- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Acaba deme balım Rabbim izin verdiyse neden olmasınİnş cnm Bnim ama çok az iki nokta gibi bi sildim sonr yıne sılince Bi daha olunca acaba mı dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba deme balım Rabbim izin verdiyse neden olmasınİnş cnm Bnim ama çok az iki nokta gibi bi sildim sonr yıne sılince Bi daha olunca acaba mı dedim

bu ay benden bir şey beklemeyin balım da sizlerden musmutlu haberler bekliyorum inşaallah. ne kadar mutlu oluruminşallah kuzum hayırlısıyla benden önceki inşallah sizler verirsiniz güzel haberleri

Ayyy inş inş dualarım kabul olmuş olsun rabbim hepimize nasıp etsin inşAcaba deme balım Rabbim izin verdiyse neden olmasın![]()
İnşallah bebek gelmiştir kuzumAyyy inş inş dualarım kabul olmuş olsun rabbim hepimize nasıp etsin inş
Allahtan ümit kesilmez kuzum dualarım seninle sende bana dua etbu ay benden bir şey beklemeyin balım da sizlerden musmutlu haberler bekliyorum inşaallah. ne kadar mutlu olurum![]()
Çok kalmicaklarda kaldıkları süreçte dolu dolu geçer inşallah :)Ayy çok iyi ya :) Artık bol bol vakit geçirirsiniz hasret giderirsinz canım :)
Kuzum inş ya aslında bazı belirtiler var ama artık belirti aramak ıstemedım buay doymuyorum mesela gece 3 uyandım yemek için ilk defa halsizlik ve mide bulantısı ama yıne aynı şeyı yaşıyacak mışım gibi geliyorİnşallah bebek gelmiştir kuzum
Iyidir yavrm kasirgayi bekliyrz :) Rabbim korusun insalLh az hasarla atlatiriz..ev gibisi yk vala ck sukur basimizi soktugumuz bi evimiz var yavrmmm h geldin evine :*İyi akşamlar canlar nasılsınız ? Ben sonunda evime geldim insanın evi gibisi yokmuş bunu bi kez daha anladım :):)
İyi akşamlar kızlar. Benim sinirlerim sağdan sağdan gelmeye başladı yani adet geliyorum diyor :)
Her zaman dualarımdasınız balımAllahtan ümit kesilmez kuzum dualarım seninle sende bana dua et

İyi akşamlar canlar nasılsınız ? Ben sonunda evime geldim insanın evi gibisi yokmuş bunu bi kez daha anladım :):)
İyi akşamlar kızlar. Benim sinirlerim sağdan sağdan gelmeye başladı yani adet geliyorum diyor :)
Ne kasırgası kuzum, hayırdır inşallahIyidir yavrm kasirgayi bekliyrz :) Rabbim korusun insalLh az hasarla atlatiriz..
Ayy yön değiştirdiğini söylediler ama dikkat edin kuzum yine de :) hoş buldum valla kuzum Rabbim evsiz bırakmasın gerçekten çok farklı ya böyle bi rahatlık yok :):)Iyidir yavrm kasirgayi bekliyrz :) Rabbim korusun insalLh az hasarla atlatiriz..ev gibisi yk vala ck sukur basimizi soktugumuz bi evimiz var yavrmmm h geldin evine :*
Gümüşhaneliyim ben kuzum :)Her zaman dualarımdasınız balım
Ohh mis :) aslen nerelisin sen canım
Kırmızılar gelene kadar ümit var canım :)
Ne kasırgası kuzum, hayırdır inşallah
Nickin sonundaki rakamlardan anlamalıydım kuzumGümüşhaneliyim ben kuzum :)
Ellerine sağlık kuzumGünaydın kızlar nasılsınız bugun :) biz aşure yapıyoruz oley![]()
![]()
Günaydınn kolay gelsin canım ben de ilk defa geçen hafta yaptım katı yapmışım biraz:)Günaydın kızlar nasılsınız bugun :) biz aşure yapıyoruz oley![]()
![]()