Amin canım sağolasınOlsn kuzumm ellerine saglk Allah kabul etsn
Bu arada ben tekrar kan verdim ve sonuç yine net 0.Gecikmenin 9.günü Bu hafta içi cuma doktora gideceğim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolasınOlsn kuzumm ellerine saglk Allah kabul etsn
Insallah yavrmm :)Yerini şiddetli yağışa bırakacak dediler sabah canım ama çıkma bi yere alt katlarda sıkıntılı olacak diyorlardı inşaallah beklenilen kadar kötü olmazben anneci bi insan olarak annemin evinde bile uyuyamıyorum kaldı ki otel hep hortladık sabahtan zaten Rabbim evsiz barksız bırakmasın kimseyi :):)
Cok guldum kuzum yaa :) Allah hayra cikarsin bnde yilanlarla ugrastm ruyamda kotu insanlardn korusun RabbmHe yaaa manyakça birsey dimi![]()
Cnm bn ovu testiyle takip ettigimde iki gun boyle koyu kalms sona siliklesmisti seninde oyledir belkimmKuzucuklar şimdi yaptım hayırdır bu yumurta kardeş çatlamamış mi niyeti yok heralde![]()
Yapma yaaAmin canım sağolasın
Bu arada ben tekrar kan verdim ve sonuç yine net 0.Gecikmenin 9.günü Bu hafta içi cuma doktora gideceğim artık
Başka gün de olur fakat cuma öğleden sonram boş sadece canım.Tanidiga sorduk alet ölçüm yapamamış olabilir dedi.Zaten burda tek bir hastane var oranın da yanlış ölçmesine hiç şaşırmam.hayırlısı bakalım aynen söktürücü verirse kullanmam hiç değilse bir süreYapma yaagit kuzum daha erkene ykmuydu randevu kafan rahatlardi ne oldugunu bilirdin ama tavsiyem sokturucu verirse biraz daha bekle
Benim esim de 3 gundr beni hamile goruyomus ruyasnda. Bu sabah uyandi 'bu sefer cinsytni de gordm erkkti' dedi :) canim ya cok istyr kaptirdi kndni :)Kızlar yine dünkü şey oldu bütün gece uyuyamadım kendimi sürekli dua ederken Allaha yalvarırken buldum ... Tuhaf tuhaf rüyalar ablamın hamile olduğunu ve ultrasyonda bakmaya gidiyorduk içinde bi sürü balık görüyordumyine mide bulantısıyla uyandım ve yine nokta kadar kan
psikolojik mi anlamadım ama bu ay hiç kafama takmadım
normalde koyulaşır hemen silikleşirdi şimdi de al ediyo koyuluk uzun sürdü bu yumoşCnm bn ovu testiyle takip ettigimde iki gun boyle koyu kalms sona siliklesmisti seninde oyledir belkimm
Amin kuzum senınkinide inşCok guldum kuzum yaa :) Allah hayra cikarsin bnde yilanlarla ugrastm ruyamda kotu insanlardn korusun Rabbm![]()
Rabbim yaşatsın inş kuzumBenim esim de 3 gundr beni hamile goruyomus ruyasnda. Bu sabah uyandi 'bu sefer cinsytni de gordm erkkti' dedi :) canim ya cok istyr kaptirdi kndni :)
Anladm kuzumm sagligimizi hep erteliyoruz malesef. Ama senin durumunda olsam acele etmemek en iyisi insan kurtlaniyr bi yandn madem yksa gelsin diyrz iste.. tek hastane olmasi dezavantaj tabiki Rabbim kotu dert vermesin kuzum bebisten degiksede mevsimsel degisikliklerden olsnn gecikme sebebiBaşka gün de olur fakat cuma öğleden sonram boş sadece canım.Tanidiga sorduk alet ölçüm yapamamış olabilir dedi.Zaten burda tek bir hastane var oranın da yanlış ölçmesine hiç şaşırmam.hayırlısı bakalım aynen söktürücü verirse kullanmam hiç değilse bir süre
Amin canım inşallah ben de ara sıra niye gecikti diye düşünüyorum 1-2 gün oynadığı oluyor ama 9 gün çok fazla.Bir kaç gün daha sabredeceğim bakalımAnladm kuzumm sagligimizi hep erteliyoruz malesef. Ama senin durumunda olsam acele etmemek en iyisi insan kurtlaniyr bi yandn madem yksa gelsin diyrz iste.. tek hastane olmasi dezavantaj tabiki Rabbim kotu dert vermesin kuzum bebisten degiksede mevsimsel degisikliklerden olsnn gecikme sebebi
Evt 9 gn gercektn uzun bi sure cnmm hakkinda hayirlisi olsn insallahhAmin canım inşallah ben de ara sıra niye gecikti diye düşünüyorum 1-2 gün oynadığı oluyor ama 9 gün çok fazla.Bir kaç gün daha sabredeceğim bakalım
Amin canım inşallahEvt 9 gn gercektn uzun bi sure cnmm hakkinda hayirlisi olsn insallahh
Aynen ben de artık saldım nasibimde varsa hayırlı vakti ne zamansa buyursun gelsin sağlığıyla inşallah. Yine de biri bebeğini severken benim de olsa diye bi iç çekiyorum tabi ama :)İnş canım yaa rabbim hepimizin. Yüzünü güldürsün inş bu kadar uzun süre olmadıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor amaçok şükür Bn o dönemleri atlattım şimdi biliyorum ki allahın iznıyle olucak bi sorunum yok yumurtalıklarım sağlıklı o zaman anne olabilirim diyom
Aynen kuzum inş hayırlısıyla biran önce gelirler sıpalarımızAynen ben de artık saldım nasibimde varsa hayırlı vakti ne zamansa buyursun gelsin sağlığıyla inşallah. Yine de biri bebeğini severken benim de olsa diye bi iç çekiyorum tabi ama :)
Ellerine sağlık kuzum
Günaydınn kolay gelsin canım ben de ilk defa geçen hafta yaptım katı yapmışım biraz:)
Kızlar yine dünkü şey oldu bütün gece uyuyamadım kendimi sürekli dua ederken Allaha yalvarırken buldum ... Tuhaf tuhaf rüyalar ablamın hamile olduğunu ve ultrasyonda bakmaya gidiyorduk içinde bi sürü balık görüyordumyine mide bulantısıyla uyandım ve yine nokta kadar kan
psikolojik mi anlamadım ama bu ay hiç kafama takmadım
bende ablamın iş yerine gidecem hazırlanıyorum eline sağlık allah kabul etsin canım![]()
Onlar benim en sevdiğim sayılar canım plakamız 29 :):)
Ege bolgesini vuracak buyuk bi kasirgadan soz ediyolar kuzum hayirlisi hakkimizda bugun oglen siralari gelicekmis sanirim sabag dediler suan sakin gayt firtina oncesi sessizlik sanirim :)

Ohh ellerinize saglk afiyt bal seker olsn Allah kabul etsin kuzummm sanada oyalanacak bisi cikti :))))
Balım o kesin mevsimseldir ya. Ya da rahim kendini hazırlıyor inşaallahAmin canım sağolasın