :KK43: takipte edemedim ovu testleri almistm temizlige girisince gunler gecms fark etmemisim :) hayirlisi artk
gün aşırı olunca kaçırmak neredeyse imkansız gibi bişey oluyor canım ben hem günaşırı gidiyorum hemde ov deniyorum dünden beri bi baskın aprı var kasığımda sanırım kapıda benim yumurta :D

İnşallah canım atarım yaptıktan sonra bal tarçın çörek otu kullandım ama bıraktım kist yapmış çok kişide
Ben iki aydır kullanıyorum çok faydasını gördüm güzrl geliştiriyo yumurtaları canım. Bence devam edebilirdin

kürtajdan sonra yapmıştım kopkoyu çıkmıştı hala beta vardı vücutta.
Canım ya benim bata 2- 3 gün var da acaba bu gittikçe koyulaşır mi sence :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20180928-172241.webp
    Screenshot_20180928-172241.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 32
estradiol 43.5 canım fırlatmim tavana. 1 hafta 10 gün kadar yaptım erken adet gördüm
Ama e2 normal canım, hatta 40-60 arası en iyi değerdir. Yani 60 ın üstüne pek mümkün değil çıkarması ama sen daha iyi bilirsin. Benim bu ayki e2 38 di, o yüzden rahat kullandım, diğer ay da 44 tü o zaman da kullandım ama hamilelik olmadı tabi

Ama e2 normal canım, hatta 40-60 arası en iyi değerdir. Yani 60 ın üstüne pek mümkün değil çıkarması ama sen daha iyi bilirsin. Benim bu ayki e2 38 di, o yüzden rahat kullandım, diğer ay da 44 tü o zaman da kullandım ama hamilelik olmadı tabi
3 ay önce ölçtürdüm ya canım bilmiyorum ne alemde ondan geri çekildim ama en güzel yararı kürtajdan sonra 13.gün adetimi 1 haftada yumurtalar oluştu müthiş birşey

3 ay önce ölçtürdüm ya canım bilmiyorum ne alemde ondan geri çekildim ama en güzel yararı kürtajdan sonra 13.gün adetimi 1 haftada yumurtalar oluştu müthiş birşey
Evet kuzum çok yararı oluyo, benim hiç yumurtlama problemim yok şükür asıl sorun eşimde varikosel çıktı ameliyat olucaz. Şansı arttırmak için klomrn kullandırdı bana doktorum, günde 1 tane kullandığım halde 4 tane yumurtam oluşmuş. Doktor dedi bi çok kişiye 2×2 kullandırdığım halde bile bu sonucu alamıyorum dedi, bal tarçın çörek otu kullandım diyemedim :KK48:

Evet kuzum çok yararı oluyo, benim hiç yumurtlama problemim yok şükür asıl sorun eşimde varikosel çıktı ameliyat olucaz. Şansı arttırmak için klomrn kullandırdı bana doktorum, günde 1 tane kullandığım halde 4 tane yumurtam oluşmuş. Doktor dedi bi çok kişiye 2×2 kullandırdığım halde bile bu sonucu alamıyorum dedi, bal tarçın çörek otu kullandım diyemedim :KK48:
ay benim başıma geldi doktora gittim dedim sancım var kasığımda belimde baktı dedi rahim duvarı kalınlaşmış doktordan çıktım 1 saat sonra kanamam başladı 4 gün sürdü dedim tamam kesin bu adettir saydım anaaa 13.gün ne adeti be dedim. sonra temizlenince utana sıkıla gittim doktora artık akraba olucaz kadınla :D dedim hocam aynı adet gibi kanama oldu ve yine aynı uzunlukta sürdü yok mok dedi olur mu dedi daha 13 gün olmuş gel bi bakalım dedi ki kadın şok :oha:
rahim duvarı incecik ve yumurtalar oluşmuş dedi bende diyemedim bu kürü uyguladığımı

Back
X